امير جان فرمودن مدل اروپايي la اسيايي دوست عزيز
امير جان فرمودن مدل اروپايي la اسيايي دوست عزيز
سلام ورزن شما اسیایی است من در سلیت سامسونگ مالزی دانلود کردم مشکل تله تکس فارسی هم حل شد قبلا سا م سرویسی ها این رو داشتن اما به مدل های قاچاق b650نمی دادند
همينطوره فكر كنم بتونيد از اينجا دانلود كنيد با توجه به مدل واينچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنونم ورژن 2006 رو پیدا کردم نصب کردم ولی همچنان مشکل مک ادرس دارم
Last edited by amir_babak; 28-07-2010 at 00:01.
منظورتون قضيه شبكه هست؟
ماجرا داريم با اين شبكه![]()
طبق دستورات دوستان عمل کردم ولی کارت شبکه تی وی راه نمیافته
بگير نگير داره خيلي ها جواب گرفتند وخيلي ها نه
دوستان شبکه شما DHCP Server داره؟ اگه نداشته باشه فکر کنم مشکل از این جا باشه.
دوست گلم DHCP SERVER بيشتر بر ميگرده به همون نظم دادن به IP ادرس ها و راحتي كار در محيط شبكه هايي با تعداد يوزر بالا فكر نميكنم كارايي براي اين مورد داشته باشه هر چند این سرویس امکان تعریف خودکار آدرس IP ، آدرس Default Gateway ، Subnet Mask و آدرس DNS و دیگر تنظیمات مورد نیاز کامپیوتر های سرویس گیرنده (Client) به طور اتوماتیک را فراهم می آورد
محض اطلاع دوستان :
DHCP مخفف Dynamic Host Control Protocol می باشد، DHCP یکی از سرویس های پایه شبکه می باشد که تحت سیستم عامل های ویندوز ان تی ، ویندوز ۲۰۰۰ سرور و ویندوز ۲۰۰۳ سرور قابل پیاده سازی می باشد.
3 روش ادرس دهي داريم براي IP ها:
1-Static IP Addressing
2-APIPA
3-Dynamic Host Control Protocol:
در این روش که در شبکه های Medium To Large کاربرد ویژه ای دارد، یک سرور به منظور خدمات دهی به ایستگاه های کاربری در نظر گرفته می شود و وظیفه این سرویس دهنده یا سرور اختصاص آدرس آی پی به ایستگاه های کاربری و مدیریت آدرس ها می باشد . پیکربندی این سرور در پلاتفرم های مختلف از جمله لینوکس و مایکروسافت به مدیر شبکه این امکان را می دهد که بر اساس سیاست های سازمان پلان IP Addressing سازمان را تدوین نموده و ایستگاه های کاربری این امکان را می دهد که بدون دخالت مدیر شبکه و به صورت اتو ماتیک پیکر بندی مربوط به آدرس دهی آی پی آنها از طریق DHCP Server انجام میپذیرد. استفاده از DHCP Server در شبکه ها ضمن ساده نمودن کار مدیر شبکه امکان مدیریت متمرکز آدرس دهی را نیز امکان پذیر می سازد.
اگر مک آدرس شما به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نمایش داده میشه، به این معنیه که مک آدرس برای کارت شبکه تلویزیون شما ست نشده.
اگر در تهران هستید، تلویزیون رو ببرید به نمایندگی مرکزی تا براتون بصورت نرم افزرای مک آدرس ست کنند.
اما اگر در شهرستان هستید، با VIP تهران تماس بگیرید و مشکلتون رو بهشون بگید و ازشون بخواهید که براتون یک Main board بفرستند تا تعویض بشه.
البته اینها به شرطیه که گارانتی داشته باشه تلویزیونتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)