بهترین عدسی زایس المان از نوع بلو پروتکت میباشد درسته
بهترین عدسی زایس المان از نوع بلو پروتکت میباشد درسته
با سلام خدمت شما
عدسی Asus چین مواد اولیه ژاپن با قابلیت بلوپروتکت یا بلو کات ۱۶۵۰۰۰ تومان
عدسی Essilor فرانسه ۱۶۰۰۰۰ تومان
عدسی BG ایتالیا ۱۴۰۰۰۰ تومان
عدسی Smartvision کره با ۲ سال ضمانت کلیه پوشش ها ۱۲۰۰۰۰ تومان
سوال دیگه ای داشتید در خدمت شما هستم
گروه اپتیک فروشگاه اینترنتی کافه عینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بهترین عدسی که همه ی قابلیت های خوب رو داشته باشه چیه
میخوام یه عدسی با شماره صفر بگیرم ینی طبی نباشه فقط واسه دفع اشعه های مضر ازش استفاده کنم
فتوکروم هم اصلا نباشه
فقط بقیه قابلیت ها رو داشته باشه مثل همین بلوپروتکت که گفتین
در کل تو این بازه قیمت و با قابلیت بلو پروتکت ۲ عدسی با مارک ASUS و Eagle موجود هست
عدسی Asus همونطور که عرض کردم ۱۶۵۰۰۰ تومان هست . ساخت چین با مواد اولیه ژاپنی
عدسی Eagle هم ۱۷۵۰۰۰ تومان هست ساخت چین و مواد اولیه کره
هر دو عدسی های بسیار خوبی هستند . پوشش آنتی رفلکس و مقاومت بالا در برابر خط و خش هایی که بر اثر تمیز کردن عدسی ممکنه به وجود بیان . فیلتر یووی و فیلتر الکترومگنت و پوشش آبگیز برای تسهیل تمیز کردن عدسی ها و پوشش ضد چربی و قابلیت بلوپروتکت برای حذف طیف آبی مضر و خیره کننده نمایشگر های الکترونیکی
در صورت تمایل به تهیه و ساخت میتونیم براتون تخفیف ۱۰ درصدی هم اعمال کنیم .
با سلام .. راستش دکتر بهم گفت هردو چشمم نیم هست ولی چشم چپم کمی ضعیف تره که چیزی نگفت راجبش و منم گذشتم..فوق متخصص بود گفتم لابد یچی میدونه دیگهبعد گفت اگه میخوای لنز طبی بذاری باید شماره 0 رنگی بذاری (چون هدفم رنگی بودنش بود بیشتر)چون شماره هاش از 1 شروع میشه .. واقعا از 1 شروع میشه؟!؟!
نکته دیگه اینکه من نورها رو پخش و گنده تر از حدشون میبینم بنظر شما چشمام استیکماتی چیزی.. نیست؟! ینی دکتر من تست نکرده اینو یا واقعا مشکل دیگه ای نداشتم؟!؟!؟!![]()
فعلا که یه اسمارت ویژن خریدم
حالا میخوام بدونم اگه قیمت اصلا مهم نباشه شما چه پیشنهادی میدین بهترین عدسی چه مارکیه
سلام
دوستان من عینک میخوام بخرم
فقط شیشه ۲۰۰ تومن قیمت داد عینک فروش میگه کره ای هست
حالا یه سوال دارم زایس آلمان میشه از دبی یا خارج از ایران سفارش داد که قیمتش پاینتر بیوفته ?
زایس میگه زیر ۳۰۰ تومن نیست
شماره چشم بنده ۸ر طرف ۲ نیم تا ۲/۲۵ صدم آستیکمات داره ۲ هم معمولی داره حالا دقیق نیاز باشه اعلام میکنم
متشکر
سلام
دوستان من عینک میخوام بخرم
فقط شیشه ۲۰۰ تومن قیمت داد عینک فروش میگه کره ای هست
حالا یه سوال دارم زایس آلمان میشه از دبی یا خارج از ایران سفارش داد که قیمتش پاینتر بیوفته ?
زایس میگه زیر ۳۰۰ تومن نیست
شماره چشم بنده ۸ر طرف ۲ نیم تا ۲/۲۵ صدم آستیکمات داره ۲ هم معمولی داره حالا دقیق نیاز باشه اعلام میکنم
متشکر
با عرض سلام و وقت به خیر
عدسی های زیاد با قیمت های مختلفی وجود داره . که لیست این عدسی ها و قیمت هاش رو میتونم در صورت تمایل براتون ارسال کنم .
عدسی های آنتی رفلکس کره ای برای هر دو چشم از حداقل قیمت ۸۰/۰۰۰ تومان برای هر دو چشم با حداگثر میزان آستیگمات ۲/۰۰ +- شروع میشه . بسته به نوع پوشش ها و ضریب شکست و میزان آستیگمات قیمت ها متغییر هست .
در مورد عدسی زایس با ضریب شکست ۱/۵۰ و حداکثر آستیگمات ۲/۰۰ دو عدسی با پوشش LOTUTEC به قیمت ۲۰۰/۰۰۰ تومان و با پوشش DURAVISION که بسیار مقاوم و عالی هست 270/000 تومان هست .
فکر نمیکنم سفارش از خارج ایران ارزونتر از این قیمت ها باشه و عملا امکان پذیر باشه .
در صورت تمایل به دریافت لیست کامل قیمت ها لطفا از طریق تلگرام به شماره ۰۹۱۲۱۲۳۰۶۹۰ با ما در ارتباط باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)