سلام دوستان ممنون از این همه حوصله
فرق مدل Passport essential se و Passport essential در چه چیزیه؟
بازم ممنونم
سلام دوستان ممنون از این همه حوصله
فرق مدل Passport essential se و Passport essential در چه چیزیه؟
بازم ممنونم
من به شما هارد A-data SH93 رو پیشنهاد میکنم.
چند دفعه هم اینو گفتم:یه کلوب هست اینجا که برای PS 3 ش از همین هارد استفاده میکنه و من دیدم بدون هیچ مشکلی این هارد با کنسول سازگاره و بازی ها رو اجرا میکنه و با اینکه از صبح تا شب داره استفاده میشه اما مشکلی تا بحال براش پیش نیومده!
اینم حاصل مشاهدات من!
معرفی مدلهای مختلف سلیکون پاور silicon power
سلام دوستان
امروز میخوام مدلهای مختلف سیلیکون پاور (شرکت تایوانی) رو برای شما معرفی کنم جالبه بدونید که این هاردها دارای تاییدیه ارتش آمریکا می باشند.با توجه به اینکه هارد های اینترنال دیگه کفاف فیلمهای با کیفیت و عکسها و .... ما رو نمیده هارد اکسترنالهای پرتابل میتونن بهترین گزینه واسه ما باشند.
2.5” Portable Hard Drive Armor A10
این هارد دارای ویژگی ضد ضربه و آنتی شوک می باشد و همچنین دارای نرم افزارهای بک آپ گیری(با فشردن یک دکمه) و رمزگذاری نیز می باشد. و از USB2 پشتیبانی میکند. (یکم قدیمیه) و قیمت این هارد حدود 70 تومن می باشد البته 500 گیگ (قیمت ها می تونند 2 ،3 تومن این طره اونطرف باشند.)
ویژگی ها
من از کسیکه یکسال از این هارد استفاده کرد در مورد این هارد پرسیدم و اون کاملا راضی بود.
این چیزهارو یادم رفت بگم.
این هارد در سه مدل 320 ، 500 و 640 گیگ می باشد. وزن و سایر مشخصات
![]()
مدل geoflex به نظر به صرفه نیست چون روش آداپتر usb2 داره و برای usb3 باید 30 40 تومن دیگه پیاده شی ، درست میگم؟
دومین معرفی مدل silicon power
هارد پرتابل زیبایه 2.5” Portable Hard Drive Armor A50
دارای بدنه زیبایه رویی آلمینیومی
ویژگی هایی که برای هارد Portable Hard Drive Armor A10 ذکر شود برایه این هارد نیز وجود دارد و من از تکرار اونها می پرهیزم. بعلاوه ورژن 60 روزه آنتی ویروس نورتون و دکمه بک آپ تاچ
این هارد پرتابل نیز در سه مدل 320 و 500 و 640 گیگ موجود و در بازار ایران وجود دارد قیمت 500 گیگ این هارد حدود 80 هزار تومن می باشد.
وزن و سایر مشخصات
![]()
سومین معرفی مدل silicon power
هارد پرتابل زیبا و مورد علاقه من برای خرید با ویژگی پشتیبانی از یو اس بی 3 2.5” Portable Hard Drive Armor A80
این هارد به رنگ آبی می باشد و از USB2 , USB3 پشتیبانی می کند و از جمله از ویژگی های این هارد می توان به خاصیت ضد ضربگی و آنتی شوکی و ضد آب و مقاوم در برابر گرد و غبار نام برد. به اضافه ویژگی های نرم افزاری قفل و بک آپ و ورژن 60 روژه نورتون
اگه خدا بخواد بعد از تعطیلات از این هارد میخرم.
ضمن اینکه در 4 مدل 320 و 500 و 640 و 750 گیگ وجود داره که قیمت 640 گیگیش دورو بره 100 هزار تومنه.
اینم وزن و سایر مشخصات
![]()
چهارمین و آخرین معرفی مدل silicon power
مدل جدید و بسیار زیبا با طراحی ماشین اسپرت ایتالیلیی Stream S10 با پشتیبانی USB3
مدل بسیار زیبایی که من تو بازار ندیدم و نمیدونم هست یا نه
ویژگی های مدل قبلی رو داره باضافه اینکه وزنش تقریبا نسبت به اون نصف شده (فقط 145 گرم) و مناسب واسه لپ تاپ هاست.
در 4 مدل 320 و 500 و 640 و 750 گیگ وجود داره
وزن و سایر مشخصات
![]()
البته دوستان عزیز هدف بنده از معرفی این هاردها تبلیغ این نوع هاردها نبود بلکه معرفی این نوع هاردها و آشنایی شما با هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور بوده است. البته این ها فقط مطالبی بودند که نوشته شده بودند و آدم تا خودش با چیزی کار نکنه نمیتونه نظره قطعی در اون مورد بده.
منم به احتمال قریب به یقین یکی از این نوع هارد ها خواهم خرید و بعد از خرید میتونم نظرم رو در مورد سرعت و سایر مشخصات اون به طور قطعی تری بدم.
امیدوارم از مطالبی که نوشته بودم خوشتون اومده باشه
یه سوال ؟
من میخوام از یه هارد western digital external 1TB اطلاعات (فیلم معمولا) منتقل کنم به یه هارد Seagate external 1TB. هر دو هم مدل dexktop هستند و آداپتوری .
میخواستم بدونم ساده ترین و سریع ترین راه برای کپی چی هست ؟ در حالت نرمال خیلی طول میکشه ؟
هر دو هم USB2 هستند
Last edited by m.s.f; 02-02-2011 at 23:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)