تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 102 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کسی تو تهران جایی رو میشناسه تلویزیون فیلیپس داشته باشه؟

من فقط یجا دیدم تو یه کوچه باریک تو جمهوری. رفتم 8008 بگیرم یه دمو داشت که حرکت دوربین توش زیاد بود ولی دائم تصویر جا میموند و بعضی جاها هم شطرنجی میشد اصلا نا امید شدم بعد فوتبال نشون داد بازم تصویر تو سرعت های بالا جامیموند. با همکارم بودم اونم گفت بد جور جا میمونه. فروشنده میگفت مشکل از فیلمبرداری و دوربین فیلم برداری بوده ولی سه ساله که من این دمو رو تو اون فروشگاه دیدم داره گفتم نمیتونستی تو این سه سال عوضش کنی که تلویزیون رو ضایع نکنی؟
    خلاصه میخوام احتمالا 46 اینچ W904 رو بگیرم یا با همون هزینه 55 اینچ W804 . از نزدیک دیدم تصویرشون تفاوت محسوسی نداشت ولی نمیدونم چرا W804 اصلا تعریفی تو سایتای خارجی ازش نشده و خیلی جاها امتیاز خیلی کمی داره HX850 رو هم باید درموردش یه تحقیقی بکنم
    اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه بخصوص در مورد جایی تو تهران که فیلیپس داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    من تمام جمهوری رو گشتم هیچ جا فیلیپس ندارن ولی یه جا تو پاساژ شرکا که محصولات خانگی فیلیپس رو داشت گفت سفارشی میاره یه مدل 5705 فکرکنم بود رو داشت
    این مدل 8008 رو چند میگفت ؟ آدرس دقیقش کجا بود ؟ اگه بشه ببینیم
    فعلا روی کاغذ هیچ مدلی بالاتراز کیفیت این مدل نیست نمیدونم نظر شما که دیدید چی بود ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کسی تو تهران جایی رو میشناسه تلویزیون فیلیپس داشته باشه؟

من فقط یجا دیدم تو یه کوچه باریک تو جمهوری. رفتم 8008 بگیرم یه دمو داشت که حرکت دوربین توش زیاد بود ولی دائم تصویر جا میموند و بعضی جاها هم شطرنجی میشد اصلا نا امید شدم بعد فوتبال نشون داد بازم تصویر تو سرعت های بالا جامیموند. با همکارم بودم اونم گفت بد جور جا میمونه. فروشنده میگفت مشکل از فیلمبرداری و دوربین فیلم برداری بوده ولی سه ساله که من این دمو رو تو اون فروشگاه دیدم داره گفتم نمیتونستی تو این سه سال عوضش کنی که تلویزیون رو ضایع نکنی؟
    خلاصه میخوام احتمالا 46 اینچ W904 رو بگیرم یا با همون هزینه 55 اینچ W804 . از نزدیک دیدم تصویرشون تفاوت محسوسی نداشت ولی نمیدونم چرا W804 اصلا تعریفی تو سایتای خارجی ازش نشده و خیلی جاها امتیاز خیلی کمی داره HX850 رو هم باید درموردش یه تحقیقی بکنم
    اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه بخصوص در مورد جایی تو تهران که فیلیپس داشته باشه
    من حرفمو تصحیح میکنم دوباره رفتم همون فروشگاه با صاحب فروشگاه خیلی صحبت کردیم بنده خدا یه تی وی w804 و HX850 سونی رو هم وصل کرد و همون دمو رو پخش کرد تو اونا هم همون مشکل وجود داشت ولی از لحاظ کیفیت تصویر فلیپسه از هر دو شون بهتر بود
    در مورد w804 و W904 هم باید بگم رفتم یه فروشگاه تمام دموهاش رو برام گذاشت واقعا W904 سر تر بود چه تو وضوح چه از لحاظ رنگ خیلی بهتر بود وقتی با دقت کامل نگاه کردم و تمام تصاویر رو دیدم متوجه شدم
    موفق باشید

4. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

sسلام دوستان ‍\سر دایی من رفته از بانه مدل ۶۰۰۸ را گرفتهبعد که آورده و نصب کرده بعد از اینکه یه ساعتی تلویزیون کار میکنه حدود یه چند دقیقه ای تصویر میره بعد بر میگرده و این اداها رو در میاره زنگ زده به فروشگاهاول گفته اینا دوشاخه \ریز مخصوص دارن و اونو براش فرستاده اما باز هم درست نشدهبعد گفته از برنامه اش هست این چهارشنبه دوباره تی وی رو بردن بانه بهش برنامه زدهبرگردونده باز بعد از چند یه روز همون اداها رو در میاره تلویزیون الان دوباره زنگ زده یارو همون اشکال اول رو بهش میگه خلاصه مواظب باشید کلاهبردارن به شدت تلویزیون رو فروختن الان دارن از سرشون وا میکنن طرف رو اگر خواستین فاکتورش رو هم براتون اسکنش رو میزارم تا نگین دروغ میگه
    Last edited by dada_zebel; 16-01-2014 at 13:48.

6. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

sسلام دوستان ‍\سر دایی من رفته از بانه مدل ۶۰۰۸ را گرفتهبعد که آورده و نصب کرده بعد از اینکه یه ساعتی تلویزیون کار میکنه حدود یه چند دقیقه ای تصویر میره بعد بر میگرده و این اداها رو در میاره زنگ زده به فروشگاهاول گفته اینا دوشاخه \ریز مخصوص دارن و اونو براش فرستاده اما باز هم درست نشدهبعد گفته از برنامه اش هست این چهارشنبه دوباره تی وی رو بردن بانه بهش برنامه زدهبرگردونده باز بعد از چند یه روز همون اداها رو در میاره تلویزیون الان دوباره زنگ زده یارو همون اشکال اول رو بهش میگه خلاصه مواظب باشید کلاهبردارن به شدت تلویزیون رو فروختن الان دارن از سرشون وا میکنن طرف رو اگر خواستین فاکتورش رو هم براتون اسکنش رو میزارم تا نگین دروغ میگه
    سلام دوست عزیز بذار فارکتورش رو تا همه بدونن و به خودش هم بگو وقتیکه یه تی وی سالم تحویلم دادی به همه اعلام میکنم که تی وی سالم تحویل دادی درغیر اینصورت این واقعیت در معرض عموم باقی میمونه مطمئن باش که اگر واقعا خودت مشکلی برای تی وی بوجود نیووردی اینجوری بهتر به حقت میرسی
    من تو این جند روز با کلی فروشنده های بانه صحبت کردم خیلیاشون کلی باهام گپ زدن ولی یکم دقت میکنی میبینی خیلیاشون ته هفت خطن البته منظورم همه نیستن ولی خیلیاشون تا زمانی که تی وی رو بگیری و متوجه چیزی نشی که بهتون گرون دادن یا کالای برگشتی تحویل دادن یا کالای مورد دار ... خیلی خوب و مهربونن ولی به محض اینکه متوجه بشین که یه جای کارشون میلنگیده از این رو به اون رو میشن مگر شانس بیارین که بعیده
    من خودم با یه فروشنده صحبت کردم قیمت یه نی وی رو که فکر نمیکرد من بخوام رو عالی گفت که فکر کنم قیمتاش همه خوبه و کارش درسته پرسیدم که دارین دیگه گفت بله گفتم مطمئنین گفت بله مطمئن گفتم تا 2 ساعت دیگه تموم نمیشه که گفت نه گفتم یبار دیگه چک کن ببین دقیقا همین مدله اونیکی مدل نیست گفت درسته درسته البته تا اینجای قضیه فکر میکرد که من یه مدل دیگه میخوام. آقا نیم ساعت دیگه زنگ زدم شناخت گفتم همون مدل میخوام گفت نداریم گفتم باهم صحبت کردیم اینهمه گفت یادم نمیاد شما؟ گفتم تو این نیم ساعته حادثه برات پیش نیومده خودشم فهمیده بود که داره به شعور طرفش توهین میکنه
    جهت اطلاع همه بانه خرید هم بود
    خلاصه تو خرید از بانه به شدت حواستون رو جمع کنید این بانه مارکت هم که بعضیا تعریف میکنن تو یکی از فرومها زده بود تی وی رو دیر وقت اوردن براش فقط حواسش به تصویر بوده فرداش دیده که فریم یا بدنه مشکل اساسی داره اولش من خودم فکر کردم که بانه مارکت چون بهتر و مطمئن تره قیمتاش از بقیه بانه ای ها بالاتره ولی چند مورد اینطوری در موردش دیدم

یه چیز دیگه فیلیپس از بانه اصلا معقول نیست دنبال فیلیپس از بانه نباشید من خودم با فروشگاههای مختلف بانه هی تماس میگرفتمدر مورد فیلیپس میپرسیدم اولش التماس میکردن بگیر تخفیفم میدیم بعد از 2 رو 300 گرون شد بعد از 5 رو 1 میلیون گرون شد بس که بی جنبن فکر کردن اوه چه خبره الان همه دنبال خرید فیلیپسن

حالا از 30ام که برخی از تحریم ها برداشته میشه ایشا... یه تکونی این قیمتا رو بده تا این دندون گردا یکم حالشو ببرن به طرف بانه خرید از لجم گفتم تحریما کم بشه قیمتا هم ممکنه بیاد پایین میگه نه میره بالا میگم چرا بخاطر اینکه تحریما کم میشه؟ یا بعضی بی شر.. بازیا؟ میگه تحریما ور داشته بشه چجوری اثر داره گفتم حالا به بازیای دیگه کاری ندارم به من بگو وقتی تحریما رو گذاشتن چی شد؟ حالا که بردارن مطمئن باش همونا کم میشه حالا یکم بازیم دربیارن به هر حال بی اثر نیست شک نکن..

خلاصه این بانه ای ها به شدت از این آشفته بازار سوء استفاده میکنن که حواستون حسابی جمع جمع باشه بس که لی لی به لالاشون گذاشتیم قیمتاشون رو هم نسبت به قدیما بالا بردن و جنسای مورد دار تحویل میدن

هر کسی هم موردی داشت حتما اعلام کنه این کار اگر همه گیر بشه اوناهم یکم از این تاخت و تازشون کم میکنن

موفق و سلامت باشید

8. 4 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شب میرم خونه \سر داییم واسه بازرسی تی وی فاکتورش رو میزارم تا بدونید که نباید گول این خریدارها رو بخورید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

Last edited by zxcvbnm12; 16-03-2014 at 19:36.

11. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    جایی یا کسی هست که 9707 رو داشته باشه خیلی دوست دارم این تی وی رو داشته باشم یا دیگه 9706 رو 9705 هم دیگه خیلی قدیمیه ولی وقتی اون دوتا پیدا نشن شاید اگر 9705 هم سالمش پیدا بشه بگیرم البته باقیمت مناسب. 55اینچ 9705 یا 9706 اگر جایی یا کسی داشته باشه حتی کارکرده تمیز ازش میخرم البته فکر کنم اگر اشتباه نکنک 9706 سایز 52 داره مطمئن نیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد کیفیت تصویر فیلیپس جای هیچ شکی نیست من مدل plf 6008 رو مدتیه دارم تصویر خیلی
    خوبی داره ولی کمی کند عمل میکنه مخصوصا تو منوی smart ولی امکانات خوبی داره از جمله سیستم
    Ambilight که خیلی عالیه در ضمن من اینو از طریق یه واسطه مطمئن از بانه خریدم و چون این واسطه
    حداقل هفته ای 10 تا تلوزیون از بانه سفارش داشت بهش اطمینان داشتم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال:
    1. این مدل 6008 ساخت چه سالی هست؟
    2. برای فارسی کردن تله تکسش چکار باید کرد؟

ممنون از پاسخ دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •