یه سوال دیگه:راست میگن صبانت رکورددار بالاترین سرعت دانلود در ایران هست؟![]()
یه سوال دیگه:راست میگن صبانت رکورددار بالاترین سرعت دانلود در ایران هست؟![]()
اسما بله ولی رسما چی؟!
اگه اطلاع از چیزی نداری به من نگو دروغ گو فهمیدی
دوستان صبانت هر کی داره چک کنه میزان گیگتون رو بنویسید و مثلآ میزان معین مثلآ 40 مگابایت دانلود کنید و دیس کانکت شین و مجددآ وصل شو برو تو حساب کاربردی در سایت صبانت مشاهده میکنی جای 40 مگ 80 مگ کم شده و 10 مین هم در این سایت یا جای دیگه بگردی حدود 30 یا 40 مگابایت از گیگ تون کم میشه این ها تست شده.
مرگ بر صبانت
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
مرگ بر صبانت![]()
منم فکر کنم راست میگی چون ظرف یکهفته حجم 1.5 گیگ باقیموندم شده نصف
ریز جزییات را که نگاه میکنم بیشتر گیج میشم چونکه دانلود آنچنانی در روز ندارم
درود بر ADSL مخابرات
به نظر من علتش اینه که تا حال اینترنت پر سرعت نداشتیم
منم سرویس صبا دارم و اینجور چیزی رو می بینم ولی شما اگه یه نرم افزار مثل DU Meter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داشته باشین اونوقت میبینین که در هر لحظه یه صفحه وب رو که دانلود میکنین با چه سرعتی محتویاتش لود میشه
ولی واقعا نمی دونم سرویس هست توی بقیه شرکتها که روی سرویس 128 کیلوبیت بشه تا 1 مگابایت در ثانیهدانلود کرد؟
الان شبانه من راحت 8 گیگ هر شب دانلود می کنمکسی اگه باورش نشد بگه تا مدرک بذارم
![]()
Last edited by imanmag; 25-06-2010 at 09:11.
8 گیگ؟
ایول بابا
اینجوریش دیگه نوبره
8 گیگ هر شب ؟
من چیند ماهه هر شب دارم دانلود میکنم ، بیشترین رکوردم روی 1.5 گیگ بوده !
چجوری 8 گیگ ؟؟؟؟
تنظیمات idm خودت رو میگی ؟
سلام
آسیاتک که اون مودم آشغلیشو corecess بهم انداخته بود که هیچ شرکتی باهاش سازگار نیست
من اینو تازه گرفتم
من درایور USB هم نصب کردم ولی موقع وصل شدن ارور میده
چیکار کنم؟؟
دوست عزیز اگه مشکلت هنوز حل نشده باید عرض کنم که برای استفاده از لن نیازی به درایور نداری و فقط مرورگرت رو باز کن و 192.168.1.1 رو وارد کن بعد از شما یوزر و پسورد میخواد که هر دو رو admin وارد کن حالا وارد تنظیمات مودم شدی و موارد خواسته شده رو وارد کن اگه باز هم مشکلی داشتی بگو تا دوستان کمکت کنند
ببینید من مرورگر رو باز میکنم و همینی که شما و بقیه میگیدو میزنم ولی مرورگر نیم ساعت همینطور ثابت میمونه یعنی نه ارور اشتباه بودن آدرس رو میده نه اون صفحه ای که شما میگیو باز میکنه
من خیلی صبر کردم اما چیزی نیومد
باید چیکار کنم؟؟؟
به خدا گیج شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)