just cause 2
فرود بر روی سطح اب
همینجوری دیدم مظره ی قشنگیه عکس بگیرم
+
شخصا خیلی با این عکس حال میکنم
+
+
+
+
+
+
CSS
طرف مرد اون وسط و همونجا جنازش بصورت فجیع گیر کرد
+
+
+
+
+
اینم
Crysis 2 و نمایی هنری
just cause 2
فرود بر روی سطح اب
همینجوری دیدم مظره ی قشنگیه عکس بگیرم
+
شخصا خیلی با این عکس حال میکنم
+
+
+
+
+
+
CSS
طرف مرد اون وسط و همونجا جنازش بصورت فجیع گیر کرد
+
+
+
+
+
اینم
Crysis 2 و نمایی هنری
Last edited by SA.JJ.AD; 19-07-2011 at 20:20.
خب سری بعدی ماشینهای جدید در GTA EFLC
بنز CLS 350
کیفیت تصاویر پایین آورده شده
دو تن از عزیزان کشته شده در بازی «میر مهنا»
حتما این بازی زیبا رو امتحان کنید
Last edited by The Rover; 20-07-2011 at 16:55.
وقتی امکانات و بودجه ی بهتر باشه.(و به کارگیری افراد بیشتر)من نمیدونم این ایرانی ها کی میخوان ادم بشن و یه بازی درست و حسابی بسازن ....
+
سوالات:
1.الیستر و اون دارک اسپانه(جونوره) وسط جنگ و بزن بزن چرا دارن هوا رو نگاه میکنن؟مگه چی دیدن؟؟؟شاید میخوان گنجشک شکار کنن!!!وضع دارک اسپان جالبه تو هوائه هنوز زمین نرسیده پاهاش هوان اونوقت داره گنجشک میبینه!!
2.اون دود سبز پشت الیستر چیه دیگه؟!؟!
3.سرباز سوم داره کجا رو نگاه میکنه؟!؟!
+
دانکن اول به یارو گیر داد شربت شهادت بخور(شربتی بود تست میکرد یارو میتونه گری واردن باشه یا نه و اگه میدید نه نمیشه یارو میمرد!!!)نفر اول خورد شربتو مرد!!این بدبخت حاضر نشد شربت شهادت بخوره شمشیر کشید دفاع از خود کنه که دانکن عصبی شد اینطوری شد!!(خودم شربتو خوردم زنده موندم!!هورااااا!!!!
)
معلومه دیگه بازی Dragon Age که با این که چند سالی از انتشارش میگذره تازه زدم تو خطش(قدیما از RPG خوشم نمیومد حالا ولی عاشق این سبکم!!اینو دارم میزنم تا 2ش رو بعد بزنم!!)
این عکسا از اولای بازین.حجمشون 70 کیلوبایت.
.
حق با سجاد جانه!!اون پست منم رفت صفحه قبل :خخخخ
+
یه ذره حجمش زیاد بود(100 کیلوبایت!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) برا دیال آپیا گذاشتم تو لینک که اذیت نشن.
توضیح:اگه داستان الف ها رو رفته باشید(داستان تو جنگل نه) اون یارو که جسدش جلومه رو میشناسید.یک آدمه بدی بود!!!بیشتر زنای دهکده رو دزدید برد و ...(بهم گفتمنو زنده بذار اینا یه جواب دندون شکن دادم انتقام گرفتم!!تازه یکی از زنا رو کشته بودن!!)
الیستر در کنار من.خوشتیپم نه؟؟؟
اینجا داشت از خودش ترس در میکرد(کمی) یه ذره مسخرش کردم آدم شد!!
.
خب نوبتی هم باشه نوبت ماست دیگه : دی
چند وقتیه لایو تعطیله به خاطرکمبود گلد : دی به همین خاطر طاقت نیاوردیم و بساط مولتی پلیر پی سی رو راه انداختیم.... : دی
کیفیت هارو یکم کم کردن تا دوستان دایال آپی هم ببینن... کلش نیم مگ هم نمیشه....
اینم بازی فوق العاده call of juarez : bound in blood .... جدا یکی از بهترین مولتی های تاریخه این بازی! شاهکارقرنه! :
1-حالت تهوع در کافه
بی چاره از بس ابسولوت خورده می خواد بالا بیارهولی خیلی جالب شد
بازی پر لگ بود طرف گلوله خورد این طوری شد
2-چشمان عقاب
همه اون لب جمع شده بودن بکش بکش و دینامیت دینامیت : دی در صورتی که هیچ که حواسش به من نبود که دارم همشونو می زنم
3- می خوام برم کوه .... شکار آدم !!
این از اون شاخ های بازی بود... ما سه تا بودیم ، مثل خر اون دوتا رو کشت ، ولی حواسش به من نبود ... هه! با کمون زدمش! (یکی از ضعیف ترین سلاح های بازی ) تازه طرف wanted تیم مقابل بود : دی
4-خربار فروشی
این کلاس وت هست ، یعنی دامپزشک که قوی ترین کلاس های بازیه .... رفتم این شکلی عکس بگیرم طرف اومد جر واجرم کرد : دی این گوشه سمت راست معلوم میشه طرف ( بعدش هم برام خوندن " جر واجر هستی ، تک و تنها نشستی : دی )
5- اینا چیه می گی؟ یکی ترجمه کنه : دی
اینو فقط عکس گرفتم بخاطر این حرفی که اون پایین زدن![]()
تازه بعدش باحال شداینا دعواشون شد ، هی می گفتن اون یکی رو kick کن.... بعدش من اعلام کردم که از این دیالوگتون عکس گرفتم و کل اینترنت پخش کردم
یکدفعه ای همه برام نوشتن F**k You .... بعدش همه رای دادن که منو kick کنن
چه حالی داد ولی
از چند جا سوختن
اینم از این.... بعدا عکس بازی MMORPG ، آنلاین RUNES OF MAGIC هم می ذارم....
موفق باشد!
قبل از چکش کاری
بعد از چکش کاری
عکس های کمی تا قسمتی جالب از Dragon Age:Origins (واقعا من چرا تا مدتی پیش اصلا به فکر این بازی نبودم؟؟؟؟هر چی بازی جدیده تموم کردم این شاهکار سالهاست داره خاک میخوره!!)
الیستیر آکروبات کار!!
+
قبلا از مرگ این یارو عکس گذاشته بودم ولی اون جالب نبود این یکی باحال تر شده!!داره میمیره قیافشو!!معلوم نیست تو فکر چیه!!دانکنم معلوم نیست داره اون پشت با شمشیر چی کار میکنه!!
+
ترسو به اینا میگن!!تا غوله رو دیدن الفرار!!
+
بدون شرح!!
+
ويرايش 1:داشتم شات هايي كه خود بازي گرفته رو ميديدم به چيز جالبي برخوردم!!!تا حالا ديديد وسط جنگ يكي به حريفش(كه هيولائه!!) كولي بده؟؟؟!!!!اين سر جوريس(اسم دوستمون!!)با وجود تير تو ژاش داره به دشمن كولي ميده!!
![]()
Last edited by Arrowtic; 24-07-2011 at 00:35.
دستی کشیدن با کامیون
http://20uploads.com/files/1390/tir/game-2002-10-13-16-27-02-97-2-.mp4
این دست فرمون اینجانب
http://www.uploadbaz.com/oq1gpzbk3tr2
اینم صحنه تصادف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)