سلام
لطف كنيد اسم اين سايتو بديد.
سلام
لطف كنيد اسم اين سايتو بديد.
-اين تاپيك رو ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بادرود بسيار
حدود يك هفته پيش كه LED6900 خريدم نوشتم كه كابل كامپوننت كه وصل ميكنم (به خروجي كامپوننت رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ ) پخش رنگ آبي دارم اما در اتصال AV يا كامپوزيت تصوير شفاف وبدون مشكل است -متاسفانه دستگاهي با خروجي HD ندارم كه ورودي HD راامتحان كنم )دراين يك هفته بيش از 6 نوع كابل ازمعمولي تا شيلد دار استفاده كردم حتي از بست هاي كربن جهت گرفتن پارازيت يا امواج مغناطيسي ساير دستگاه ها وكابل ها استفاده كردم اما نتيجه نگرفتم درنهايت به فروشنده مراجعه كردم كه گفت تا حالا هرچي LED در سري هاي مختلف فروختيم در ورودي كامپوننت پخش رنگ آبي بر تصوير بخصوص با تصاوير با كيفيت پايين داشته ايم واين مشكل را نتوانستيم حل كنيم از يكي دو فروشنده ديگر هم سئوال كردم كه همين ادعا را داشتند ويك فروشنده اذعان داشت تا حالا دو مورد برگشتي c6900 داشته بخاطر همين مشكل
حالا چند تا سوال دارم
1:آيا پردازشگر كامپوننت ايراد دارد
2:آيا تنظيم خاصي وجود دارد كه ما بلد نيستيم
3:ممكن است در منوي مخفي تنظيم خاصي وجود داشته باشد
از دوستان واساتيد محترم خواهش ميكنم LED خود را با كامپوننت امتحان كنند ونتيجه را اعلام نمايند
همچنين اگر راه حلي جهت رفع مشكل دارند اعلام نمايند
خواهش ميكنم اين مسئله خيلي مهم است اگر واقعا سامسونگ دارد محصولات خود را با مشكل به ايران ميفرستد (قاچاق يا غير قاچاق) اطلاع رساني كنيم كه اين همه پول دور نريزيم
الان براي استفاده از رسيور يادي وي دي بايد در روز دو تا سه مرتبه فيش كابل را جابجا كنم در صورتيكه قبلا با يك تلويزيون فكه سني چنين مشكلي نداشتم
دوستان بالاخره ما هم ۶۹۰۰ گرفتیم ۴۰ اینچ...
فقط میخواستم بگم که --- َعالی کار میکنه و کافی وارد منو مخفی شید و محلتون رو درست کنید... کیفیت کانالا چه تلویزیون چه رادیو عالیه...
از دوستان عزیز خصوصا آقا/خانم تنهایم هم خیلی تشکر میکنم!![]()
-نه دوست عزيز بهيچوجه اينطور نيست
بنده با كابل كامپوننت xbox 360 رو بهش زدم و موردي نداره چندين دستگاه ديگه هم كه براي دوستان تهيه كرديم هم به همين منوال
-دليلي نداره همچين موردي داشته باشه
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
-مباركتون باشه
-خوب خدا رو شكر كه همه چيز عاليه
-با اجازتون ابي هستم![]()
[QUOTE=t_tanhayam;5772949]-خواهش ميكنم
-اين كنترليكه در تمامي مدل هاي 2010 تقريبا استفاده ميشه ودليلي بر داشتن اين نيست توي سري هاي B 2009 هم اين كليد ها موجود بود
سلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?
-بله در مدل هاي C7000-C8000-C9000 اين قابليت وجود دارهسلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?
-منتها بحث در مورد اين هست كه ايا اين قابليت در ريجن هاي اسيايي از نظر سخت افزاري گذاشته شده يا نه
-تا جايي كه اطلاع دارم در مدل هاي اسيايي موجود نيست
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید و بگید این تلوزیون رو از کجا گرفتین ؟ گارانتی سام سرویس داره یا نه؟
بله با سام سرویس... از جمهوری گرفتم آدرس و اسم مغازه رو هم خواستی پخ کن...
در رابطه با اون دوست بالایی من هم از کامپوننت استفاده کردم و مشکلی نداشت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)