تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 215 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه kian2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر یه سقف

پيش فرض

دوست من

در این گونه موارد امیدی به نورتون نیست کاسپرسکی را نصب کن و با آپدیت کامل در حالت Safe Mode سیستمت را

اسکن کن ببین مشکل از کجا است.یا اگر عجله داری این برنامه فسقلی ولی همه کاره را داونلود کن و روی سیستم اجرا

کن همانطور که می بینی این برنامه می تواند تغییراتی را که ویروس روی سیستمت ایجاد کرده است برگرداند مثلا در این

مورد کافی است روی گزینه Show Hidden Files کلیک کنی و بعد گزینه Enable را بزنی و در صورت لزوم سیستم را

ریستارت کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز
    اين ويروس در قسمت propertis حالت hidden رو غير فعال ميكنه همچنين حجم فولدر 37 kb ميشه
    فكر نميكنم با اين نرم افزاري كه گذاشتي كاري پيش بره
    بازم اگه نرم افزاري داشتي برا تست بزار ما ديگه مجبوريم براي درست شدن كامپيوترمون همه اين نرم افزار ها رو امتحان كنيم
    ممنون
    كيان

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزيز
    اين ويروس در قسمت propertis حالت hidden رو غير فعال ميكنه همچنين حجم فولدر 37 kb ميشه
    فكر نميكنم با اين نرم افزاري كه گذاشتي كاري پيش بره
    بازم اگه نرم افزاري داشتي برا تست بزار ما ديگه مجبوريم براي درست شدن كامپيوترمون همه اين نرم افزار ها رو امتحان كنيم
    ممنون
    كيان
    دوست من

شما این برنامه را امتحان کردید ؟ این برنامه راه حل قطعی نیست و البته در همه موارد موثر نیست ولی فقط 7 کیلوبایت

حجم دارد و نیازی به نصب هم ندارد و در بسیاری از موارد نیز کار شما را راه می اندازد راه حل قطعی نصب یک

آنتی ویروس درست و حسابی و پاک کردن ویروس است .

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر یه سقف

پيش فرض

راه حل قطعی نصب یک آنتی ویروس درست و حسابی و پاک کردن ویروس است .

من رو سيستم ديگه اي kaspersky نصب كردم اما متاسفانه بيشتر فولدر ها از جمله فيلم و موزيك رو كامل از ريشه پاك كرد
    اگه قرار بود اين ويروس ياب اينجوري ويروس رو از بين ببره به نظر شما عمل fdisk موثر تر نبود ؟
    ممنون
    كيان

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست من

در این گونه موارد امیدی به نورتون نیست کاسپرسکی را نصب کن و با آپدیت کامل در حالت Safe Mode سیستمت را

اسکن کن ببین مشکل از کجا است.یا اگر عجله داری این برنامه فسقلی ولی همه کاره را داونلود کن و روی سیستم اجرا

کن همانطور که می بینی این برنامه می تواند تغییراتی را که ویروس روی سیستمت ایجاد کرده است برگرداند مثلا در این

مورد کافی است روی گزینه Show Hidden Files کلیک کنی و بعد گزینه Enable را بزنی و در صورت لزوم سیستم را

ریستارت کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.......

ممنون از لطفت عزیزم

شاد باشی

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من رو سيستم ديگه اي kaspersky نصب كردم اما متاسفانه بيشتر فولدر ها از جمله فيلم و موزيك رو كامل از ريشه پاك كرد
    اگه قرار بود اين ويروس ياب اينجوري ويروس رو از بين ببره به نظر شما عمل fdisk موثر تر نبود ؟
    ممنون
    كيان
    به نظر شما استفاده کردن از یک آنتی ویروس خوب و آپدیت شده بر روی سیستم بهتر از عمل fdisk نیست؟

دوست عزیز هم شما هم بقیه میدانید که کسپرسکی این ویروس رو شناسایی میکنه. پس در این صورت چرا

قبل از آلوده شدن سیستمتون از یک آنتی ویروس فعال و آپدیت شده استفاده نمیکردید تا بعدا مجبور نباشید

بعضی از اطلاعاتتون رو از دست بدید.

خیلی از ویروس ها نباید وارد سیستم بشند و هرگز نباید کاری کنیم که راه رو برای فعال شدن ویروس ها و تروجاها

در سیستممون باز کنیم. چون اگر ویروسها قبل از آنتی ویروسها فعال بشند حتی ممکنه که خود آنتی ویروسها رو نیز

از کار بندازند. این یک قانونه و این قانون رو خود شرکت آنتی ویروسها نیز بارها در مقالات و بحث هاشون به کاربران

اینترنتی هشدار دادن که هیچ وقت آنتی ویروستون رو غیر فعال نکنید و همیشه سعی کنید که آنتی ویروسی که

استفاده میکنید آپدیت باشه تا بتونه با تازه ترین و آخرین ویروسهای رایج مقابله بکنه.

اما اگر آنتی ویروس شما فعال و آپدیت شده باشه حتی اگر سخت ترین ویروسها رو هم عمدی فعال کنید نمیتونه

روی سیستم خرابکاری انجام بده. چه برسه به اینکه بخواد آنتی ویروس رو هم از کار بندازه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    كيان
    دوست من متاسفانه مشکل شما و بسیاری از دوستان دیگر این است که نحوه عملکرد این گونه ویروسها را نمی دانید .

این دسته از ویروسها فایل یا پوشه های موجود روی دیسک را مخفی ( Hidden یا Super Hidden ) و در بعضی موارد

واقعا Delete می کنند و به جای آن یک نسخه از ویروس را با همان نام فایل یا پوشه پاک شده منتها با یک پسوند دیگر

مانند exe جایگزین می کنند تا کاربر اقدام به پاک کردن آنها نکند .آن فایلهایی را که کاسپرسکی به انها گیر می دهد

فایلهای شما نیستند نسخه های ویروس هستند منتها شما در دامی افتاده اید که ویروس برایتان پهن کرده است برای

برگرداندن فایلها یا پوشه ها اول باید ویروس مزبور و تمام کپی های آن را از روی هارد پاک کنید تا بتوان تغییرات ایجاد شده

توسط ویروس را برگرداند.

داره خودمونی میشه vahidarj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Please F1

سلام به همه برو بچه ها
    نمي دونم كه يه ويروس است يا تروجان
    وقتي در my computerروي درايوها مي روم و دابل كليك مي كنم درايو را باز نمي كند و پيغام زير را مي دهد .
    Run Time error 75
    Path/file access erroe
    با كاسپر و مك آفي اسكن كردم ولي هيچي نشون نداد .
    لطفا كمكم كنيد .
    با تشكر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از سیستم ری استور استفاده کن

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر یه سقف

پيش فرض

خيلي ممنون كه كمك كردين
    حالا به نظر شما تو همه فولدر هايي كه من رفتم اين ويروس وجود داره (يعني همه فولدرهام پاك ميشه )
    اگه من از فايلهام يه كپي رو cd بگيرم بعد ميتونم با كاسپر اونارو clean كنم ؟
    ممنون
    كيان

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خيلي ممنون كه كمك كردين
    حالا به نظر شما تو همه فولدر هايي كه من رفتم اين ويروس وجود داره (يعني همه فولدرهام پاك ميشه )
    اگه من از فايلهام يه كپي رو cd بگيرم بعد ميتونم با كاسپر اونارو clean كنم ؟
    ممنون
    كيان
    دوست عزیز

من فکر می کنم نتوانستم منظورم را کامل برسانم فایلها یا پوشه هایی که با پسوند exe به جای فایلها و پوشه های

اصلی می بینید فایلهای شما نیستند ویروس هستند و ویروس را نمی توان Clean کرد .فایلهای اصلی شما یا پاک شده اند

( که در این صورت با یک نرم افزار بازیابی اطلاعات پاک شده می توانید آنها را برگردانید ) یا مخفی شده اند که با پاک کردن

ویروس و یا با کمک گرفتن از برنامه های کمکی دوباره پدیدار می شوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •