تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 357 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درکل نقدتون خوب بود اما بیشتر دقت بکنید زیرا نکاتی که شماذکر کردید قبلا گفته شده
    من كه بازي رو نقد نكردم تو نقد بايد در مورد گرفيك، گيم‌پلي،‌ صدا گذاري و هزار تا چيز ديگه بنويسي كه نقدت دو هزار ارزش داشته باشه من فقط نظر خودم رو بعد از بازي كردن نوشتم اونم تو چند خط ولي در كل حق باشماست الان كه نگاه ميكنم ديدم دوستان ديگه قبلا تقريبا همين چيز ها رو نوشته بودند

کمی درباره dlc ها توضیح میدی لطفا؟
    قرار بود يه dlc از بازي براي ps3 مجاني بياد تو E3 گفته بودند ولي قضيه اين يكي رو نمي‌دونم
    بچه ها من یه مشکل دارم .
    تو بازی بعد از Chapter 7 هر ماشینی که سوار میشم از بازی میپره بیرون .
    کسی این مشکلو داره ؟
    راه حلی چیزی ؟

(اگه کسی نوشته بود شرمنده نمیتونستم 82 صفحه رو بخونم.)

-----------------------------------------------------------------------------------
    دریافتم که جریان جریان COD MW2 ه . ( کرک )
    خب کرک سالم سراغ دارین ؟
    فعلا معلوم نيست مشكل از چي هستش دو سه تا از دوستان اين مشكل رو دارند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه !
    کارت گرافیکم 8500GT 512MB هست به خاطر این هست که بالا نمیاد ؟؟؟
    نه ربطی نداره. من 8600 دارم داره مثل فرفره اجرا میکنه!!!
    احتمالا cpu ضعیفه
    دوستان من سیستم رو بگم واسم روون اجرا میکنه البته در بهترین کیفیت در حالت معمولی( hIGH رو تست نکردم)

CPU: DUAL CORE E5300
    RAM 2gB
    VGA:GFORCE 8600 512

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

آقا یادم رفت بگم. من از اون فروشگاهه خریدم امروز به دستم رسید.
    کسی تا حالا واسش مشکل پیش اومده که پس بده؟ اگه پس بخواد بده چطوریه؟؟ حتما باید 1500 تومن پول پست بده که دوباره 300 تومن پول بازی بده؟؟ اره؟

راستی. به نظر من این بیشتر شبیه فیلمی هست که میشه توش بازی کرد.
    بیشتر فیلم بود تا اینجا( بخش 3)

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنم و آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.
      محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2 

ویتو سکالتا سال 1925 در سیسلی بدنیا امد و در اونجا زندگی سختی داشتن پدرش بعد از مدتی تصمیم به مهاجرت به آمریکا میگیره .
    در آمریکا بدلیل اینکه ویتو انگلیسی بلد نبوده اون رو به مدرسه میفرستن و از همون جا با جو آشنا میشه .
    از اونجایی که جو هم مثل ویتو فقیر بوده هردو شروع میکنن به دزدی تا اینکه ویتو یه شب دستگیر میشه!!و در اون موقع آمریکا در جنگ بوده و هم به سرباز نیاز داشته و هم به یه مترجمبرای همین هم ویتو وار جنگ میشه ( در سن 18 سالگی)
    چپتر 1
    چپتر 1 حالت آموزشی داره وهیچ ربطی به داستان بازی نداره.
    چپتر 2
    دو سال بعد ویتو توسط نازی ها تیر میخوره و برای مدتی میاد خونه تا حالش بهتر بشه .
    تو ایسگاه قطار جو میاد دنبالش و به ویتو پیشنهاد میده که قبل از اینکه بره خونه باهم یه نوشیدنی بخورن. توی مغازه ویتو به جو میگه که من فقط یه چند روز اینجام و دوباره باید برم جنگ، جو میگه که یه چند دقیقه صبر کن و میره یه تلفن میزنه و جو به دوستش که تو کار جلع اسناد بوده زنگ میزنه و میگه که یه نامه از بیمارستا ن جلع کنه که توش نوشته باشه وضیعت ویتو وخیمه و نمیتونه برگرده جنگ. ویتو از جو تشکر میکنه و میره خونه.
    خونه
    با خواهر و مادرش شام میخوره و در مورد کار با خواهش حرف میرنه و فرانچیسکو ( خواهرش) میگه که یه کار تو یه دفتر پیدا کردم و مادرت حرفتون رو قطع میکنه و مجبورت میکنه که بری بخوابیو....
    روز بعد
    مادرت ازت میپرسه که دوباره باید بری جنگ و ویتو میگه که نه جو ترتیبشو داده!!! و مادرش ازش مپرسه که دباره می خوای با جو تو دردسر بیفتی ؟؟ و بهت میگه که برو بندر جایی که پدرت کار میکرده و باهاش صحبت کن که یه کار هم به تو بدن !!!
    تو خیابون
    فرانچیسکو در حال دعوا کردن با یه مردس ومیگه که باید پولم رو پس بدی و ویتوهم میره با یارو درگیر میشه ....
    بعد از درگیری ویتو از خواهش میپرسه جریان چیه و فرانچیسکو میگه بابا قبل از مرگش مقدار زیادی پول قرض کرده بود و فکر میکرد که یه کار بهتر پیدا میکنه و پول رو پس میده. و ویتو به خواهرش قول میده که موضوع رو حل میکنه.
    آپارتمان جو
    به جو میگه که مشکل مالی داره و باید یه رو پس بده جو میگه که کارهایی که ریسک داره پول خوبی هم بابتش میدن !!و من یه چند نفر رومیشناسم که پول خوبی میدن.
    مغازه جوزف
    مدارک جلع شده رو برای اینکه جنگ نره رو از جوزف میگیرن و جو پیشنهاد میکنه که یه لاک پیک ( برای باز کردن قفل در ) بخره. بیرون از مغازه یه ماشین پارک شده ، جو میگه که از اون ماشین خوشت میاد جو هم میگه آره و ......
    بعد از اینکه پلاک ماشین رو عوض میکنن جو پیشنهاد میکنه که بریم پیش مایک بروسلی.
    مغازه مایک
    مایک یه ماشین میخواد ولی نمیتونه پیداش بکنه و میگه اگه ماشین رو برام بیار بهت $400$ میدم.
    بعد از دزدیدن ماشین تو مغازه مایک
    ماشین رو تحویل میده و میگه که کار راحتی بود بجز اینکه بعد از رفتن جو چند نفر سعی کردن منو بکشن....
    و میری تو آپارتمان جو و مخوابی

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
    پایان چپتر 2
    Last edited by huggy; 28-08-2010 at 16:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بازی هیچ مشکلی نداره!! مشکل کرک هستش........ کرکversion 3 مشکلی نداره باهاش بازی ر.و تموم کردم!

داره خودمونی میشه Tashanoj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    جزیره شنهای زمان

پيش فرض

بازی تو سبک خودش فوق العاده است من الان Chapter10 رو هم رد کردم با زمان حدود 6 ساعت مفید.
    داستان بازی مثل دفعه قبل خیلی عالیه گرافیکشم خوبه در کل یه بازیه ایده آله ولی جا داشت بعد از 8 سال انتظار بیشتر از این کار میشد رو کل بازی...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وقتی تو زندان خبر میارن مادرش مرد خیلی غصه خوردم مادرش بش گفت نرو تو کار خلاف!

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

صبر کنید mafiaIII هم میاد!

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    من در هنگام اجرای بازی با مشکل مواجه میشم ارور زیر رو میده.

من 100 مرتبه physx رو نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید.

8. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام خیلی ها می گن که سبک این بازی مثل GTA نیست یه سوال دارم این بازی چه سبکی هستش می دونم که اکشن هست اما 10 نوع اکشن داریم کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز دیگه توی بازی 10 ساعت هم رانندگی کنی تغییری توی زمان داده نمیشه مثلا اگه شب باشه همون شب می مونه و اگه روز باشه روز می مونه............مال من اینجوری بود یا کلا بازی اینجوری بود..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که چطوری میشه با دسته بازیش کرد ؟؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام خیلی ها می گن که سبک این بازی مثل GTA نیست یه سوال دارم این بازی چه سبکی هستش می دونم که اکشن هست اما 10 نوع اکشن داریم کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه چیز دیگه توی بازی 10 ساعت هم رانندگی کنی تغییری توی زمان داده نمیشه مثلا اگه شب باشه همون شب می مونه و اگه روز باشه روز می مونه............مال من اینجوری بود یا کلا بازی اینجوری بود..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عزیزم چرخه زمانی مثل جی تی ای حالت داینامیکی نداره و با پیشرفت مراحل این موضوع عوض میشه این نکته رو از چند سال قبل از بازی سازندگان منتشر کرده بودن !...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •