تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 449 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

گفتم سوالم رو اینجا بپرسم بهتر باشه

سونار با HIPS فرق داره؟ کلا دو چیز متفاوت هستن یا ذاتشون یکیه؟ چه آنتی ویروس هایی (منظورم کلاً برنامه های امنیتیه) این تکنولوژی رو دارن
    برای تست
    HIPS هم باید به اینترنت وصل بود.

دارم همه چیو قاطی میکنم. انتی ویروس و دامین و تعیرات موبایل. مقایسه لپ تاپ ها و..

بله عزیز این 2 تا کاملا با هم فرق دارند و قابل مقایسه نیستند.

Sonar در نورتن یک Behavior Blocker است که قادر به تشخیص فایل های آلوده از روی رفتاری که انجام میدند را داره.
    در کسپرسکی Behavior Blocker با اسم Proactive Defense معرفی شده و در Avast هم با اسم Behavior Shield و در کمودو هم با اسم Defense plus Behavior .

تشخیص فایل های آلوده ای که توسط Behavior Blocker انجام میشه معمولا به ارتباط اینترتی احتیاج نداره اما این قضیه در نورتن فرق میکنه و اگر اینترنت نباشه Sonar هم تقریبا ناکار میشه. اما در کمودو یا کسپرسکی حتی اگر اینترنت قطع هم باشه کار خودش رو میکنه.

HIPS هم نمیتونه تشخیص داشته باشه و نمیتونه بگه چه فایلی آلوده است و کدام فایل سالمه و مسولیت این کار به کاربر سپرده میشه. HIPS احتباج به اینترنت نداره و حتی اگر ماهها هم آپدیت نشه باز هم کار خودش را میکنه. کار یک HIPS را بطور نمونه میتونم با یک مثال توضیح بدم.

شما یک فایل آلوده را باز میکنید و HIPS در کمودو که به اسم +Defense معرفی شده بهتون پیغام میده..

با خوندن توضیحاتی که در پیغام داده شده میتونید تصمیم نهایی را برای Block یا Allow کردنش خودتون بگیرید اما اگر از آلوده یا سالم بودن فایل مطمئن نبودید میتونید با کلیک کردن بر روی Sandbox اون رو در یک محیط ایزوله شده اجرا کنید تا اگر فایل آلوده بود نتونه به سیستم شما آسیبی برسونه.

پیغامهای HIPS یا +Defense بستگی به نوع عمل یا آسیبی که قراره به سیستم برسه فرق میکنه و همیشه یک نوع پیغام را با یک نوع مشخص توضیح دریافت نمیکنید. البته جهت کمک به کمتر شدن پیغامهای HIPS در کمودو Sandbox گذاشته شده تا نشون دادن پیغامها به کاربران به حداقل برسه و در اصل Automatic Sandbox در کمودو بیشتر کارهای HIPS را انجام میده.

از طرف دیگه Memory Firewall هم جهت کمک به HIPS و همچنین Sandbox در سویت امنیتی کمودو وجود داره. کار این قسمت اینه که در مقابل حملات سرریز بافر از سیستم محافظت کنه.

برای اینکه بیشتر با کمودو آشنا بشید توصیه میکنم پست اول و دوم همین تاپیک را بخونید. مخصوصا در پست دوم تست هایی بر روی کمودو حتی بدون فعال بودن آنتی ویروس انجام شده که اگر شما این تست ها را بخونید و یا بصورت تصویری نگاه کنید بهتر میتونید متوجه بشید که کار لایه های مخافظتی کمودو چیست و اگر آنتی ویروس کمودو روزی نتونه نمونۀ جدیدی از یک ویروس را تشخیص بده آیا سیستم کاربران آلوده میشه یا همچنان میتونه از سیستم محافظت بکنه.

موفق باشید.

2. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

4. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

داداشی این تصویر میاد پایین.فک کنم میگه یک باگ پیدا کرده باید بفرستی گزارش.میشه یک کمکی کنید.

6. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

داداشی این تصویر میاد پایین.فک کنم میگه یک باگ پیدا کرده باید بفرستی گزارش.میشه یک کمکی کنید.
    شما کسپرسکی را پاک کردی و بعد هم کمودو را نصب کردی درسته؟

پس جواب مشکل رو با کمی فکر کردن بهش میرسی.
    نصب کمودو روی یک سیستم Clean مشکلی نداره. پس اگر میخوای نهایت استفاده را بدون ایجاد اختلالی در کار کمودو داشته باشی سعی کن یکبار فرمت کنی و بعد از نصب برنامه هایی که در سیستمت لازم داری اونوقت کمودو را نصب کنی.

در پیغامی هم که بهتون نشون میده اگر در قسمت پایین روی Click here کلیک کنید تا دلیل ارور رو بهتون بگه.

8. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما کسپرسکی را پاک کردی و بعد هم کمودو را نصب کردی درسته؟

پس جواب مشکل رو با کمی فکر کردن بهش میرسی.
    نصب کمودو روی یک سیستم Clean مشکلی نداره. پس اگر میخوای نهایت استفاده را بدون ایجاد اختلالی در کار کمودو داشته باشی سعی کن یکبار فرمت کنی و بعد از نصب برنامه هایی که در سیستمت لازم داری اونوقت کمودو را نصب کنی.

در پیغامی هم که بهتون نشون میده اگر در قسمت پایین روی Click here کلیک کنید تا دلیل ارور رو بهتون بگه.
    روی click here‏ کلیک میکنم ولی اروری نشون نمیده.پس باید یک ویندوز بنصبم تا اخر استفاده ازقدرت کمودو راببرم

10. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا باید وین نصب کنیم.اگر اینطوری باشه پس بیخیال چون کلی برنامه دارم و اپدیت کردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ای بابا باید وین نصب کنیم.اگر اینطوری باشه پس بیخیال چون کلی برنامه دارم و اپدیت کردم.

آره تازه از اینم بدتره, اینقدر درسر داره که نگو.

بعد از نصب به هر چی برنامۀ کرک شده است گیر میده و ممکنه بعضی هاشون اصلا باز نشند.
    کلی هم تنظیمات میخواد که باید انجام بدی.. اصلا معلوم نیست چی به چیه.
    آپدیتشم که نگو 110 مگابایت آپدیت اولیه داره.
    بعضی وقتها تو کار شبکه و v.p.n مشکل بوجود میاره یک قلق هایی داره که اگر اینم بلد نباشی توش گیر میکنی.
    پیغامهاشم که کلا گیج کننده است. انگلیسیت در حد صمد آقا باشه که کلا شانسی باید allow و Block رو بزنی .

کلا بهتره یدونه AVG نصب کنی و بیخیال شی.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

داداش مهران سلام.من قبل این که خواستم ویندوز را عوض کنم سیستم را ریستارت کردم وبعد از چند دقیقه دوباره این ارور امد که با کلیک کردن روی click here‏ دیدم که یک فایل هاش که پسوند tmpاست خراب شده.من هم بعدش مشکل براشون فرستادم.ایا بابرنامه ای که شما گفتید از طریق انلاین مشکلات کمودو را حل میکند میشود یاچیکار باید بکنم.اقا مهران یعنی من با نصب مجدد ویندوز این ارور از بین میرود یا نه نسخه که ازش استفاده میکنم این است.v5.0.163652.1142است.باتشکر از داداش مهران

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

داداش مهران سلام.من قبل این که خواستم ویندوز را عوض کنم سیستم را ریستارت کردم وبعد از چند دقیقه دوباره این ارور امد که با کلیک کردن روی click here‏ دیدم که یک فایل هاش که پسوند tmpاست خراب شده.من هم بعدش مشکل براشون فرستادم.ایا بابرنامه ای که شما گفتید از طریق انلاین مشکلات کمودو را حل میکند میشود یاچیکار باید بکنم.اقا مهران یعنی من با نصب مجدد ویندوز این ارور از بین میرود یا نه نسخه که ازش استفاده میکنم این است.v5.0.163652.1142است.باتشکر از داداش مهران
    دوست عزیز در مورد GeekBuddy در پست دوم تاپیک توضیح دادم باید چیکار کنید و شرط اول استفاده کردن از این برنامه را هم آشنا بودن با زبان انگلیسی اعلام کردم. اگر زبانتون زیاد خوب نیست و یا فکر میکنید که ممکنه جایی گیر بکنید اونوقت استفاده کردن از این پشتیبانی بدرد شما نمیخوره. اگر هم زبانتون خوبه خب در اینصورت امتحان بکنید. این پشتیبانی از هر شیوه ای که بتونه به شما کمک میکنه و مشکل شما رو حل میکنه.

در مورد ارور و فورمت کردن هم منظور من به عنوان یک پیشنهاد بود. چون نه تنها کمودو بلکه هر آنتی ویروسی بهتره 1 بار در سیستم نصب بشه و اگر بعدا اون رو پاک کنید و بخوهاید از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید بهترین راه به نظر من فورمت کردن دوبارۀ سیستم و یا برگرداندن بک آپی که قبل از نصب آنتی ویروس گرفته شده است.

شما میتونید بدون فورمت کردن هم سعی در برطرف کردن مشکلتون بکنید. به این صورت که ...

1. کمودو را پاک کنید.
    2. ریستارت کنید.
    3. برنامۀ uninstaller کسپرسکی را در تاپیک خودش پیدا کنید و آنرا اجرا کنید تا همۀ رجیستر کی ها و درایو هاشو پیدا کنه و پاک کنه.
    4. ریستارت کنید.
    5. با برنامۀ CCleaner تمپ و رجیستر کی ها مرده را پیدا کنید و اونها رو پاک کنید.
    6. ریستارت کنید.
    7. دنبال فولدر های باقی مونده از کسپرسکی و همچنین کمودو بگردید و اونها رو بصورت دستی پاک کنید.
    8. فایروال ویندوز را از طریق سرویسش غیر فعال کنید. در پست دوم تاپیک نحوۀ غیر فعال کردن فایروال را توضیح دادم.
    9. برنامۀ
    Microsoft .NET Framework نسخۀ 3 یا 4 را اگر ندارید دانلود کنید و اون رو نصب کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. ریستارت کنید.
    11. حالا CIS را نصب کنید.

16. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

داداش مهران من ویندوز را عوض کردم وطبق گفته شما عمل کردم وفعلا که را ضی هستم وراضی خواهم شد.راستش من انتی ویروسی را نیازم است که از کاربر سوال کنه نه اینکه خودش خودکار عمل کنه وکمودو این نیاز من را برطرف کرده.باتشکر فراوان از مهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •