تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 451 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لبتاپی که همه فن حریف نباشه و مثلا تو کارهای گرافیکی کم بیاره به هیچ دردی نمی خوره مثلا همین سونی که تو کارهای گرافیکی و گیم ضعیفه الان همه کامپیوتر رو برای کارهای گرافیکی و گیم می خوان معدودی از تجار و ... هستند که فقط برای کارشون می خوان بعضی ها هم برای پز دادن اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه صرفا این مهم نیست که لبتاپ رو برای بازی می خواین یا نمی خواین به نظر من این مدل ایسوز حداقل تا 5 سال دیگه همه فن حریف متوجه شدین امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم باز هم می گم گول کسایی رو نخورین که شما رو جذب خرید سونی می کنن هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه ما نقاظ ضعف ایسوزو گفتیم اما دوستانی که سونی دادرن معمولا با تعصب تبلیغشو می کنن نه بصورت فنی لبتاب سونی رو همه می دونن که زود داغ می کنه و فنش ضعیفه و داغ کنندگی اجزائش بالاس پس تصمیم درست رو بگیرین سراغ برندهایی مثل msi هم نرین چون اینا تو ایران تازه اومدن و معروف دارن میشن معلوم نیست چی میزارن توش .حتی بدتر از سونیه.موفق باشید.
    دقیقا با حرف شما موافقم
    اگه لپتاپ گرافیک قوی نداشته باشه اون همه هم پول بدی به چه درد میخوره

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

مثل اینکه واقعا ایسوس بهتره...! این مدل رو بخرم دچار مشکل نمیشم؟؟؟
    آخه رزلوشن پایینه و full hd نیست.
    بچه نمبگن ایسوز بهتره یا سونی بهتره
    ایسوز n61jq مدل خوبیه
    اما بازم تصمیم با خود شماست
    من به شخصه بین این دو مدل ایسوز انتخاب میکنم
    دلایل
    1.گارانتی رسمی و بین المللی
    2.گرافیک قویتر
    3.هارد بیشتر
    4. usb 3 برای اینده
    5.قیمت کمتر

درسته رزولیشن پایینتره
    دچار مشکل که نمیشید اما خوب این یه ضعف نسبت به سونی

2. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مثل اینکه واقعا ایسوس بهتره...! این مدل رو بخرم دچار مشکل نمیشم؟؟؟
    آخه رزلوشن پایینه و full hd نیست.
    چیتی هسّی همشهری (هم استانی)
    نا عزیز، هیچ مشکلی نِدارنِه!!!
    همینتا رِه بَیر، پشیمون نوونی...

تِه قربان - رامین

دلایل
    1.گارانتی رسمی و بین المللی
    2.گرافیک قویتر
    3.هارد بیشتر
    4. usb 3 برای اینده
    5.قیمت کمتر

درسته رزولیشن پایینتره
    دچار مشکل که نمیشید اما خوب این یه ضعف نسبت به سونی
    به امکاناتش BlueRay و کم صدایی (تقریبا میشه گفت بی‌صدا!) و خنک کار کردن گارانتی 2 ساله رو هم اضافه کنید.
    به اضافه اینکه با خرید لپ تاپ‌های ایسوس ‌دیگه نیازی نیست که هزینه اضافی برای ماوس و کیف هم پرداخت کنید...!

رامین
    Last edited by rahnemoun; 19-07-2010 at 12:27.

4. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من نسبت به f116 گفتم
    اخه اونا هم بلورب دارن
    اره کیفو موس یادم رفت
    البته سونی هم کیف میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه
    کسی که لب تاپ رو برای گیم میخره و یا حتی میخواد باهاش به قول شما یکم بازی کنه کار اشتباهی میکنه شما این همه پول خرج لب تاپ میکنی قدرت یه دسکتاپ 700 هزار تومنی رو هم نداره . به نظر من کسی که این همه پول میده پای لب تاپ برا بازی باید دلش بسوزه نه اینکه حالا یه بازی رو اجرا نکرد دلش بسوزه . من اگه جای بعضی از دوستان بودم که 1.700 یا 1.800 پول پای لب تاپ میدن میومدم یه لب تاپ 1 تومنی میخریدم بعد با بقیش هم یه VGA قول مثل 5970 و یه CPU خوب میخردیم مینداختم رو دسکتاپم که اگرم بازی جدیدی اومد که حوص کردم بازی کنم نه دلم میسوزه نه باعث میشه به لب تاپم فشار بیاد نه داغ میکنه (چون واقعا لب تاپ برا کار سنگین ساخته نشده) با خیال راحت بازی میکنم . اگرم یه همچین دسکتاپی داشتن که دیگه پول بیرون هست خرید یه همچین لب تاپی برا بازی . دوستان این فقط نظر شخصی بود

7. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

کسی که لب تاپ رو برای گیم میخره و یا حتی میخواد باهاش به قول شما یکم بازی کنه کار اشتباهی میکنه شما این همه پول خرج لب تاپ میکنی قدرت یه دسکتاپ 700 هزار تومنی رو هم نداره . به نظر من کسی که این همه پول میده پای لب تاپ برا بازی باید دلش بسوزه نه اینکه حالا یه بازی رو اجرا نکرد دلش بسوزه . من اگه جای بعضی از دوستان بودم که 1.700 یا 1.800 پول پای لب تاپ میدن میومدم یه لب تاپ 1 تومنی میخریدم بعد با بقیش هم یه VGA قول مثل 5970 و یه CPU خوب میخردیم مینداختم رو دسکتاپم که اگرم بازی جدیدی اومد که حوص کردم بازی کنم نه دلم میسوزه نه باعث میشه به لب تاپم فشار بیاد نه داغ میکنه (چون واقعا لب تاپ برا کار سنگین ساخته نشده) با خیال راحت بازی میکنم . اگرم یه همچین دسکتاپی داشتن که دیگه پول بیرون هست خرید یه همچین لب تاپی برا بازی . دوستان این فقط نظر شخصی بود

ببین دوست من نگفتم که لبتاپ رو برای بازی بخریم یا این مسائل گفتم همه فن حریف باشه در ضمن اگر شما الان بخواهید یه پی سی قوی جمع کنید 2 میلیون هزینه داره همین core i 7 می دونین چنده؟حول و حوش 350 یا 370 خوبشه همین گرافیکی که شما گفتین 500 و حدود 400 پولشه خوب طبیعتا 350 هم باید پول مادربرد بدین برای چنین سیستمی قطعات دیگرم نمی تونین پایین بخرین باید چیزی بخرین در حد این قطعات مطلب دیگر n61 خیلی بیشتر ازین سیستمهای خانگی که شما گفتین کارایی داره میدونین چرا؟سیستمهایی که الان اکثرا تو خونشون دارن گرافیکاشون در حد بازیهای جدید نیست اما n61 الان تمام بازیهارو very high اجرا می کنه.همون سیستم خانگی که شما گفتین اگه بخواهید تمام بازیهای روز رو اجرا کنه باید مثل سیستمی که در بالا گفتم قوی باشه و خیلی گرون در میاد در حد همین 2 تومن اگرم فقط بخواهید گرافیک رو بالا بگیرین سیستم تو بازی نمی کشه تو اجرای بازی چون تمام قطعات تو اجرای یک بازی درگیرن.مطلب آخر برای من این مهمه که لبتاپم همه فن حریف باشه و هیچ جا کم نیاره و همه جا هم بتونم ببرم اما پی سی خانگی رو جایی نمیشه برد.دوست ندارم لبتاپم تو کاری کم بیاره.چون هدفم از خرید این لبتاپ این بود اگر فقط مثلا برای کار دانشگام می خواستم می رفتم 500 می دادم ازین 10 اینچا می خریدم راحت.پس من نظریه شمارو قبول ندارم چون دوست من هم همین عقیده رو داشت.سیستم خانگی من قدیمی اما تمامی کارهای معمولی من به غیر از کارهای گرافیکی رو عالی انجام میده.اما لبتاپم همه فن حریفه و زیاد هم ازش کار نمیکشم اگر هم بازی کنم مثلا روزی 1 ساعت بیشتر حوصلشو ندارم پس از خریدم واقعا راضیم امیدوارم موفق باشید.

9. 3 کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین دوست من نگفتم که لبتاپ رو برای بازی بخریم یا این مسائل گفتم همه فن حریف باشه در ضمن اگر شما الان بخواهید یه پی سی قوی جمع کنید 2 میلیون هزینه داره همین core i 7 می دونین چنده؟حول و حوش 350 یا 370 خوبشه همین گرافیکی که شما گفتین 500 و حدود 400 پولشه خوب طبیعتا 350 هم باید پول مادربرد بدین برای چنین سیستمی قطعات دیگرم نمی تونین پایین بخرین باید چیزی بخرین در حد این قطعات مطلب دیگر n61 خیلی بیشتر ازین سیستمهای خانگی که شما گفتین کارایی داره میدونین چرا؟سیستمهایی که الان اکثرا تو خونشون دارن گرافیکاشون در حد بازیهای جدید نیست اما n61 الان تمام بازیهارو very high اجرا می کنه.همون سیستم خانگی که شما گفتین اگه بخواهید تمام بازیهای روز رو اجرا کنه باید مثل سیستمی که در بالا گفتم قوی باشه و خیلی گرون در میاد در حد همین 2 تومن اگرم فقط بخواهید گرافیک رو بالا بگیرین سیستم تو بازی نمی کشه تو اجرای بازی چون تمام قطعات تو اجرای یک بازی درگیرن.مطلب آخر برای من این مهمه که لبتاپم همه فن حریف باشه و هیچ جا کم نیاره و همه جا هم بتونم ببرم اما پی سی خانگی رو جایی نمیشه برد.دوست ندارم لبتاپم تو کاری کم بیاره.چون هدفم از خرید این لبتاپ این بود اگر فقط مثلا برای کار دانشگام می خواستم می رفتم 500 می دادم ازین 10 اینچا می خریدم راحت.پس من نظریه شمارو قبول ندارم چون دوست من هم همین عقیده رو داشت.سیستم خانگی من قدیمی اما تمامی کارهای معمولی من به غیر از کارهای گرافیکی رو عالی انجام میده.اما لبتاپم همه فن حریفه و زیاد هم ازش کار نمیکشم اگر هم بازی کنم مثلا روزی 1 ساعت بیشتر حوصلشو ندارم پس از خریدم واقعا راضیم امیدوارم موفق باشید.
    دمت گرم
    تو همون حرفایی که من میخوام بزنمو میزنی

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

n61jq عالیه ولی من تو فکر g51jx هستم! البته اگه به قیمت مناسب پیدا شه...

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
    طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
    البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
    حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
    مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
    راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
    سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
    ====
    خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!

دوست عزیز در مورد اون صدایی که گفتی. برای من هم این مشکل هست. البته همیشه نیست گاهی پشت سر هم و گاهی بسیار کم اتفاق میافته. قرار بود یکی از دوستان با گارانتی تماس بگیره و بپرسه راجبش . نمیدونم کدوم از دوستان بود . متاسفانه اینجارو هیلتر کردن و این که بیشتر دوستان نمیتونن تو بحث شرکت کنن همینه. خیلی از هیلتر شکنها موقع ازسال پست ارور میده. امیدوارم اینجا زودتر آزاد شه...
    من دو ماهی هست این لپ تاپو دارم. مشکل خاصی باهاش ندارم. توی بازیها هم خوب عمل میکنه و زیاد داغ نمیکنه. صدای فنش هم حتی در شب زیاد نیست. فقط ویندوزش بعضی اوقات آدمو دیوونه میکنه . مدتی بود هر روز صفحه آبی ویندوزو زیارت میکردم . الان تقریبا بهتر شده ولی گاهی بازم میاد مخصوصا موقع ریست کردن و hibernate کردن. باید نرم افزارهای بیخودی رو پاک کنید و با ابزارهای بهینه ساز ویندوز و رجیستری یه حالی به ویندوز بدید. من خودم این کارو کردم و الان مشکلاته نرم افزاریم بهتره.میتونم بگم با سخت افزارش مشکلی ندارم جز همون صدای تق تق کوچولو .... راستی دوستانی که همین صدای تق تق نرم و آهسته رو دارن لطفا اینجا پی ام بدنند که ببینیم چند نفرن و از کدوم گارانتی گرفتن .... ممنون
    Last edited by Vespoher; 20-07-2010 at 13:49.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

آقا بخرید که اصل جنسه

دیروز لپ تاپ با شدت هرچه تمام تر از دستم ( ارتقاع تقریبا 2 متری ) افتاد رو فرش . گفتم ترکید ولی حتی ریست هم نشد و مثل یه مرد داشت رایت میکرد هنوز

مخلصیم .

14. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه بابا 2 میلیون چیه راحت میشه با 1.200 ، 1.300 یه همچین سیستمی رو جمع کرد که چند برابر یه لب تاپ قدرت داشته باشه با بقیه پول هم میشه یه لب تاپ نسبتا خوب برای کارهای به قول شما دانشگاهی خرید که معمولا کارهای سبکی هستند . الان یه Core i7 920 حدود 300 تومن هست 5870 هم نزدیک 400 تومن و یه main ایسوس مثل مال خودم نزدیک 200 تومنه این سه تا گرونترین قطعات کامپیوتر هستند و بقیه چنزها هم قیمتی ندارن (البته من منظورم به کسانیه که کامپیوتر دارن ولی قدیمیه نه اینکه اصلا ندارن) . البته این مورد سلیقه ای هست ولی من خودم دوست دارم که همیشه یه دسکتاپ قوی داشته باشم (هیچی دسکتاپ نمیشه) در کنارش هم اگه پول داشته باشم لب تاپ خوب میگیرم اگه نه که به همین معمولی ها بسنده میکنم .
    ان شاالله که لب تاپتون عمری کار کنه و هرکاری دوست دارین براتون به بهترین شکل انجام بده

هر همه اینا به کنار یه سوال داشتم چون خودم میخوام تو این ماه یه لب تاپ بگیرم . یه چند نفری از مشکل سرعت پایین لب تاپ ناراضی بودن قضیه چیه . البته من خودم تا مطمئن نشدم باورم نشد ولی ویدئوهایی که از یوتوب گرفتم و با مدل F115 سونی مقایسه کردم دیدم که سرعت ویندوز سون (بازی کردن پنجره ها و برنامه ها و ...) در مدل ذکر شده از سونی خیلی بهتر بود ولی ایسوس یکم کند عمل میکرد در مقایسه با مدل سونی . من خودم به حرف اعتماد نمیکنم ولی اینایی که دیدم ویدئو بودن که باور کردنشون راحتتره . موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •