تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 208 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نظرات خودمو درباره سوالاتت میگم
      محتوای مخفی: آخر بازی 

1. سزار می گفت که هیچ انسانی نمی تونه بکشتش. اتزیو هم گفت که کار رو به زمین واگذار می کنه و از ارتفاع پرتش کرد. اینکه چرا سزار همچین حرفی زده یکی از نقاط مبهمه. فکر می کنم سزار کشته نشده و در قسمت های بعد در زمان حاضر مثلا بر می گرده. همچین حسی دارم
    2. اون می گفت که لوسی باید در راه به دزموند کمک کنه ولی هنوز چشمش باز نشده و یه چیزایی رو نمی بینه و ذر واقع اتزیو رو مجبور کرد که لوسی رو زخمی کنه. قبل از اون هم هی می گفت که نژاد انسان اشتباه کرده و ناتوانه و اینا. دوباره فک نمی کنم لوسی رو کشته باشه.
    3. این که کی هستن توی شماره بعد مشخص میشه. اما صدای یکیشون خیلی شبیه دکتره بود

منم همین سوال رو پرسیدم، هیچ کس جوابمو نداد خودم بالاخره فهمیدم چه جوریه.
    Glyph ها مثل شماره قبل روی ساختمون هایی هستن که با علامت چشم بغل توضیحاتشون مشخص شدن. این دفعه فرقش اینه که بعد از اینکه Eagle vision رو فعال کنی یه دریچه توی ساختمون پیدا می کنی که باید وارد اون بشی. معما ها هم شبیه مدل بازیه قبله.
    ممنون از جوابات حالا من یه سوال جدید دارم
      محتوای مخفی: 72 

قضیه این 72 چی بود؟ شان چجوری این عدد رو از سه عدد 1419 ، 1420 ، 1421 بدست آورد؟

راستی رفتم گشت این دو جا رو برای این Glyph ها یافتم
    محل Glyph ها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راهنمای حل پازل ها :
    کد:
    تو بقیه جاهای این سایت هم بگردید برای AC:BH راهنماهای خوبی داره

2. 2 کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقدی کوتاه و با تاخیر زیاد از بازی:
    گرافیک:از نظر گرافیکی بازی تفاوت بسیار غیر محسوسی با شماره های قبل منجمله شماره دو داشت!زمانی که داشتم بازی می کردم کاملآ همون حسی رو داشتم که تو شماره دو بود ولی با این حال گرافیک خوش ساخت و متنوعی داره و اصلآ ایجاد خستگی نمی کنه که یک مزیت عالیه.9/10
    گیم پلی:کاملآ همون نظری که در رابطه با گرافیک داشتم تو این فاکتور هم دارم...واقعآ تغییر خاصی دیده نمیشه و فقط حرکات ریزی شخصیت بازی رو آپگرید کرده که البته جالب توجه هست.8/10
    صداگذاری:این مورد هم به نظر شخصی من تا حدودی بهتر شده بود نسبت به نسخه های قبل چه از نظر پخش و چه از نظر دیالوگها.8/10
    داستان:داستان پردازی بازی هم کمی پیچیده تر شده ولی با این حال راحت دستتون میاد که هدف از انجام یک ماموریت تو بازی چیه.8/10
    خلاقیت نسبت به نسخه های قبل:6/10
    +++
    8/10
    +++
    در کل سبک بازی بسیار جذاب و سختی مراحل هم به گونه ای نیست که مجبور باشین به دفعات تکرار کنید یک مرحله رو.به نظرم یکی از بازیهای موفق سال بود و امیدوارم همین رویه سالهای آینده هم ادامه داشته باشه چون واقعآ جای چنین بازیهایی خیلی خالیه.

4. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان این پچایی که اومده جریانش چی هست ؟:
    کد:
    3 تا نکته هست :
    1- این نسخه Steam بود دیگه ؟ تفاوتش با نسخه ای که تا چند روز دیگه توسط یوبی میاد چیه ؟
    2- میشه یک نفر لطف کنه همچون نسخه های پیشین داستان بازی مخصوصا قسمت مربوط به تیکه آخر رو قرار بده ؟ منظورم موقعی هست که اتزیو در مورد معنای یک کلمه که از پسر بورجیا شنیده بود داشت با داوینچی حرف میزد و برای فهمیدنش از سیب کمک گرفت و یهو بلند شد رفت چی شد ؟ بعدش وقتی وارد مقبره محافظ سیب شدیم دزموند زنی رو دید که داشت به دزموند چیزایی می گفت و هر چی به سیب نزدکیتر میشدیم حرفش رو ادامه میداد این تیکه اصلا هواسم همش تو این فکر بودم که الان چی میشه توجهی به حرفای زنه نداشتم مخصوصا وقتی دزموند به سیب دست زد و دیگه نتونست حرکاتش رو کنترل کنه اون زن داشت علت رو می گفت ولی من واقعا هواسم نبود !!!!
    3- در دو نسخه پیشین با گذشت زمان برای اینکه دزموند استراحت کنه اونو از آنیموس خارج می کردن ولی انگاری تو این نسخه این به دست خود ما داده شده بود، چون وقتی وارد ویلای ادیتوره شدیم لوسی گفت هر وقت خواستی از آنیموس خارج بشو . هر وقتم کلید Esc رو میزدیم گزینه ای برای خروج از آنیموس در کنار گزینه خروج از بازی وجود داشت جریان این چی بود ؟ اگر خارج میشدیم چیزی میدیدیم یا دیلوگی رو می شنیدیم ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اینی که من امروز خریدم یعنی فاینال نیست ؟
    اونی که میخواد بیاد فرقش چیه ؟

و اینکه این بازی DLC براش اومده واسه پی سی ؟

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

گرافيكش فرقي نكرده ولي يكم بهتر شده . تو بازي موزيك جديدي نشنيدم همون قبلي هاش بود
    راستي راهي هست كه بشه دموهاي خسته كننده بازي رو رد كرد؟؟؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب بالاخره تموم شد ...
    فقط یه چند تا سوال داشتم در مورد آخرای بازی اگه کسی می دونه جواب بده

محتوای مخفی: آخر بازی 

1- منظور سزار از حرفایی که قبل از پرت شدن از برج می زد چی بود؟؟ اصلا اتزیو سزار رو کشت؟؟
    2- اون زنه برای چی می خواست که دزموند لوسی رو بکشه؟ اصلا اون آخرای بازی داشت چی می گفت؟
    3- موقع نمایش اسم ها اون نفرایی که دارن حرف می زنند کیان؟؟؟ یکیشون همین دکتر خودمون تو AC1 نیست؟

ممنون
      محتوای مخفی: جواب های شما :  

- آره چزار کشته شد از بالای اون برج انداختش
    - اون زنه به دزموند میگه : تو نباید روی چیزی به جز هدفت تمرکز کنی و چون میدونه دزموند به لوسی علاقه داره بهش میگه تو باید راهتو انتخاب کنی چون ما تورو انتخاب کردیم و ما تورو راهنمایی خواهیم کرد تو باید از بند همه چیزهایی که تورو اانسان نگه میداره رها بشی و دزموند رو کنترل می کنه تا لوسی استیلمن رو زخمی کنه و چاقو هم به شکمش فرو میره
    - نفر اولی دکتر ویلیام ام هست که عضو گروه اساسین هاست و اون یکی هم شخص ناآشناییه
    دکتر ویلیام ام جزو رهبران اساسین ها در دنیای حال محسوب میشه که در ایمیل های داخل آبسترگو در موردش بود

As Desmond started to go into shock, he was put back into an Animus by William M. and another, unidentified person. After relieving more memories, Desmond's condition worsened, and he entered a cometic state.
    بعد از اینکه جونو اون دختر الهه دزموند رو مجبور می کنه تا لوسی رو بزنه دزموند حالت شوک بهش دست میده اون داخل انیموس قرار می گیره :
    ویلیام ام : حالش داره بدتر میشه بذارش داخل انیموس
    صدای ناشناس : نه هر بلایی سرش اومده بخاطر همین انیموسه
    ویلیام ام : بذارش داخل انیموس فقط اینطوری زنده میمونه

و دزموند رو داخل انیموس میذارن بعد دیدن خاطرات مختلف دیگه حال دزموند بدتر و وارد حالت بحرانی میشه

---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

ممنون از جوابات حالا من یه سوال جدید دارم
      محتوای مخفی: 72 

قضیه این 72 چی بود؟ شان چجوری این عدد رو از سه عدد 1419 ، 1420 ، 1421 بدست آورد؟
    شاون میگه که رقم های 1419 1420 1421 در قالب یک مثلث باعث بوجود اومدن کلمه GOD یعنی خدا میشه یعنی در یک مثلث اگه قرار بگیره تمام ارقام که تقسیم میشن نتیجه 72 میشه
    این زمانی جالبتر میشه که تنها 72 روز به پرتاب ماهواره آبسترگو مونده !

9. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    چطور باید اون قاتل های جوون رو آموزش بدیم
    تو مرحله هاش خود بازی یاد میده یا باید خودمون بریم بگردیم؟
    کسی نیست به ما جواب بده؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اینی که من امروز خریدم یعنی فاینال نیست ؟
    نه درسته همون اصلیشه دیگه...اواخر اسفند تاریخ ریلیزش واسه pc بوده که الانم اومده دیگه!الکی دوست دارین به یه چیزی شک کنیدآاااا..
    راستي راهي هست كه بشه دموهاي خسته كننده بازي رو رد كرد؟؟؟
    دوست من شما وقتی داره دمو نشون میده استارت بزن و گزینه skip demo یا همچین چیزی رو بزن دمو رد میشه

12. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khabgard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی نیست به ما جواب بده؟
    سوالت فکر کنم تو صفحه های قبل جواب داده شده بود . باید بری جاهایی که تو نقشه با آرم اساسین مشخص شده (لونه پرنده ، مخفیگاه های اساسین ) با فرستادنشون به مراحل مختلف xp دریافت می کنند اونوقت می تونی ارتقاشون بدی
    .
    کسی می دونه investment که توی بانک هست و غیر فعاله چکار می کنه؟

14. این کاربر از khabgard7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

نقدی کوتاه و با تاخیر زیاد از بازی:
    گرافیک:از نظر گرافیکی بازی تفاوت بسیار غیر محسوسی با شماره های قبل منجمله شماره دو داشت!زمانی که داشتم بازی می کردم کاملآ همون حسی رو داشتم که تو شماره دو بود ولی با این حال گرافیک خوش ساخت و متنوعی داره و اصلآ ایجاد خستگی نمی کنه که یک مزیت عالیه.9/10
    گیم پلی:کاملآ همون نظری که در رابطه با گرافیک داشتم تو این فاکتور هم دارم...واقعآ تغییر خاصی دیده نمیشه و فقط حرکات ریزی شخصیت بازی رو آپگرید کرده که البته جالب توجه هست.8/10
    صداگذاری:این مورد هم به نظر شخصی من تا حدودی بهتر شده بود نسبت به نسخه های قبل چه از نظر پخش و چه از نظر دیالوگها.8/10
    داستان:داستان پردازی بازی هم کمی پیچیده تر شده ولی با این حال راحت دستتون میاد که هدف از انجام یک ماموریت تو بازی چیه.8/10
    خلاقیت نسبت به نسخه های قبل:6/10
    +++
    8/10
    +++
    در کل سبک بازی بسیار جذاب و سختی مراحل هم به گونه ای نیست که مجبور باشین به دفعات تکرار کنید یک مرحله رو.به نظرم یکی از بازیهای موفق سال بود و امیدوارم همین رویه سالهای آینده هم ادامه داشته باشه چون واقعآ جای چنین بازیهایی خیلی خالیه.
    میشه بپرسم این نمره هارو کی داده و کجا دادن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •