اینجا رو یه نگا بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا رو یه نگا بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره منم دیدم اینو
آقایون این فقط تو همین یه تیکه از این نقشه بازی میکنیم یا نه کناره های نقشه هم میره و اونجام مسابقه میدیم...مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
مگر dirt دارید بازی می کنید که همچین فکری کردین!؟اصلآ همچین امکانی تو بازی وجود نداره..مثلا سمت راست گوشه بالا که کوهستانیه اونجاها نمیریم؟
+
بازی یک نقشه آدم وار نداره که راحت همه جا بشه رفت....واقعآ جای تاسفه بازی تو این سبک full map تو حالت open world نداشته باشه
Last edited by B.3.S.T; 25-11-2010 at 15:24.
خوب منم قسمت race رو تموم کردمفقط مونده قسمت پلیسش که اونم چیزی ازش نمونده ایشالا امروز تموم میشه میره پی کارش
![]()
بره من ويبرش كار نمي كنهگيم پدم گيم پد ps2 هست (dual shock 2 ) با تبديل وصل شده . چه خاكي به سرم بريزم ؟
سلام
اقا این بازی ما خیلی لگ داره حتی تو پایینترین جزییات هم تیک میزنه کارت گرافیکم 4670 و 3 گیگ رم دارم. مشکل از سیستمه یا بازی نیاز به پچی کرکی چیزی داره؟ اخرین درایور کارت گرافیک رو هم ریختم.(10.11)
بازی بدی نیست ولی به نظرم یک عقبگرد حسابی بود نسبت به شیفت البته تو کف شیف2 اینو بازی میکنم تا ببینم چی میشه.
برا منم بازی افت فریم داره حتی وقتی جزئیاتو کاهش میدم.اکثرا هم وقتی افت بیشتر میشه که سرعت میره بالاتر
کارت گرافیک 8800 وسی پی یو 6000 X2
دقیقا منم همین لگ رو دارم!!
جالبیش اینجاست که در هر سه حالت گرافیک (low,medium.high) تقریبا ثابته!!
البته اینقدرها هم ضایع نیست که بخوام به خاطرش با این اینترنت زغالی درایور دانلود کنم...ول چیزی که مشخصه اینه که بازی(مخصوصا برای سری ATI) فریم خودش رو نمیده!!....غلط نکنم همون قضیه shift هست که کلا با سری ATI مشکل داشت...البته این یکی کمی رقیق تر
![]()
فقط برا ATI که نیست اگه پست بالا رو یه نگاهی بندازی می بینی که من 8800 دارم ولی این لگ کردن بد جوری رفته رو اعصابم دیگه کم مونده پاکش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)