تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 156 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه حرفایی که آدم نمیشنوه!!

بعدشم یه سوالی پیش میاد ، این هیتسفلد ، مگه سوئیسی نبود ؟؟
    آخه الان توی ویکی پدیا هم دیدم که نوشته متولد آلمانه
    ولی توی این خبر نوشته مربی سوسیسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من همیشه یادمه زمانی که توی بایرن بود ، میگفتن مربی سوئیسی!

هیتسفیلد آلمانیه
    گزارشگرای سوتی ایرانی سوییسی بودن هیتسفیلد رو مد کردن بین مردم جوری که یه سریا بهشون شناسنامه اوتمار رو هم نشون میدی باور نمیکنن که آلمانیه

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اتفاقا برعکس من که کلی حال کردم .

خیلی خوشحال شدم شیلی صعود کرد و سوییس با اون بازی دفاعی بسته ..... حذف شد .

شیلی و اسپانیا حقشون بود بیان بالا .

همه هم طرفدار بازی های حجومی مثل شیلی و اسپانیا هستن .

دقیقا دفاع کردن 11 نفره و چسبیدن به دروازه همون کاری که سوییس کرد مسخره ترین شیوه بازی

که مورینیو مد کرده . و هیچ فوتبال دوستی هم خوشش نمیاد و دقیقا هم ضد فوتباله .
    این ضد فوتبال نیست . مطمئن باش اسپانیا توانش رو نداشت که گل بزنه .
    شک نکن خوب دفاع کردن هم خودش هنره

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

الا که بحث منحرف شد اگه اشکال نداشته باشه منم نظر بدم

اینا ربطی به فوتبال نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

البته به نظر من بیشتر از اینکه به خاطر حب شیلی باشه از بغض آلمان و اتمار هیتسفلد بود چون سویس مربیش اتمار هیستفلده آلمانیه
    واسه همین حرص و جوش میخورد که شیلی بیاد بالا تا سویس با هیتسفلد حذف بشه
    هر دلیلی داشته باید احساسات خودشو کنترل میکرد اینقدر رو اعصاب نره
    از طرف من که کلی فحش خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

این ضد فوتبال نیست . مطمئن باش اسپانیا توانش رو نداشت که گل بزنه .
    شک نکن خوب دفاع کردن هم خودش هنره

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

الا که بحث منحرف شد اگه اشکال نداشته باشه منم نظر بدم

اینا ربطی به فوتبال نداره
    از شما که اسپانیایی هستی بعیده .

اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

از شما که اسپانیایی هستی بعیده .

اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود .
    درسته اسپانیا خیلی موقعیت داشت . ولی من کلاً با نفس این عمل (دفاعی ) مشکل ندارم . خوب توقع داشتی سوئیس بیاد حمله کنه خوب معلومه میبازه . اومد با یه بازی منطقی نتیجه گرفت!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آخ جون فکر کنم امروز نوبت خیابانیه
    راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
    یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
    یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.

7. 3 کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

درسته اسپانیا خیلی موقعیت داشت . ولی من کلاً با نفس این عمل (دفاعی ) مشکل ندارم . خوب توقع داشتی سوئیس بیاد حمله کنه خوب معلومه میبازه . اومد با یه بازی منطقی نتیجه گرفت!
    دیشب شیلی هم میتونست مثل سوییس 11 نفره دفاع کنه ولی نکرد و مردونه بازی کرد .

و به حقش هم رسید و صعود کرد .

به نظر من خدا هم با تیم های دفاعی و ضد فوتبال حال نمیکنه و دیدید که سوییس حذف شد و شیلی اومد بالا .

9. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیشب شیلی هم میتونست مثل سوییس 11 نفره دفاع کنه ولی نکرد و مردونه بازی کرد .

و به حقش هم رسید و صعود کرد .

به نظر من خدا هم با تیم های دفاعی و ضد فوتبال حال نمیکنه و دیدید که سوییس حذف شد و شیلی اومد بالا .
    هر تیمی برای نتیجه گرفتن دست به هرکار میزنه !
    مثلا فکر میکنی کار اسپانیا تو نیمه دوم خیلی قشنگ بود
    وقتی مطمئن شدن صعود میکنند فوتبال بازی کردن و بیخیال شدن فقط پاسکاری میکردند ! این 10 باربر بدتر از دفاعی بازی کردنه

11. 2 کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

هر تیمی برای نتیجه گرفتن دست به هرکار میزنه !
    مثلا فکر میکنی کار اسپانیا تو نیمه دوم خیلی قشنگ بود
    وقتی مطمئن شدن صعود میکنند فوتبال بازی کردن و بیخیال شدن فقط پاسکاری میکردند ! این 10 باربر بدتر از دفاعی بازی کردنه
    به نظر من کار اسپانیا اصلا اشتباه و بد نبود در حالی که شیلی هم با این کار راضی بود و صعودش حتمی شده بود .

به قولی عروس راضی , داماد راضی ..........

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

آره آفرین این رو من دقیقا یادمه.البته اونموقع که این حرف رو زد من یه ربعی هنگ کردم گفتم مگه ممکنه تو تلویزیون همچین حرفی بزنه فکر کردم حتما من اشتباه شنیدم.ولی یه خورده فکر کردم دیدم نه واقعا این حرف رو زده بود.
    خلاصه هنوز نفهمیدم منظورش از این حرف چی بود.
    ولی عجب بازی به یاد موندنی و تاریخی بود اون بازی هلند و پرتغال.هنوز که هنوزه مثل اون بازی تو جام جهانی ندیدم.به نظرم بهترین بازی جام قبل و این جام بود اون بازی.

14. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •