خيلي ممنون از پاسخ كاملتون.من خودم منطقه 2 هستم، رتبم 350 شده و زيرگروه انگليسي 200.تهران، بهشتي و علامه رو هم انتخاب هاي اول زدم ولي هيچكدوم درنيومده.خيلي برام عجيبه، يعني اشتباه شده؟ترازم هم 9600 هست.
خيلي ممنون از پاسخ كاملتون.من خودم منطقه 2 هستم، رتبم 350 شده و زيرگروه انگليسي 200.تهران، بهشتي و علامه رو هم انتخاب هاي اول زدم ولي هيچكدوم درنيومده.خيلي برام عجيبه، يعني اشتباه شده؟ترازم هم 9600 هست.
ببینم کدوم ناحیه ای؟ چون الان روزانه 60 و شبانه 80 درصد بومی ناحیه بر میداره زبان انگلیسی.
ببخشید. هم روزانه و هم شبانه 80 درصد بومی برمیدارن.
ناحيه 6.كرمانشاه.
دستت درد نكنه، پس با اين حساب به خاطر بومي گزيني اينجوري شده.اره؟
ظاهراً. چون الان دوباره دفترچه رو دیدم هم روزانه و هم شبانه 80 درصد بومی ناحیه ای بر میداره زبان انگلیسی. بقیه زبانها کشوری گزینش میشه. منحصراً زبان بودی؟ جای دیگه نیاوردی؟
اره خودمم الان دارم ميبينم دفترچه رو.جاي ديگه نزدم، فقط شيراز رو هم زدم بعدشم شهر خودم.
ولي اينجوري ديگه خيلي نامرديه.80 درصد خيلي زياده
من خودم هم قبلا دانشجو بودم (آزاد ) . با نظرتون موافقم ، نزدیکی برام خیلی مهمه چون قبلا سر همین رفت و آمد خیلی اذیت شدم . راستش بعضیا میگن میگن مدرک غیر انتفاعی معتبر تره ولی من خودم آزادو ترجیح میدم به چندین دلیل هرچند میدونم پول زبو ن بستمو باید بریزم تو جیب .... شهریه مترجمی چقدره با توجه به اینکه عملی نداره نباید زیاد گرون باشه !!!
بنظر من آزاد معتبرتره. چون توی «دانشگاه» درس میخونی نه توی «موسسه». اتفاقاً زبان خیلی هم به استاد بستگی داره و امکانات کتابخونه ای دانشگاه. آزاد چون مایه داره خوب واسه این چیزا سرمایه گذاری میکنه.
من رتبه زیرگروه یکم 116 شده. ناحیه یکم هستم ولی دانشگاه تهران قبول نشدم، شهید بهشتی شدم. کلاً دانشگاه تهران خیلی خیلی سخته قبول شدنش. فکر نکنم بالای رتبه 50 کسی قبول بشه.
راستی یه سوال دارم. شبانه بهشتی رو قبلش زده بودی؟ (1 نفر پسر میخواست!)
Last edited by sagartian; 14-09-2012 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)