خب خودم دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم
هرچند که تو همین تاپیک افرادی بدون هیچ مدرکی تونستن 256 رو بگیرن
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
خب خودم دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم
هرچند که تو همین تاپیک افرادی بدون هیچ مدرکی تونستن 256 رو بگیرن
ببخشید ما پارتی داشتیم اما شما هم دارید؟
256 رو ریس کل مخابرات میتونه بده اگه پارتی داشته باشی اگرم نه که نرو
منم همین طورخب خودم دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم
هرچند که تو همین تاپیک افرادی بدون هیچ مدرکی تونستن 256 رو بگیرنبرو ببین میدن یا نه . همینجا هم بگو خواهشا...
رییس کل دقیقا یعنی چی توی منطقه مخابراتی؟ یعنی یه مخابرات زپرتی توی منطقه فرد اسدی چند تا رییس داره؟
شاید منظورت دربانه؟
این طور که شما فکر میکنید نیست داخل تاپیک زیر به خوبی بررسی شده.
داخل همه قراردادها نوشته شده که برای ارتقا تجهیزات هیچ خسارتی به مشتری داده نمیشود.
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
منظورت از رئیس کل رئیس هر منتطقه مخابراتی هست دیگه درسته؟ مثلا منطقه 2 چندتا مرکز هستند یک رئیس کل هم داره که روی کار اون مراکز نظارت میکنه؟
سلام یه سوال ....
این قیمت مودم مخابرات چنده ؟؟
تعرفه 64 و 128 چنده ؟
سرعت 64 و 128 هنگام دانلود ؟
با سلام
تعرفه 128 مخابرات 9 هزار و چندی هست
سرعت دانلودش هم از 14 تا 18 متغیر هست
موفق باشید.
تعرفه 64 چطوریه ؟
قیمت مودش چنده ؟
اصلا فرقی بین مخابرات و سرویس های خصوصی هست ..؟
بفرمایید لیست تعرفه ها فقط فر 128 به بالا رو نکنید:
فرقش تو پشتیبانی هست که تقریبا مخابرات نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقشون تو قیمت وحشتناک خصوصی ها هست که معمولا یا نا محدود ندارن یا 2 تا 4 برابر قیمت مخابرات میگیرن فرق دیگه اینه که مخابرات به این سادگی ها 256 هم نمیده و بالاتر از اون اصلا!خصوصی ها قرارداد 128 با شما می بندن اما سرعت واقعی مثلا یک مگ هست (حجمی)اگه هم 128 باشه هیچ حق اعتراضی ندارید!مخابرات هزینه رانژه و راه اندازی نمیگیره زوری مودمهاشو نمی ندازه دایری و قطعیش ساده تر هست پورتهای مخابرات کمتر و بسته به مناطق محدود تر هست از نظر مانیتورینگ فیلترینگ قطعی تفاوت خاصی نیست پشتیبانی هم بستگی به مرکز یا ای اس پی خصوصی داره در کل خیلی روشون حساب نکنید!فرقش تو پشتیبانی هست که تقریبا مخابرات نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)