درود ،
شما از تبدیل استفاده کردی ! پس نباید انتظار صدا داشته باشی!
با تشکر ،
امید
درود ،
با تشکر ،
امید
من تبدیل نزدم . لپتاپ خودش رو بدنش جای HDMI داره تلوزیون هم ورودی داره
سلام بچه ها.دوستم اپ تاپ 374 اپل داره یه مشکلی که تو ویندوز 7 داره اینه که نمیتونه تو 7 بهش اسپیکر یا هدست وصل کنه.وقتی وصل میکنه صدا پخش نمیکنه.ممنون میشم بگین چیکار باید بکنه.
سلام من پسوردمو یادم رفته چیکار کنم کمکککککککککککک لطفا
مال اکانتم
Last edited by arya shad; 10-11-2010 at 22:18.
کسی نیست کمک کنه؟
سلام دوست عزیز خسته نباشید
من یه مک 13 دارم که 2 سال پیش خریدم الان میخوام رم و هاردش رو ببرم بالاتر . بر همین اساس چند تا سئوال از خدمتتون دارم .
1. رمش 1GB 667 MHz DDR 2 SDRAM هست . میخواستم بدونم رم رو تا چند گیگ میتونم افزایش بدم و اینکه میشه به جای رم 667 مثلا 800 یا 1066 یا 1333 بندازم یا حتما باید همین 667 باشه ؟
2. میشه رم رو از هر برندی که دلم خواست تهیه کنم یا باید مورد تائید اپل باشه حتما ؟
سی پی یو هم 2GHz Intel Core 2 Duo هست.
3. هاردش 80 هست . چه هاردی و از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه هاردی باشه که مورد تائید اپل هم نباشه مشکلی نداره ؟
4 . من سوئد هستم و امکان خرید اینترنتی رو دارم لطف بفرمائید لینک سایتی که رم و هارد مورد نظر رو ارزون میفروشه بهم بدین .
چند تا عکس از مک ضمیمه پست میکنم .
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم .
نقل قول:
نوشته شده توسط Microsoft24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ،
با تشکر ،
امید
من تبدیل نزدم . لپتاپ خودش رو بدنش جای HDMI داره تلوزیون هم ورودی داره
من می خواستم لپتاپ رو از طریق HDMI وصل کنم به LCD LG اما همش می نویسه No Signal رو صفحه.
لازم به ذکره با 2 تا کابل HDMI تست کردم و جواب نداد.
و در ضمن لپتاپ LCD رو میشناسه و پنجره New Monitor Detected میاد و حالت Switch هم فعال میشه.
گرافیک nVidia GeForce 7600
ممنون میشم کمک کنید.
سلام
یه سوال دارم
دوستان کسی میدونه طرز کانکشن ساختن واسه v.p.n توی مک چیه؟
v.p.n ای که من گرفتم یه کانشکن آماده وایسه وین داشت و یوزر پس . البته آی پیش رو از پراپرتیسش دیدم .. البته اگه همون مد نظر باشه
بعد تو مک، یه v.p.v pptp ساختم . ای پیو پسرو دادم ،،، و با اتواع تنظیمات انتحان کردم،.. نشد که نشد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)