بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگهراستی ما رو هم دعــا کن
بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگهراستی ما رو هم دعــا کن
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه .
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه![]()
من این پیشنهاد رو اول فصل دادم ولی شما گفتید نمیشه.راستی میگم صفحه اول دیگه برنامه مسابقات و جدول لیگ رو نذاری بهتره چون کار تو سخت میشه.الان به روز نبود.به نظرم پاکش کنی بهتره.ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه![]()
منظور Community هست که قسمت خیلی خوبی هست و انگار برای ما ساخته شده.اگه یکمی بری این قسمتو می فهمی چه امکانات خوبی داره.مثلا یه امکاناتش آمارهای مفیدی هست که داره
Last edited by vahidgame; 13-02-2010 at 21:14.
مرده شور اين شانسو ببرم به قول خداداد عزيزي يك مشت گوسفند تو زمين بودند بهتر از اينا
امار
اينم سيو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسين جان من از سردرد دارم ضعف ميكنم منتظر من نباشيد من براي بازي نميرسم
اقایون بازی من انجام شد با نتیجه 0-0 مساوی به نفع شما هااین سیو بازی :
واین هم آمار :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبابا این ویگان عجب تیمی نزاشت من نفس بکشم
![]()
مگه منچستر سیتی با وستهام بازی نداشت؟
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------در حال برگزاری
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)