ASUS - DSL-N10...69.000
ASUS - DSL-N10...69.000
نظرتون درباره این مودم چیه؟
D-Link DSL-2650U Wireless G AD
راستی قیمت ASUS - DSL-N10...69.000 از کجا هست؟
Last edited by gamekhor2007; 17-02-2012 at 00:09.
برد ایسور بیشتر از مدل پیشنهادی شماست.
از بازار!!!
تفاوت وایرلس ها n , G توی برد هست یا پهنای باند؟؟
تفاوت وایرلس ها n , G توی برد هست یا پهنای باند؟؟
Asus نسبت به TP-Link 8901G چطوره؟
سلام
مودم وایرلس برای یه واحد 80 متری چی پیشنهاد میکنیــد :: میخوام مودم رو بذارم کنار pc تو اتاق طوری که وقتی تو حال (پذیرایی) هستم بتونم با گوشی و لپ تاپ هم از اینترنت استفاده کنم بدون هیچ مشکلی.
برای این حالت چی پیشنهاد میکنیــد:: بین آپارتمان (5 طبقه) که ما توش هستیم با آپارتمان (2 طبقه) که دوستم هست یه ساختمان فاصله هست ، هر دو هم تو طبقه اول هستیم . محل استقرار واحد ما و دوستم رو با رنگ صورتی تو عکس مشخص کردم. (اینجا نه خبری از وایمکس هست نه مبین نت، فقط Wirless و ADSL میشه گرفت) اگه بخوایم هر دو از اینترنت به صورت اشتراکی استفاده کنیم چه راهی پیشنهاد میکنیـــد:: آیا میشه با اینترنت ADSL اینکارو کرد ؟؟ با چه تجهیزاتی (مودم و ... )
با سپـــاس فـراوان
![]()
نسبت به اون مدلی که معرفی کردم، برد کمتری داره. ولی در کل برندTP-Link(منظورم کلی هست نه این مدل)نسبت
به مدلهای دیگه راحت تر کانفیگ میشه و سازگاری بالایی داره.
سلام.
اگر مودم رو فقط خودتون قرار باشه استفاده کنید و بتونید فقط توی حال و پذیرایی و کلا توی محوطه خونه خودتون
آنتن دهی بالای 80 درصد داشته باشین، مدل زیر پیشنهاد میشه:
ASUS - DSL-N10...69.000
ولی اگر قرار باشه با دوستتون از یک ADSLبه صورت اشتراکی استفاده کنید، قضیه کاملا فرق میکنه و برای این
مورد نیاز به کمی توضیح هست. برد امواج همیشه به صورت صعودی و روبه بالا محاسبه میشه. یعنی سرور
امواج باید در پایین ترین نقطه باشه تا امواج بتونن سیر صعودی خودشون رو حفظ کنن. از این مقوله شما مشکلی
ندارین. چون هر دوی شما در یک طبقه هستین. اما نکته ای هست که ذکرش خالی از لطف نیست! بهتره سرور
رو توی خونه ای قرار بدین که دارای یه پنجره روبه ساختمان مربوطه داشته باشه تا دیوارهای بتونی متعدد از
کیفیت امواج نکاهه.
با در نظر گرفتن همه این موارد، مدل زیر رو توصیه میکنم:
TP-LINK TD-W8970N
یه خورده کم شده و سخت گیر میاد. ولی سعی کنید این مدل یه مدلی مشابه بخرین ا بعدها نیاز به خرید اکسس
پوینت نداشته باشین. چون مجبور به هزینه اضافه میشین. قیمت دقیقی از این مدل ندارم. ولی فکر میکنم بالای
160.000باشه. ولی از لحاظ کیفیت و پهنای باند و امنیت شبکه و شعاع کاری امواج(برد امواج) کاملا براتون مناسبه
و به مشکل آنتن دهی نمیخورین و میتونید از دستگه های زیادی توامان استفاده کنید.
sibesabzit.com
وایمکس مبین نت
888310453
تازه گرفتم
نسبتا سرویس خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)