اين مشكل تو همه ايرانيها هستولی خدایی تو خونواده کریمی کلا فضولی از در و دیوار میباره! منظورم موقعیه که ساسان و سعید تو حیاط حرف میزدن رو میگم!!!![]()
يه بار تو تاكسي يه مرده داشت SMS هاي منو ميخوند.....با مشت زدم تو دماغش!
همه فوضولناخ اخ .......
![]()
اين مشكل تو همه ايرانيها هستولی خدایی تو خونواده کریمی کلا فضولی از در و دیوار میباره! منظورم موقعیه که ساسان و سعید تو حیاط حرف میزدن رو میگم!!!![]()
يه بار تو تاكسي يه مرده داشت SMS هاي منو ميخوند.....با مشت زدم تو دماغش!
همه فوضولناخ اخ .......
![]()
مگه پسر عمو سعيد از باباش ياد نگرفته فال گوش وا نسه
اينم از پيام اخلاقي اين قسمت
فال گوش وا سادن خوبه براي مواقع ضروري كه طرف عاشق شده و ما بايد برا كمكش گوش بديم![]()
علائم خر شدن دوباره در سعید در حال ظهور است .
دست شما هم درد نكنه!
هر دفعه ميام اين تاپيك امكان نداره بدون خنده برم بيرون!![]()
تو رو خدا بیایید در این هفته ی منتهی به ماه مبارک رمضان همگی دست به دعا برداریم و از خداوند متعال بخواهیم که یه مقدار عقل به کله ی پوک این سعید قرض دهد شاید بتواند بفهمد که چه قدر خر می باشد.
بی شعور دوباره داره گول می خوره.بگو مردک بیتا با یکی دیگه بوده تازه خدا می دونه دیگه چه کارایی کرده و تو نمیدونی اونوقت لحظه به لحظه بیشتر عاشقش می شه.
این قدر از سعید بدم می آد![]()
به نظر من سعید و شیدا بیشتر به هم میان![]()
این سعید چقدر آدم نفهمی است . من خودم تا حالا بین دوستانم همچین کسی رو با این همه حماقت ندیدم . اگه مثال نقض دارین ، رو کنین .
بابا بی عقل ترین جوون ها هم اینقدر احمق نیستن . اینا چی فکر کردن همچین شخصیتی ساختن . مثلا می خوان به مشکلات جوون ها برسن .
بيگانه پرست چيه دوست من ؟ هر مجموعه يا فيلمي كه مورد قبول باشه چه داخل كشور و چه خارج از كشور رو بايد
تحسين كرد .
بعضي ها عادت دارن تا كسي خلاف ميلشون نظر ميده بكوبنش و تهمت بزنن !
شما اگر خيلي شاكر و قدردان خداوند بخاطر اين سريالي و متشكر از عوامل ! براي خودتونه . يعني اين سطح سريال
ميتونه خواسته ي شما را برآورده كنه و در واقع اين سريال متناسب با سطح فكري و هوشياري شماست . . اما عده ي بيشماري دوست دارن
سطح سريال از ايني كه هست بالاتر باشه . با انسانها بشه همذات پنداري كرد و شخصيتها شعاري يا خوب و بد نباشن !
در ضمن اين چه مقايسه اي هست آخه بين سريال ايراني و كره اي ؟! همين مقايسه هاي بيهوده هست كه باعث
شده ما اينهمه سال درجا بزنيم . به نظر من ما بايد خودمون رو با كارهاي خودمون مقايسه كنيم تا بفهميم چقدر تو
اين سالها افت كيفي داشتيم .
Last edited by Ssarshar; 07-08-2010 at 10:11.
میگم جریان چیه ؟؟؟
چرا صدا و سیما همش طرف این فیلم رو میگیره؟
مثلا هی بازیگرای این سریال رو دعوت میکنن
یا حتی اخبار شبکه یک ، نمیره با بازیگرای فیلم شبکه خودش ( زیر هشت ) مصاحبه کنه ، میاد با اینا مصاحبه میکنه؟
=================
آقا به نظر شما احتمال ازدواج سعید و شیدا هست؟جدی دارن مشکوک میشن...
---------- Post added at 06:50 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
میگم جریان چیه ؟؟؟
چرا صدا و سیما همش طرف این فیلم رو میگیره؟
مثلا هی بازیگرای این سریال رو دعوت میکنن
یا حتی اخبار شبکه یک ، نمیره با بازیگرای فیلم شبکه خودش ( زیر هشت ) مصاحبه کنه ، میاد با اینا مصاحبه میکنه؟
=================
آقا به نظر شما احتمال ازدواج سعید و شیدا هست؟جدی دارن مشکوک میشن...
دیشب یک بار دیگه یکی از ضعیف ترین و نابود ترین سکانس های تاریخ سینما رقم خورد
اونجایی که محسن غذا گرفته بود و اومد خونه و گفت سلام من اومدم ...
واقعا به شدت توهین امیز و ضعیف بود
در حد این سریال های 2 زاری اماتور که تو برنامه شبکه سه و نیم مسخرش میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)