اینم والپیپر اختصاصی سایت باشگاه از موندن رونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم والپیپر اختصاصی سایت باشگاه از موندن رونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونی قرارداد 5 ساله بستاینها همه به خاطر اینه که تابستون با مبلغ بهتر بشه فروختش![]()
ایول هوادارا بهش گفته بودن اگه بری سیتی خونت حلاله![]()
حیف شد
اگه به چلسی میومد در کنار دروگبا زوج خوبی می شد![]()
اولا پارسال رونی واقعا مصدوم بود و اشتباه فرگوسن بود که سعی کرد هر جور شده بهش بازی بده! مصدومیتش دروغ نبود.
در مورد امسال هم من فکر میکنم که مسائل حقوق هفتگی مطرح باشه. بعید میدونم ربطی به باشگاه داشته باشه
کلا میخوام بگم نگران صداقت تیم ما نباش!
خوب واقعا عذاب اور هست...تا دقيقه 17 3-0 عقب باشي و يه تيم 10 نفره رو 45دقيقه نتوني ببري...بعدش هم با قانون گل زده....نميخوام ادامه بدم...شما هم اگه تو اين تاپيك پست ميديد تاپيك رو منحرف نكنيد
اولا اینو بدون که فوتبال 90 دقیقست نه 17 دقیقه!
تیمی هم که در 17 دقیقه سه گل میخوره معلومه از لحاظ روحی مشکل داشته
فرگوسن و منچستریها هم که استاد جنگ روانی هستن که نمونش حضور نا بهنگام رونی بود.
به هر حال بایرن تا اومد خودشو پیدا کنه 3 تا گل از حریف خورده بود اونم به خاطر ناهماهنگ بودنشون و از دست دادن روحیشون بود نه چیز دیگه
البته ضعف مزمن خط دفاعی بایرن رو هم باید در نظر بگیریم.
در همون 45 دقیقه هم که میگی اون تیم به دو گل نیاز داشت که بهش رسید و چون نیازی به برد نداشت عطشش خوابید.
10 نفره بودن هم بهانه مناسبی نیست.پس چطور تاتنهام 10 نفره سه گل زد به اینتر اونم در خانه حریف؟!
ضمنا عذاب اور اینه که یک تیم رو هیچ وقت نتونسته باشید ببرید که منجر به حذفش شده باشه و در هزاره سوم هم هرگز موفق به این کار نشده باشید!
و یکبار در تاریختون اون هم طی دو گل شانسی در دقایق 91 و 92 برده باشیدش در حالی که در کل بازی به توپ بسته شده بودید.
برادر ژرمنی ... اصلا بایرن قهرمان .. تیمش منتخب جهان ... سرمایه دار ترین ... بیخیال شو![]()
Last edited by *M!L4D*; 22-10-2010 at 22:02.
منطق شما:
1-اگه بايرن يه تيمي رو ببره=توانايي و تلاش بايرن و پيروزي
2-اگه بايرن از تيمي ببازه=شانس تيم مقابل و شكست
ممنون
تا اونجايي كه من ميدونم اخرين ديدار به سود منچستر تمام شد
پس اگه گل هاي دقايق 91 و 92 منچستر رو شانسي ميدونيد پس گل اوليچ دقيقه 92 و ضربه سر ويديچ كه به تير خورد رو هم شانس خودتون بدونيد...والا اصلا بازي به اولترافورد نميكشيد...امسال هم فقط با شانس بايرن اومد بالا...به قول عادل عجب تيم جالبيه اين بايرن...3مرحله از ليگ قهرمانان رو با باخت و قانون گل زده اومد بالا و به فينال رسيد...و اينتر و مورينيو هم كه روبن و ريبري اماده اون زمان رو نداشتن تونستن قهرمان بشن
مثل اينكه شما متوجه نيستيد...مسئولين بارها گفتن تاپيك رو منحرف نكنيد...با يه پست بيجا و بي فكر...جنجال ايجاد نكنيد...بچه هاي ديگه الان ميان و جوابتون رو ميدن بعد 2باره بحث منحرف ميشه...
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ميلاد جان...بردار ژرمني نيست...برادر ژرمني هست
ما داريم دوستانه بحث ميكنيم اين دوستمون انگار دعوا دارن....ما هم منطقي جوابتون رو ميديم...
فرگوسن: رونی از من و هم تیمی هایش عذرخواهی کرد
سرمربی شیاطین سرخ همچنین گفت که مهاجم تیمش برای سه هفته از میادین دور خواهد بود
2010/10/22
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد فاش کرد که وین رونی از او و هم تیمی هایش به دلیل اتفاقات اخیر عذرخواهی کرده است.
او در مصاحبه با شبکه رادیویی " کی 103" گفت:" رونی از من و بازیکنان تیم عذرخواهی کرد. او قصد دارد از هواداران تیم نیز عذرخواهی کند."
در چند روز اخیر وضعیت رونی در منچستریونایتد و آینده او در این باشگاه زیر ذره بین رسانه ها قرار گرفته بود اما امروز او اعلام کرد قراردادش را برای پنج سال دیگر تمدید کرده است تا شایعات جدایی اش پایان یابد.
فرگوسن همچنین اضافه کرد:" رونی برای سه هفته همراه تیم نخواهد بود."
به این ترتیب رونی دیدار حساس تیمش مقابل منچسترسیتی که روز 10 نووامبر برگزار می شود را از دست خواهد داد.
...
منبع : سایت گل
...
آخه میترسم به برادر توهین بشهميلاد جان...بردار ژرمني نيست...برادر ژرمني هست![]()
![]()
عاشق این تصمیم های
فرگسنم
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
عاشق این تصمیم های
فرگسنم
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)