دوستان سیو بازی کجا ذخیره میشه؟ واگر ویندوز عوض کنم میشه دوباره استفاده کرد؟ اگر ورژن سرور رو بکنم 4 چی؟
دوستان سیو بازی کجا ذخیره میشه؟ واگر ویندوز عوض کنم میشه دوباره استفاده کرد؟ اگر ورژن سرور رو بکنم 4 چی؟
آق من یه مشکلی دارم . اون ششش مرحله ی Assassin tomb هست . من 5 تاش و رفتم ولی آخریش مشکل دارم . اونجایی که اون هندل رو می زنی بعد باید سریع بری بالا . یه جایی همون اول می گه باید Advanced jump انجام بدی. منظورش اینه که باید برم سمت دیوار و بعد به کمک دیوار بپرم روی اون چوب سمت راست ؟ خواهشا کمک کنید الان دو روز اینجا گیر کردم.اینترنتم ندارم از کافی نت دارم می نویسم .( من بازم می یام سر می زنم اگه هممکنه یکی از دوستان این مشکل ما رو حل کنه .)
مگه میشه تو درایو ویندوزت فولدرش ساخته میشه
کدومش؟ همونی که از یا در بالای یک ساعت باید رد شی؟ قبل ونیز؟![]()
متاسفانه براي من نمي سازه.![]()
نه ، انگلیسی ، به صورت PDF
فارسیشو نتونستم پیدا کنم اگه کسی سراغ داره بذاره![]()
اقا من یه مشکلی دارم من بازیم سیو نمیکنه وقتی میام بیرون وسرور رو میبندم دوباره که میرم از نیو میاره چی کار باید کرد اگه میشه یه کمکی بکنید ممنون میشم![]()
ممنون
من اینو 2 ماه پیش داشتم برای PS3 هم هست درسته؟
اين بازي رو با رفعه اين نواقص و كرك شده سراغ دارين جايي براي فروش ؟من خودم حال حوصله اين كارا رو ندارم اتجام بدم.. ممنون
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم اونم اینه که اون مرحله که پدر ایزیو بهت میده رو من هیچی رو نقشه نمیبینم .که برم انجام بدم.
اون ولیو که مخصوص رد کردن این مرحله است که تو پست اوله رو دان کردم ریختم ولی تاثیری نداشت چی کار کنم.؟؟؟؟؟
باید ولو رو عوض کنی حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)