داداش مهران سلام.من قبل این که خواستم ویندوز را عوض کنم سیستم را ریستارت کردم وبعد از چند دقیقه دوباره این ارور امد که با کلیک کردن روی click here دیدم که یک فایل هاش که پسوند tmpاست خراب شده.من هم بعدش مشکل براشون فرستادم.ایا بابرنامه ای که شما گفتید از طریق انلاین مشکلات کمودو را حل میکند میشود یاچیکار باید بکنم.اقا مهران یعنی من با نصب مجدد ویندوز این ارور از بین میرود یا نه نسخه که ازش استفاده میکنم این است.v5.0.163652.1142است.باتشکر از داداش مهران
دوست عزیز در مورد GeekBuddy در پست دوم تاپیک توضیح دادم باید چیکار کنید و شرط اول استفاده کردن از این برنامه را هم آشنا بودن با زبان انگلیسی اعلام کردم. اگر زبانتون زیاد خوب نیست و یا فکر میکنید که ممکنه جایی گیر بکنید اونوقت استفاده کردن از این پشتیبانی بدرد شما نمیخوره. اگر هم زبانتون خوبه خب در اینصورت امتحان بکنید. این پشتیبانی از هر شیوه ای که بتونه به شما کمک میکنه و مشکل شما رو حل میکنه.
در مورد ارور و فورمت کردن هم منظور من به عنوان یک پیشنهاد بود. چون نه تنها کمودو بلکه هر آنتی ویروسی بهتره 1 بار در سیستم نصب بشه و اگر بعدا اون رو پاک کنید و بخوهاید از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید بهترین راه به نظر من فورمت کردن دوبارۀ سیستم و یا برگرداندن بک آپی که قبل از نصب آنتی ویروس گرفته شده است.
شما میتونید بدون فورمت کردن هم سعی در برطرف کردن مشکلتون بکنید. به این صورت که ...
1. کمودو را پاک کنید.
2. ریستارت کنید.
3. برنامۀ uninstaller کسپرسکی را در تاپیک خودش پیدا کنید و آنرا اجرا کنید تا همۀ رجیستر کی ها و درایو هاشو پیدا کنه و پاک کنه.
4. ریستارت کنید.
5. با برنامۀ CCleaner تمپ و رجیستر کی ها مرده را پیدا کنید و اونها رو پاک کنید.
6. ریستارت کنید.
7. دنبال فولدر های باقی مونده از کسپرسکی و همچنین کمودو بگردید و اونها رو بصورت دستی پاک کنید.
8. فایروال ویندوز را از طریق سرویسش غیر فعال کنید. در پست دوم تاپیک نحوۀ غیر فعال کردن فایروال را توضیح دادم.
9. برنامۀ Microsoft .NET Framework نسخۀ 3 یا 4 را اگر ندارید دانلود کنید و اون رو نصب کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10. ریستارت کنید.
11. حالا CIS را نصب کنید.