منم همین مشکلو دارم![]()
منم همین مشکلو دارم![]()
سلام
اين Skidrow چيه؟
همون بلك اوپسه؟ زبانش چيه ؟ يكم توضيح بديد
عوض این حرفا یکی سیو 100% بازی رو بذاره
من همون اول مرحله دوم موندم (قفل میکنه)
کسی راه حلی داره
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
Skidrow اسم شخصیه که کرک بازیهارو درست میکنهکه من و شما بتونیم مفتی بازی کنیم
![]()
دادش دمت گرم که جواب دادی اما درست نشد.
بله دوست عزیز، همون بازیه، فقط تنها تفاوتش اینه که این نسخه رو خود کرک کننده منتشر کرده و هیچ گونه مشکلی هم نداره، نه لگ میزنه، نه ارور های مختلف میده!
زبانش هم انگلیسیه!
باید با راکت هدایت شونده بزنیش!![]()
کسی امتحان کرده .
با هزار مصیبت تونستیم اینو راش بندازیم ، نزنه اینم خراب کنه
یه توضیحی در مورد ای آپدیت بدین
(نحوه نصب)
Last edited by ANAMORPH; 13-11-2010 at 23:28.
داداش کرکی که گذاشتی برای مد زامبی،من اونو ریختم درست هم شد ولی وقتی از بازی میخوام بیام بیرون باید حتما ctrl+alt+deleteبزنم تا بتونم از بازی بیام بیرون
راهی هست که این کار نیاز نباشه؟
این دیگه چی بود دادی.....؟ اه![]()
من وقتی مرحله the defector رو تمام میکنم بازی میاد رو منو اصلی و وارد مرحله بعد نمیشه لطفا کمک کنید
خیلی جالبه...!!!! پر بیننده ترین تاپیک در ساعت 11:30 دقیقه روز شنبه 22 آبانکاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (19 کاربران و 0 مهمان)
آره..من خوشبختانه از همون اول هیچ مشکلی نداشتم..نه در اجرا نه در طول بازیدوستان اینجا کسی بازیو بدون لگ و گیرو ارور بازی کرده؟
ممنون میشم یه خبری بده.
هیچی ... همون کنار دستت یک راکت انداز میزاری رو دوشت شلیک می کنی سمت موشک(البته خیلی پیشرفته هست راکت اندازه)! : دی خدایی بازی خیلی پیشرفته هست نسبت به زمانی که توش هستین!سلام
میگم اون مرررررحله که راکت رو باید متوقف کرد چیکار باید بکنیم؟
+
کلآ خوب که مطالب تاپیک رو میبینم از 10 تاش 9تاش مشکل نصب و اجرا و لگ و باگ و .... بوده.cod جدآ سرگرم کننده هست!
Last edited by B.3.S.T; 13-11-2010 at 23:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)