تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 102 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستانی که سیو لازم داشتن اینو امتحان کنن ببینن به درد شون میخوره یا نه: Гэц 2 здVе game

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این Save 100% نیست فقط حدود 800 میلیون پول داره.... اونم با Cheat Code

پروفشنال jojo_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    C:PROGRAM

پيش فرض

سلام یکی میتونه نحوه نصبشو بگه؟یه فایل هست باWINRAR بازش میکنی یعد که نصبش میکنم رو ایکونش کلیک میکنم اپدیت میشه حالا UNLOCK COD می خواداشتب نصبش کردم؟

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

من بازی رو تازه شروع کردم. یه سوال دارم، باید در مسابقات حتما اول بشیم یا میشه با دوم و یا سوم شدن بازی رو ادامه داد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بازی رو تازه شروع کردم. یه سوال دارم، باید در مسابقات حتما اول بشیم یا میشه با دوم و یا سوم شدن بازی رو ادامه داد؟
    خدا به دادت برسه با این بازی اعصاب خورد کن! واقعا اگه هدفت بردن مسابقات و ریس ها باشه شدیدا مشکل دار هست این بازی در این زمینه تنها نکات مثبت این بازی طراحی شیک ماشین هاش نقشه اینتر اکتیو و سایر مسائل Funny اون هست.

راستی کیوان تو این کاپ هاوایی رو برنده شدی؟ یه مرحله هست که باید با ماشین B3 یه مسیر مسخره رو بری یه مسیر که اصولا اگه کسی بخواد قدم هم بزنه از اول تا آخرش فکر کنم 700 - 800 بار به صورت بخوره به زمین حتی راه رفتن هم توی اون مسیر غیر ممکنه چه برسه بخوای رانندگی کنی فکر کنم فهمیدی کدوم رو می گم رد کردی؟ اگه آره با چی چون من حتی با اسپایکر تا ته تیون شده هم خواب رد کردنش رو هم نمی بینم ظاهرا اینجا دیگه آخرشه چون حتی بدون اشتباه هم که می رم وقت کم میارم دیگه هر چی ترفند بود به کار بستم نشد که نشد... کلا از مراحل ساعت خوشم نمیاد اینم که دیگه لوس ترین قسمتی هست که توی کل بازی باهاش برخورد کردم... حقیقتا بعضی مراحل بازی تست نشده جا سازی شدن توی بازی و همین باعث شده که گند زده بشه توی این بازی نه چندان محبوب!

آپدیت
    اما گوش کنید چند تا باگ افتضاح:

1- ساعت هیچوقت بین 6 صبح الی 8:12 دقیقه صبح نمیشه! احتمالا مشکل این آپدیت جدید هست که باعث میشه بارون بیاد توی هاوایی میان پچ میدن یه جاشو درست می کنه یه چیز دیگه اش رو خراب می کنه واقعا خاک بر سار این Eden Game آبروی کل فرانسه رو برده با این کاراش! اینم بگم من برای انداختن آخرین عکس باقی مونده که باید بین ساعت 7:20 صبح الی 8 صبح گرفته بشه به این زمان نیاز دارم که رقم نمی خوره حقیقتا خیلی خاک بر سره این طفلک سازنده بازی.

2- توی سری مسابقات A1 High داشتم مسابقه می دادم مسیر طوری بود که یه مسیری رو که می رفتی رو باید میرفتی دور می زدی و این دو تا مسیر رفت برگشت حالت موازی دارند من ماشینم رو به اسیوارت ونچوری زدم رفت به مسیری که باید می رفتیم و بعد گذروندن 2 تا چک پوینت می رسیدیم اون از همون جا ادامه داد و یه دفعه 22 ثانیه جلو افتاد یعنی 2 تا چک پوینت رو رد نکرده ادامه داد!

در کل بازی هست که من به شخص به هیچ کس اون رو توصیه نمی کنم! جز کسانی که انتظارش رو کشیدن مثل خودم - آرش و مصطفی که البته اونقدر عملکرد این بازی ضعیف بود که مصطفی هم قیدش رو زد! کسی که عاشق این بازی هست که الان توی نخ این بازی ضعیف نیست. بازی مشکلات زیادی داره که به حق نمره اش رو آورده پائین به هر حال من قبلا که کامل همه قسمتاش رو ندیده بودم فکر می کردم بتونه سوژه های جالبی رو کنه ولی دیدم که نه تنها بهتر نشد با گذشت زمان بلکه خیلی لوس و بی مزه هم شد عجیبه الان که حتی A1 High رو تموم کردم هیچ حس لذتی نداشتم چون حقیقتا این بازی باعث نمیشه آدم مثلا حرفه ای بشه این همه دبدبه کبکبه این همه شرط و شروط توی مسابقات ولی در عمل با باگ های برنامه نویسی آدم رو از خودش نا امید می کنه...

آپدیت
    این حرفم رو هم پس می گیرم
    اگه 800 تا مایکی پوینت داشتم چشم این کازینو رو هم در میاوردم
    بازم آپدیت
    اون مرحله لوس هاوایی کاپ رو هم رذد کردم اما بازم هم هیچ احساسی جز نفرت نداشتم چون می دونم بازم بخوام برم ایجا رو باید ضجه بزنم

کلا این مسئله که مسترینگ نداره این بازی برای من خیلی عذاب آوره
    Last edited by Spaniuly; 22-03-2011 at 17:07.

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

وقتی وارد یه Champion میشی، چند تا مسایقه پیش رو داری.... مهم نیست که تو همشون اول بشی
    ولی تو نتیجه کلی باید مقام اول رو بیاری. وگرنه باید GiveUp کنی و از اول کل مسابقه رو گز کنی

7. این کاربر از Keyvan2139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خدا به دادت برسه با این بازی اعصاب خورد کن! واقعا اگه هدفت بردن مسابقات و ریس ها باشه شدیدا مشکل دار هست این بازی در این زمینه تنها نکات مثبت این بازی طراحی شیک ماشین هاش نقشه اینتر اکتیو و سایر مسائل Funny اون هست.

اما گوش کنید چند تا باگ افتضاح:

1- ساعت هیچوقت بین 6 صبح الی 8:12 دقیقه صبح نمیشه! احتمالا مشکل این آپدیت جدید هست که باعث میشه بارون بیاد توی هاوایی میان پچ میدن یه جاشو درست می کنه یه چیز دیگه اش رو خراب می کنه واقعا خاک بر سار این Eden Game آبروی کل فرانسه رو برده با این کاراش! اینم بگم من برای انداختن آخرین عکس باقی مونده که باید بین ساعت 7:20 صبح الی 8 صبح گرفته بشه به این زمان نیاز دارم که رقم نمی خوره حقیقتا خیلی خاک بر سره این طفلک سازنده بازی.

2- توی سری مسابقات A1 High داشتم مسابقه می دادم مسیر طوری بود که یه مسیری رو که می رفتی رو باید میرفتی دور می زدی و این دو تا مسیر رفت برگشت حالت موازی دارند من ماشینم رو به اسیوارت ونچوری زدم رفت به مسیری که باید می رفتیم و بعد گذروندن 2 تا چک پوینت می رسیدیم اون از همون جا ادامه داد و یه دفعه 22 ثانیه جلو افتاد یعنی 2 تا چک پوینت رو رد نکرده ادامه داد!

در کل بازی هست که من به شخص به هیچ کس اون رو توصیه نمی کنم! جز کسانی که انتظارش رو کشیدن مثل خودم - آرش و مصطفی که البته اونقدر عملکرد این بازی ضعیف بود که مصطفی هم قیدش رو زد! کسی که عاشق این بازی هست که الان توی نخ این بازی ضعیف نیست. بازی مشکلات زیادی داره که به حق نمره اش رو آورده پائین به هر حال من قبلا که کامل همه قسمتاش رو ندیده بودم فکر می کردم بتونه سوژه های جالبی رو کنه ولی دیدم که نه تنها بهتر نشد با گذشت زمان بلکه خیلی لوس و بی مزه هم شد عجیبه الان که حتی A1 High رو تموم کردم هیچ حس لذتی نداشتم چون حقیقتا این بازی باعث نمیشه آدم مثلا حرفه ای بشه این همه دبدبه کبکبه این همه شرط و شروط توی مسابقات ولی در عمل با باگ های برنامه نویسی آدم رو از خودش نا امید می کنه...

آپدیت
    این حرفم رو هم پس می گیرم

بازم آپدیت
    اون مرحله لوس هاوایی کاپ رو هم رذد کردم اما بازم هم هیچ احساسی جز نفرت نداشتم چون می دونم بازم بخوام برم ایجا رو باید ضجه بزنم

کلا این مسئله که مسترینگ نداره این بازی برای من خیلی عذاب آوره
    با نظراتت تا حدودی موافقم...
    این بازی گرافیک قابل توجهی نداره، باگ هم کم نداره، (هرچند من مشکل ساعت 6 تا 8 رو ندارم) ، زیاد هم کاربر پسند نیست. ولی نمیدونم سبکش جوریه که آدمو معتاد میکنه.
    خودت بارها اومدی پست زدی و نفرت و انزجارتو از بازی عنوان کردی.... و همیشه گفتی که هیچ لذتی واست نداره و اصلا بازی حرفه ای نیست و به کسی پیشنهاد نمیکنی و .............
    ولی بازم داری باهاش کلنجار میری و ادامش میدی.... چرا؟
    من خودم اگه از یه بازی واقعا متنفر بشم، تا هر جاش هم که رفته باشم، فرقی نمیکنه، از رو سیستم حذفش میکنم... حتی DVD اونم نگه نمیدارم
    یکی از بچه صحبت NFS HP2 و Dirt2 رو مطرح کرده بود و TDU2 رو با اونا مقایسه میکرد....
    NFS HP2 رو که خیلی وقته تموم کرده بودم...... رفتم سراغ Dirt2 که اینهمه طرفدار داره، فقط دو مرحلشو تونستم تحمل کنم. تنها امتیازش گرافیکش بود... ولی دیگه هیچی نداشت، با ماشین که از روی یه شیب میپریدی مثل بادکنک بالا پایین میرفت... انگار رو فنر داری بازی میکنی. یه سری مسابقه از پیش تعریف شده با یه سیستم خطی قدیمی

نمیخوام اینارو با هم مقایسه کنم، هر بازی سبک و طرفدار خاص خودش رو داره ولی خوب آدم باید انصاف رو رعایت کنه و تو ایرادای بازی نکات + رو هم ببینه
    راستی کاش میشد EA میومد یه بازی تو سبک و سیاق TDU2 تولید میکرد.... خداوکیلی میشد بازی ریسینگ قرن

من بهترین بازی ریسینگی که تا حالا رفتم و دیوانه وار بارها تمومش کردم NFS Porsche Unleashd سال 2000 بوده. به نظر من تو زمان خودش یه شاهکار به حساب میومد
    Last edited by Keyvan2139; 22-03-2011 at 18:21.

9. 6 کاربر از Keyvan2139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم این مرحله رو Give Up کن از اول برو... وقتی تمومش کنی باید یه کاپ بهت بده و بعدش C4 High رو نقشه دیده میشه
    راستی چند تا لایسنس گرفتی؟
    گفتم که برای سوین بار این 5.6 تا مسابقه رو شرکت کردم و وقتی دیدم اتفاق خاصی نیفتاد !! give up کردم و رفتم اینور اونور دنبال یه مرحله ای چیزی اما هرچی پیدا کردم یا قفل بود یا برا انلاین بود !!
    .
    چیکارش کنم !!
    .
    تا الان هم فک کنم 3 باری لایسنس گرفتم !!

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کجا ؟! فک میکنم گواهینامه گرفته باشما
    نه دیگه هرکلاسی گواهینامه خودش رو داره

C4 گواهینامه خودش رو A7 گواهینامه خودش رو همینطور بیایید پایین...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کیوان شدیدا باهات موافقم گل گفتی... این بازی با همه مشکلاتش جذبه خاصی در کلش داره یعنی اگه بشینی بخوای اشکالاتش رو بگب واقعا کلی مورد می تونی پیدا کنی ولی در حالت کلی نمی دونم که چه حالتی داره که آدم رو جذب می کنه البته می دونم چی داره و این کشش و جذبه بازی از کجا حاصل شده... ببین الان ما کلی عناوین ریسینگ داریم هیچ کدوم اون تنوع لازم رو نداره الان دیگه بازی ها یه جوری شدن که روی گیم پلی زیاد کار می کنن البته این خیلی خوبه ولی وان تایم هستند اونم به خاطر اینه که آیتم های کمی دارن تو الان فرض کن من ساعاتی پیش تقریبا بازی رو به طور کامل تموم کردم الان دارم ماشین و خونه می خرم که اون کالکشنم بره بالا حدود 8 تا چالش خیابون هم مونده همونی که چراغ می دی به مبارزه دعوت می کنی دیگه کاری برای انجام نمونده عکس ها رو هم تموم کردم به لطف آپدیت بارندگی هوایی و البته سایت راهنمایی که تو دادی... اینه همه مهر تائید می زنه بر حرفات... ولی خوب واسه خیلی ها نمیشه پیشنهاد داد که خودشون رو با این بازی به چالش بکشن گرچه در حالت کلی چالش بر انگیز نیست ولی مراحلی داره که من شدیدا اعتقاد دارم تست نشده توی بازی قرار گرفتن واسه همین شدیدا سخت می شن و ادم رو به چالش می کشن یا به قول ارش اشک آدم رو در میارن...

به هر حال این بازی هم تموم شد.. با همه کاستی هاش جذابیت های خاص خودش رو داشت... راستی یه چیزی بگم من هی خودم رو لت و پار می کردم که آقا کی این بازی رو با ایکس باکس انجام میده از کسی صدا در نمی اومد سوالم این بود که این بازی وقتی روی فلش ریخته میشه تا از روی فلش خونده بشه و دیسک داخل دستگاه ثابت بمونه دیگه بازی قفل می کنه مثل مشکلی که برای بازی هیلو ریچ پچ نشده پیش میاد روی دستگاه های بدون ال تی پلاس... من فکر می کردم دیسک مشکلی داره یا دستگاه من مشکل داره... خلاصه بگم یه دانلود 7 گیگی اونم از تورنت و دو تا دیسک خام DVD9 توی خرج افتادم و تازه بعدش فهمیدم که این مشکل فابریک از خود سازنده هست! در واقع این مشکل خود بازی هست و باگ بازی محسوب میشه.

آقا ما بریم ماشین پارو کنیم از نمایشگاه تا تعدادشون به عدد 50 برسه... فعلا

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان

سال نو رو به همگي تبريك ميگم و اميدوارم سال خيلي خوب و مملو از موفقيت در پيش رو داشته باشيد

تو ايام عيدي هم كه حوصله سر ميره و مرحله ديگه اي از TDU2 باقي نمونده جز 2 تا عكس تو هاوايي ميشه گفت از اين به بعد عمده ترين چيزي كه ميشه آدم و سرگرم كنه يا رفتن به كازينو هتس و پوكر و ... با ديگران بازي كني ( كه خودم اينو خيلي ترجيح ميدم ) يا اينكه تو يه كلوپ عضو شي و جزو يه تيم بشي و بري مسابقه با كلوپ هاي ديگه بدي

اما واقعا كازينو و پوكرش عالين و واقعا خوب روش كار شده علي الخصوص اينكه كل كازينو عاليه و حس واقعي كازينو رفتن بهت ميده و پوكر هم كه ديگه جاي خود دارد و سر بازي با يسريا دوست ميشي از سراسر جهان و با يسري ها هم دعوا و مرافه

خلاصه هر كي ميتونه آنلاين و كازينو رو بگيره كه ميشه گفت تفريحي تمام نشدنيه

اديت:

الان پستهاي بالايي رو خوندم

قبل اينكه در رابطه با تست درايو حرفامو بگم

كيوان در رابطه با Dirt 2 گفت...اين بازي فوق العادست ! كنترل و فيزيكهاش ستودنيست كيوان اگه با ويل بازي كنــــــــــــــي..ديوانه ميشي ! گرافيكشم كه خودتم اشاره داشتي محشره
    ---------------------------------
    ببينيد دوستان

نظر شخصي من در رابطه با TDU2

بازي توي يه قسمتهايي واقعا نسبت به ورژن اول افت كرده و از اين بابت تو ذوق منم خورد اساسي !

مثلا يسري آپشنهاي خوب داشت

ميتونستي از خود بازي DRIVING AID رو تغيير بدي و اينكه ميتونستي 0 تا 100 و تاپ اسپيد و مسافت 100 تا 0 كيلومتر رو با اين آپشن بگيري كه تو بازي هاي ريسينگ يه آپشن فوق العاده بود ! ( و ميتونستي بسنجي وقتي ماشينتو تيون كردي چقدر شتابش بهتر شده يا مسافت ترمز گيري چقدر بهبود پيدا كرده و خيلي چيزاي ديگه )

و اينكه
    به شخصه كنترل ماشينها تو ورژن اول رو بيشتر ميپسندم و واقعا وقتي كه يه ماشين رو با wheel ميروني مثلا مك لارن f1 كه دنده دستي هست كلاچ فوق العاده طبيعي عملكرد و حساسيت به پدال گاز فوق العاده عالي همچين ترمز و تعويض دنده ها چه منوال چه تيپ ترونيك چه سكوئنشال ! طوري كه واقعا حسي قريب به رانندگي همون ماشين بهت القا ميشه...چيزي كه متاسفانه تو ورژن دوم ميتونم بگم نصف شده !

يا مثلا ماشينهاي جاوداني مثل لامبوها و خيلي ماشينهاي ديگه كه تو ورژن دوم واقعا جاي خاليشون احساس ميشه

خوب در عوض

توي ورژن دوم ما شاهد تغيرات و افزونه هاي زيادي بوديم طوري كه احساس ميشه هدف كمپاني سازنده بنا بر تحولي عظيم تو اين سري از بازي بوده
    خيلي بازش نميكنم چون اكثريت باهاشون آشنا هستيد و متوجهش شديد

يكسري موارد هم در اين ورژن واقعا در نوع خودشون در حال حاضر تك هستند مثل بخش آنلاين و آپشنهاي موجودش كه نظر شخصي من بر اينه كه برگ برنده آتاري و EDEN تو اين بازي همين قسمت آنلاين هست كه دنيايي ديگه رو رقم زده علي الخصوص بخش كازينو كه ميتونه ساعتهاي مداوم بسياري آدم رو سرگرم كنه و هيچوقت كسل كننده نميشه

در پايان و نتيجه گيري بازم از نظر شخصي اين جانب كه خيلي رك عرض ميكنم

رانندگي با TDU1 بسيار لذت بخش هست و ميتونه حس طبيعي از رانندگي با همون ماشين رو براي شما به ارمغان بياره كه بازم به شخصه اين لذت رو هنوز تو هيچ يك از بازي هاي موجود نديدم

به اين دليل هم اينو ميگم چون به صورت كمي تخصصي بازي و ماشينهاش رو با Wheel حرفه اي محك زدم
    و به اين نتيجه رسيدم وقتي با پاگاني زوندا يا سالين S7 تويين توربو يا هر كدوم از ماشينهاش فرقي نداره گاز ميدي هيجان هميشه در تو ايجاد ميشه !!

بنابراين اگر بخوام از رانندگي تو يه بازي واقعا لذت ببرم گزينه اول من TDU1 هست و ازجعيت داره تا TDU2 !

اماااا تو ساير موارد حرف اول با TDU2 هست...گرافيك به شكل چشم گيري برتر هست نسبت به ورژن اول و ميشه گفت يه سرو گردن خوشكل بالاتره ... وسعت بازي كه وسعت ورژن اول پشيزي جلوش نيست چون در كل جزيره هاوايي با اينكه تو هر دو ورژن يكي هست اما تو ورژن دوم خيلي بزرگتر طراحي شده با جزئيات بيشتر و علي الخصوص جاده هاي آفرود كه تو ورژن اول اصلا وجود نداره !

و اگه بعد از جا افتادن اين بازي و تجربش بخوام از 100 تا نمره رو بين دو ورژن تقسيم كنم اينگونه خواهد بود :

55 TDU2
    45 TDU1

تركيب اين 2 ورژن يه ورژن خارق العاده رو رقم ميزد كه اميدوارم همه اين حرف هايي كه زده شد سياستي باشه از سوي ATARI و EDEN كه كماكان طرفاداران خودشون رو نگه دارن و كم كم برگ هاي برنده رو رو كنند كه در سالهاي آتي با مشكل كمبود جذابيت در اين سري مواجه نشن

من به اين قضيه اميد 100 % دارم و ميدونم كه اين سري غولي واسه خودش خواهد شد در بين رقباش با موارد مثبتي كه داره و خواهد داشت

آآخـــــي چقدر حراف شدم...

شاد و پيروز باشيد
    Last edited by bbp; 22-03-2011 at 22:09.

15. 5 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •