تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 89 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند بار برنج درست کردم بعد از این که دم میکشه (درست میشه) یه بوی خاصی میده خیلی هم بی مزه س ولی قیافش خوبه مثلا خوب قد میکشه
    چیکار کنم اینطوری نشه؟ چیز خاصی باید بزنم؟
    اول برنج و میشورم بعد میزام بجوشه بعد ابکشش میکنم بعد هم میزارم دم بکشه درسته؟
    یه سوال دیگه
    وقتی غذا یکم بو سوختگی میگیره راهی هست بوشو از بین ببریم؟
    ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با روغن ها سوالی داشتم
    بجز روغن های معمول که تو مغازه ها هست آیا میشه از روغن های دیگه مثل روغن زیتون
    یا روغن هسته انگور و... برای سرخ کردنی استفاده کرد؟ یعنی گرما ب ببینن مشکلی نداره؟
    کلا از چه روغن هایی برای سرخ کردن میشه استفاده کرد و کدوم هارو نمیشه؟
    اگر ممکنه اسم ببرید.

مرسی.
    سلام
    متاسفانه اکثر کسانی که با آشپزی سر و کار دارند ( چه زن چه مرد ) در یک چیز مشکل دارند :

در درکِ تنظیم شعله ی اجاق گاز

بیشتر مردم شعله رو بیش از حد زیاد میکنند که چند مشکل به وجود میاره :
    سوختن لایه ی نسوز درونِ ظرفهای نچسب که احتیاج به روغن نداره
    سوختن دسته ی قابلمه و ماهیتابه به دلیل زبانه کشیدن شعله ی گاز
    داغ شدنِ بیش از حد روغن و تبخیر شدنش و پخش اون در محیط آشپزخانه و خونه و نشستنش رویِ وسائل آشپزخونه و خونه .
    سوختن روغن و سرطان زا شدنش
    سوختن گوشت یا موادِ غذائی دیگه به علت حرارت بسیار زیاد و فرصت نبودن برای انتقالِ این حرارت به داخل گوشت . یعنی روش میسوزه و درونش درست سرخ نمیشه
    بالا رفتن مصرف برق یا گاز .

یکی از دلائلِ موفقیت در هنر آشپزی , مهارت در تنظیم شعله ی گاز هست تا نه کم باشه نه زیاد

روغنها با هم فرق داره و درجه ی جوش و تبخیر شدنشون هم متفاوت هست
    روغن زیتون بسیار مناسب هست برای آشپزی و حتی خام خوردنش یا با سالاد خوردنش به شرطی که تقلبی و کهنه و نیمه فاسد نباشه .
    روغن زیتونهائی که تو بازار هست و رنگش تیره هست روغن زیتون صنعتی هست !!!!
    حتی یادمه یک ماه پیش تو اخبار 20 گفت که عده ای تاجر سودجو اون رو وارد کرده اند و با اسم روغن زیتون ارزان میفروشند .
    این روغن زیتون تیره فقط به درد ساخت صابون و دارو و رنگ و لوازم آرایش و اینها میخوره و خوردنش خوب نیست .
    روغن زیتون سالم و تازه و بهداشتی این رنگیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طعم روغن زیتون اصل و تازه و بهداشتی کمی تلخ و تیز هست .
    از هر روغنی استفاده میکنید نباید موقع آشپزی دود کنه ( بخار شدید ) چون این معنیش اینه که شعله خیلی زیاده و داره میسوزه .
    همچنین نباید خیلی صدا بده ( جلز ولز ) .

3. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض کیک شکلاتی به شکل قلب

مواد لازم :
    کره ذوب شده : نصف پیمانه
    پودر کاکائو تلخ : مقداری
    شکلات ریز خرد شده : 4 گرم

شکر : 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ بزرگ : 3 عدد زرده و سفیده از هم جدا
    وانیل : 1 قاشق چایخوری
    آرد سفید : 3/4 پیمانه
    نمک : 1/3 قاشق چایخوری
    مربا زردآلو : 1/4 فنجان
    پوست پرتقال رنده شده : 2 قاشق چایخوری ( اختیاری )
    شکلات شیرین ریز خرد شده : 8 گرم
    خامه : 1 پیمانه

طرز تهیه :
    1 - قبل از هر کار فر را در درجه 300 سلسیوس روشن کرده تا گرم شود . یک ظرفی که به شکل قلب است را در نظر گرفته ومقدار کمی کره را در تمامی سطح ظرف مالیده و کاغذ نازکی را ته ظرف قرار می دهیم . شکلات را در ظرفی ریخته و می گذاریم روی حرارت تا ذوب شود . پودر کاکائو را هم به آن اضافه می کنیم.

2 - کره و یک سوم پیمانه شکر را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط آن را می زنیم و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و دو مرتبه حدود 2 دقیقه می زنیم تا کاملا پف کند. مخلوط شکلات ذوب شده و کاکائو را به آن اضافه کرده و وانیل را هم ریخته و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و آنرا می زنیم و در نهایت خمیر حاصل را در یک کاسه بزرگ ترمی ریزیم.

3 - سفیده تخم مرغ و نمک را در یک کاسه دیگری ریخته و با استفاده ازهمزن برقی با سرعت کمی آنرا می زنیم تا کمی پف کند. بقیه شکر و پودر کاکائو را هم به آن اضافه می کنیم و آن را به شکل دایره می کنیم و برای تزئین روی کیک از آن استفاده می کنیم. می توانیم این ترافل ها را در رنگ های مجاز خوراکی بغلتانیم تا رنگی شوند.

4 - خمیر را در ظرف می ریزیم و 16 تا 17 دقیقه اجازه می دهیم تا در فر بماند و بعد می گذاریم تا کاملا سرد شود.بعد از آنکه کیک آماده شد آنرا در ظرفی دیگر برمی گردانیم تا به شکل قالب آن که قلبی است در بیاید.

5 - مربا را در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط قرار داده تا کمی بجوشد و در صورت تمایل پوست پرتقال های خشک شده را به آن اضافه کرده و به عنوان یک لایه ی نازک روی سطح کیک آن را می ریزیم.

6 - شکلات های خرد شده را در یک کاسه بزرگ می ریزیم . خامه را هم به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه در حرارت متوسط کمی آب شود. سپس به مدت 10 دقیقه آن را هم می زنیم و در نهایت به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد و خامه ی شکلاتی آماده شود.

7 - باید این خامه ی شکلاتی سفت شده را دور تا دور و لبه ها وروی کیک بمالیم و برای این کار باید دقت زیادی کنیم و سطح آن را کاملا با خامه ی شکلاتی بپوشانیم و اکنون کیک ما آماده برای سرو کردن می باشد.

نکته :
    کیک را می توان در یخچال و در یک ظرف دردار ، تا 2 روز نگه داشت.

5. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض بریانی اصفهانی

مواد لازم :گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
    جگر سفید ۲۰۰ گرم
    ادویه ۲ قاشق مربا خوری
    جگر سفید ۱ عدد
    پیاز ۴ عدد
    زردچوبه قدری
    فلفل و نمک مقداریطرز تهیه:گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخ شده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .گوشت را با ۲ عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم .

گردآوری: مجله اینترنتی هفته پارسی
    Last edited by Atghia; 16-02-2013 at 20:23.

7. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من چند بار برنج درست کردم بعد از این که دم میکشه (درست میشه) یه بوی خاصی میده خیلی هم بی مزه س ولی قیافش خوبه مثلا خوب قد میکشه
    یه سوال دیگه
    ممنون
    والله من اینجوری درست میکنم:
    اول برنجو میشورم بعد نمک و اب میریزم و میذارم تا خیس بخوره
    بعدش قابلمه رو اب میکنم میذارم جوش بیاد بعد اب برنج رو خالی میکنم و برنج رو به اب در حال جوش اضافه میکنم
    اگر برنجم از این هندی ها باشه 15 تا 20 دقیقه میذارم بجوشه(اگه شمالی باشه 10 دقیقه) بعدم ابکش میکنم
    و بعدم دم میندازم
    نمیدونم برنجت چرا بوی بدی میگیره

سوال دومم بلد نیستم

9. 2 کاربر از مانی ک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض ساندویچ فرانسوی گرم

مواد لازم:
    نان فرانسوی بلند=۱ عدد

پنیر کرافت شیشه ای=۴ قاشق غذاخوری

مایونز=۲ قاشق غذاخوری

سس خردل=کمی

سس کچاپ=کمی

کاهو خرد شده=به مقدار لازم

خیارسبز حلقه شده=۱ عدد

گوجه فرنگی حلقه شده=۱ عدد

زیتون سیاه حلقه شده=۴ عدد

تخم مرغ آبپز حلقه شده=۱ عدد

کالباس مکعبی شده=به مقدار لازم

پنیر ورقه ای=۲ عدد

طرز تهیه :

۱- نان را طبق شکل از وسط باز کنید.
    ۲- یک طرف نان را با قاشق پنیر کشیده سپس طرف دیگر نان را سس مایونز کشیده و کمی کچاپ ریحته و روی کچاپ چند قطره سس خردل بریزید سپس دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند.
    ۳- مواد مورد نیاز را لای نان گذاشته سپس پنیر ورقه ای را روی مواد بگذارید.
    ۴- نان را در آلومینیوم پیچیده سپس به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب شده و ساندویچ کمی گرم شود.
    ۵- ساندویچ را از فر خارج کرده با کارد به صورت رول بریده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

11. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    یه سوال دیگه
    ممنون

سلام.. یعنی توی این یک ماه هنوز یاد نگرفتی ؟
    خب به هر حال.. در مورد بوی برنج ، به نظر من بهترین کار اضافه کردن مقدار کمی آبلیمو به آب هستش. من همیشه اضاف میکنم.
    ولی به نظرم قبلش شما برنج رو نمیشویین. حالا اینبار برنج رو قبلش تمیز بشویین بوش بهتر میشه.

معمولن ته غذا میسوزه، شما اول باید قسمت سالم غذا رو از قسمت سوخته جدا کنی..
    بعدش هم یک پیاز رو پوست بکن ، و به صورت حلقه حلقه کن و این حلقه هارو بکن داخل
    برنج بزار ده دقیقه بمونه و بعد هم حلقه های پیاز رو در بیار...

13. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفن طرز تهیه ی غذاهای بدون گوشت رو هم بزارید. منظورم غذاهای مخصوص افراد گیاه خوار هستش.

15. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض شاک شوکا (ترکیه)

مواد لازم:سیب زمینی 4عدد
    بادمجان 4عدد
    گوجه فرنگی 6عدد
    سیر 5 حبه
    نمک، فلفل،زردچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
    سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است .

17. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سوالی داشتم، میشه سیب زمینی رو با روغن زیتون معمولی هم سرخ کرد یا اینکه روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی هم وجود داره؟
    اگر اینکارو کنیم روغن زیتون حالت مضر پیدا نمیکنه یا اینکه خاصیتش رو از دست بده؟

راستی خواستم این نکته رو هم بگم که اگر دوستان نمیخوان برای مثال وقتی گوجه پخته میشه زیاد آب بده یا کلن غذا شکل خمیری شکل پیدا نکنه باید درب ظرف رو نذارن و مدام با غذا بازی کنن البته با یک قاشق (: دی). شاید اینجوری زمان بیشتری ببره اما غذا خوشمزه تر و آشپزی دلپذیر تر.
    من خودم همیشه اینکارو میکنم و خیلی لذت بخشه.

19. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •