وقتی این شکلکو می ذارن()یعنی یه جورایی منفی ه دیگه.حالا شاید من اشتباه می کنم.
وقتی این شکلکو می ذارن()یعنی یه جورایی منفی ه دیگه.حالا شاید من اشتباه می کنم.
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید ک هنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
آقا فیلم را دیدم فقط می توانم بگم رنگ سفید خداست .عجب چیزی هست خدایی اما رنگ سفید که هنوز عرضه نشده پس این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بوده
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
جالب هست تو فیلم میگه من خودم این گوشی را جلبریک و آنلاک کردم![]()
ببيني متوجه ميشي ! حس ميكنم سفيدش واقعا ظريف تر هستآقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟![]()
تعداد خيلي محدودي از آيفون 4 سفيد عرضه شد ! حتي دقيقا بعد از معرفي آيفون 4 يكي از افراد داخل كنفرانس دستش بود و از FACE TIME فيلم گرفته بودهنوز عرشه نشده س این از کجا آمده؟لابد طرف فامیل استیو بودهدر ضمن استيو پارتي بازي نمي كنه
![]()
من برعکس شما فکر می کنم سفیدش مثل مشکی کیفیت و ظرافت تصویر رو منعکس نمی کنه.![]()
من سفیدش رو از نزدیک دیدم .. واقعا به همون شیکی هست و من اگه سفیدش بود بدون هیچ شکی سفید می گرفتم برای خودم. به نظر من آیفون 4 سفید یکی از قشنگ ترین و شیک ترین گجت هایی هست که تا حالا ساخته شده![]()
سلام بچه ها
یه نفر آیفون 32 گیگ آنلاک فکتوری آکبند و با قیمت 1200 بهم پیشنهاد داد. به نظرتون خوبه یا بازم صبر کنم؟
مرسی
دوستان فكر ميكنيد تا بهمن ماه قيمتش چقدر بياد پايين ؟
دوست عزیز 1 ماه دیگر صبر کن من الان 32 گیگ را 1150 هم قیمت دارم اما تا 1 ماه دیگه به 1 میلیون هم خواهد رسید این هم مثل 3gs هست که اول با چه قیمتهایی تو ... مردم کردند من هم مثل شما قصد خرید دارم و می دانم که انتظار کشنده هست .
سلام دوستان
من دوتا سوال داشتم:
1.این گوشی واقعا Multitasking ش کامل نیست یعنی فقط برای برنامه های محدودی می توان از Multitasking استفاده کرد؟
2.آیا مرورگر Safari آیفون توانایی پشتیبانی فلش رو داره یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.
اين بستگي به برنامه نويس داره كه بخواد از قابليت مولتي تسك تو برنامش استفاده كنه يا نه. وگرنه منعي از طرف اپل نيست.
الان هم خيلي از برنامه ها اپديت دادن و اين قابليتو پشتيباني ميكنن.
نه امكان استفاده از فلش نيست.
نه داره نه خواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)