تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 421 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ویندوزهای اورجینال (با توجه به قیمت ) در لپتاپها به صرفه نیستند ..مگر اینکه توسط برنامه ای چون acronis true image بک آپ کامل تهیه کنید که در اون صورت هم به دلیل تغیر زمان بندی ویندوزتون احتمال اینکه به مشکل بر بخورید وجود داره .. بهرحال مساله حرفه ای بودن کاربر در استفاده از بک آپ مهمه و اینکه شما بتونید از ویندوز اورجینالتون به دفعات استفاده کنید مساله پول اضافه دادن به خاطر این ویندوزهارو منطقی جلوه میده در غیر این صورت اگر قرار است فقط یک بار استفاده کنید چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
    عجب جمله های سنگین و پر معنی ! احسنت !
    ما که فقط از این حرف ها فهمیدیم ویندوز7 اورژینال اخه!
    حالا یه سری سوال دیگه دارم!
    فرض کنیم یه بنده خدا می خواد سیستم با ویندوز اورژینال بخره ! ایا سی دی ویندوز اوژینال داخل جعبه ی لپ تاپ موجود هست که برای روز مبادا دوباره ویندوز بریزه یا تعمیرش کنه! اخه یکی از دوستانم لپ تاپشو از عمارات خرید توی جعبش سی دی ویندوز اورژینال رو داره ! حالا نمی ونم توی ایران این سی دی توی جعبه هست یا نه؟

حالا فرض می کنیم یه بنده خدای دیگه (که با بنده خدای بالایی هیچ نسبتی نداره!!؟؟) می خواد لپ تاپ با سیستم عامل داس بخره! حالا این بنده خدا بر تو مغازه ،لپ تاپ بزارن جلوش تا مثلا روشنش کنه و تستش کنه که سی پی یوش ،رمش،هاردش،کارت گرافیکش همون هایی هستند که فروشنده ادعا می کنه و یا می خواد اصلا بر اینترنت وایرلس و تست کنه!

راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه!

2. 2 کاربر از abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قوچان

10

فرض کنیم یه بنده خدا می خواد سیستم با ویندوز اورژینال بخره ! ایا سی دی ویندوز اوژینال داخل جعبه ی لپ تاپ موجود هست که برای روز مبادا دوباره ویندوز بریزه یا تعمیرش کنه! اخه یکی از دوستانم لپ تاپشو از عمارات خرید توی جعبش سی دی ویندوز اورژینال رو داره ! حالا نمی ونم توی ایران این سی دی توی جعبه هست یا نه؟

حالا فرض می کنیم یه بنده خدای دیگه (که با بنده خدای بالایی هیچ نسبتی نداره!!؟؟) می خواد لپ تاپ با سیستم عامل داس بخره! حالا این بنده خدا بر تو مغازه ،لپ تاپ بزارن جلوش تا مثلا روشنش کنه و تستش کنه که سی پی یوش ،رمش،هاردش،کارت گرافیکش همون هایی هستند که فروشنده ادعا می کنه و یا می خواد اصلا بر اینترنت وایرلس و تست کنه!
    درسته که به نام سیستم عامل داس شناخته می شن اما فروشنده ها برای تست هم که شده روش ویندوز نصب می کنند تا موقع خرید اگه خواستید تستش کنید. علاوه بر این حداقل تا 24 ساعت مهلت می دن تا بری خونه خوب چکش کنی! شهر هرت (حرط) که نیست.

راستی این که می گی با بک اپ گیری ممکن به دلیل تغییر زمانی به مشکل بربخوری یعنی چی ؟ خوب جا خالی می دم تا بر نخورم دیگه!
    اینو خوب اومدی
    Last edited by rickykaka; 22-09-2010 at 11:35.

4. این کاربر از rickykaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نخیر
    همه لپ تاپ هایی که ویندوز ارجینال روشون نصبه، سی دیش همراهشون نیست!
    اگه سی دیش همراهش بود که چه خوب اما اگه نبود..
    شما باید همون موقع که لپ تاپ رو خریدید با norton ghost یا برنامه ای که میلاد عزیز معرفی کرد ، یه بک آپ از درایو ویندوزت بگیری، اینجوری هروقت ویندوزت مشکل پیدا کرد خیلی راحت مثل روز اول میتونی با همون ویندوز اصلی ازش استفاده کنی
    برا حالت دوم
    گارانتی برا همین وقتاست دیگه
    در ضمن من خودم که بدون سیستم عامل خریدم به برگه ای که گارانتی همراه لپ تاپ گداشته بود و مشخصاتش توش نوشته بود به همراه سرویس تگش که رو این برگه و جعبه و خود لپ تاپ نوشته بود اکتفا کردم
    و فرو شنده فقط در همین حد که دکمه پاورش لپ تاپ رو روشن میکنه آزمایشش کرد
    بعد اینکه لپ تاپ رو 12 ساعت گذاشتی شارژ اولیه روش ویندوز نصب میکنی(برا این کار به فروشنده پول نده، نمایندگی ها مجانی ویندوز رو نصب می کنن در ضمن نصبش خیلی راحته)
    و بعد میتونی چک کنی که مشخصات سخت افزاری همونیه که نوشته شده یا نه
    البته همون اول هم از بایوس سیستم میتونی هارد و رم و cpu رو چک کنی
    اینکه با بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری رو اطلاعی ندارم
    Last edited by sheytoon001; 22-09-2010 at 12:23.

6. 4 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ی
    به قسمت امکاناتش برو
    توجه کن اگر تو لینک بالا دی جی کالا ننوشته بود خودت به انگلیسی بنویس
    منظور از کارت، کارت های حافظه هست مثل sd و mmc
    بله رم ریدر داره و 7 نوع مموری رو پشتیبانی میکنه( خودم micro sd رو تست کردم)

8. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری
    اطلاعات ویندوز هفت توسط مایکروسافت ثبت میشه که چه زمانی این ویندوز رجیستر و ثبت قانونی شده به خاطر همین وقتی شما بک آپ ریستور میکنید با وصل شدن به اینترنت مایکروسافت تاریخها رو چک میکنه و ممکنه ایراد غیر قانونی بودن ویندوز رو بگیره و به مشکل بربخورید :4 نه اینکه همیشه با کپیها حال میکنم زیاد در مورد ویندوزهای اورجینال اطلاع ندارم

10. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نخیر
    همه لپ تاپ هایی که ویندوز ارجینال روشون نصبه، سی دیش همراهشون نیست!
    اگه سی دیش همراهش بود که چه خوب اما اگه نبود..
    شما باید همون موقع که لپ تاپ رو خریدید با norton ghost یا برنامه ای که میلاد عزیز معرفی کرد ، یه بک آپ از درایو ویندوزت بگیری، اینجوری هروقت ویندوزت مشکل پیدا کرد خیلی راحت مثل روز اول میتونی با همون ویندوز اصلی ازش استفاده کنی
    برا حالت دوم
    گارانتی برا همین وقتاست دیگه
    در ضمن من خودم که بدون سیستم عامل خریدم به برگه ای که گارانتی همراه لپ تاپ گداشته بود و مشخصاتش توش نوشته بود به همراه سرویس تگش که رو این برگه و جعبه و خود لپ تاپ نوشته بود اکتفا کردم
    و فرو شنده فقط در همین حد که دکمه پاورش لپ تاپ رو روشن میکنه آزمایشش کرد
    بعد اینکه لپ تاپ رو 12 ساعت گذاشتی شارژ اولیه روش ویندوز نصب میکنی(برا این کار به فروشنده پول نده، نمایندگی ها مجانی ویندوز رو نصب می کنن در ضمن نصبش خیلی راحته)
    و بعد میتونی چک کنی که مشخصات سخت افزاری همونیه که نوشته شده یا نه
    البته همون اول هم از بایوس سیستم میتونی هارد و رم و cpu رو چک کنی
    اینکه با بک آپ گیری با زمان سیستم به مشکل بربخوری رو اطلاعی ندارم
    آقا اجازه!
    میلاد کیه! خورزو خانو میگی یا ...
    این که میگی که نصب ویندوز در نمایندگی ها رایگانه که درست نیست یا حد اقل در مورد زیگورات صدق نمی کنه !چون خودم از نمایندگیش توی پایتخت پرسیدم و در جواب گفت 23000تومان می گیرم ! تازه روی شیشه یکی از مغازه دار ها نوشته بود که (نصب ویندوز 7 اورژینال روی لپ تاپ های دل پذیرفته می شود!!؟) که من فکر می کنم همون ویندوز7 کرکی(قفل شکسته) باشه! آیا درست می گم؟ با همه ی این تفاسیر متقاعد شدم که با سیستم عامل داس بخرم و خودم ویندوز7رو بریزم!(یه چیزهایی هم یاد می گیرم) اما این که میگی که می شه از روی بایوس هارد ، رم و سی پی یو رو چک کنی چه جوریه؟ یعنی وقتی دکمه ی پاور رو زدم چیکار کنم که وراد قسمت بایوس بشه و کدوم قسمت بایوس این اطلاعاتی رو که من می خوام داره؟ در آخر اینکه اگر آدرسی ،لینکی و یا راهنمایی که بتونه به من در خصوص نصب ویندوز روی لپ تاپه باسیستم عامل داس کمک کنه مننون می شم ارائه کنی!
    راستی سی دی درایورها که دیگه باید توش باشه ؟!! هان!! چی میگی !!... صدات نمی آید !!... پلک نزن دیگه....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اجازه!
    میلاد کیه! خورزو خانو میگی یا ...
    این که میگی که نصب ویندوز در نمایندگی ها رایگانه که درست نیست یا حد اقل در مورد زیگورات صدق نمی کنه !چون خودم از نمایندگیش توی پایتخت پرسیدم و در جواب گفت 23000تومان می گیرم ! تازه روی شیشه یکی از مغازه دار ها نوشته بود که (نصب ویندوز 7 اورژینال روی لپ تاپ های دل پذیرفته می شود!!؟) که من فکر می کنم همون ویندوز7 کرکی(قفل شکسته) باشه! آیا درست می گم؟ با همه ی این تفاسیر متقاعد شدم که با سیستم عامل داس بخرم و خودم ویندوز7رو بریزم!(یه چیزهایی هم یاد می گیرم) اما این که میگی که می شه از روی بایوس هارد ، رم و سی پی یو رو چک کنی چه جوریه؟ یعنی وقتی دکمه ی پاور رو زدم چیکار کنم که وراد قسمت بایوس بشه و کدوم قسمت بایوس این اطلاعاتی رو که من می خوام داره؟ در آخر اینکه اگر آدرسی ،لینکی و یا راهنمایی که بتونه به من در خصوص نصب ویندوز روی لپ تاپه باسیستم عامل داس کمک کنه مننون می شم ارائه کنی!
    راستی سی دی درایورها که دیگه باید توش باشه ؟!! هان!! چی میگی !!... صدات نمی آید !!... پلک نزن دیگه....
    این لیست نمایندگی های زیگورات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا داره سرت کلاه میذاره! 23 تومن؟؟؟
    ببینم نمیتونی از خود شرکتش بخری؟
    من از نمایندگی ساری خریدم ، گفتن مجانی نصب می کنیم
    زنگ بزن زیگورات ببین قضیه چیه؟
    آره خودت ویندوز بریزی بهتره، 23 تومن واقا نامردیه و ببین قیمت ویندوز اصل خیلی بیشتر از اینهاست که اینا حتا وارد هم نمیکنن چون تو ایران مایکروسافت نمی تونه از متخلف ها شاکی بشه پس همه از ویندوز کپی استفاده می کنن و اینا اگه اصلش رو بیارن ورشکست میشن
    نه درایورها همراهش نیست(شاید بتونی از فروشنده بگیری اما در غیر این صورت باید دانلود کنی)
    برا رفتن به صفحه بایوس بعد زدن پاور f2 رو نگه دار (باز هم تاکید می کنم قبل شارژ اولیه زیاد روشنش نکن)
    همون صفخه اول بایوس میتونی cpu و fixed hdd( هارد) و رم(system memory) رو بینی، sata odd هم رایترهتو بایوس گزینه هارو تغییر نده(فقط برا نصب ویندوز باید first boot رو روی dvd-rw بذاری)

سایتی رو نمیشناسم اما با یه جستجوی ساده میتونی پیداش کنی
    اینم یه نگاهی بنداز
    کد:

13. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamad13702008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    يه سوال پرسيدم جواب ندادين...ولش كن خودم پيداش كردم...يه سوال ديگه
    من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
    يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من باطري رو درآوردم بدون باطري كار ميكنم(خودم ميدونم ضرر داره و از حرفا....).حالا ميخوام بدونم آداپتور هميشه بهش وصل باشه مشكلي نداره؟
    يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟
    جواب سوال قبلیتون
    نه فن فقط وقتی نیاز باشه کار میکته چون داخلش یک سیستم خنک کننده داره و فن کمک میکنه گرما بیرون بره(مثل کولر)

بهتره فقط زمانی که نیازه به برق وصل کنی!
    ممکنه به آداپتور در درازمدت صدمه برسه
    در ضمن این نکته هم بگم یکی از بچه ها توی همین تاپیک که ابن کار رو کرده بود از شانسش برق رفت و هاردش سوخت!

16. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[QUOTE=mohamad13702008;5441710]سلام
    يا هر وقت كار ميكنم بزنم بهش؟[/QUOT/

دوست من به این سایتی که
    Gilopa جان داد یه سر بزن . توش درباره چه جوری تمیز کردن و شرایط استفاده از لب تاپ نوشته
    کد:
    Last edited by hosein7; 22-09-2010 at 17:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •