تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 428 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینجور که پیداست باید قید نمره گرافیک رو بزنم
    ولی خوشبختانه ما برای ساختمان اصلی به دلیل وقت کم راه اول رو پیش رو گرفتیم
    ولی برای در ورودی و دیوار ها و یک ساختمون کوچیک دیگه راه دوم را انتخاب کردیم
    اون ساختمون کوچیک رو قبلا تو GlScene باز کردم خیلی طول می کشید تا بیاد.
    به هر حال تشکر
    خوشحال شدم
    منتظر سوالات بعدیم باش
    خواهش می کنم. قابلی نداشت.

نمی خواد بیخیالش بشی، مگه نمی گی، فقط یکی دوتا ساختمون کوچیکو می خواید داخلش بشه رفت؟ خب کاری نداره که ، اول بشین یاد بگیر بعد هم سریع می تونی درش بیاری.

خودم هفته پیش یه طبقه ی کامل یه بیمارستانو تو 6 ساعت طراحی کردم BSP شو. تازه اونم از رو نقشه ی اتوکد با واحدهای دقیق که پدرتو در میاره. دیگه یکی دوتا ساختمون دانشگاه که همون قدرم وقت نمی خواد.

به هر صورت سوالی داشتی بپرس. تا بعد.

2. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ompc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    برای Export با پسوند ASE کدوم پلاگین رو باید به مایا اضافه کنم
    نامی، نشونی ، ادرسی ، لقبی چیزی اگه بدین ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    برای Export با پسوند ASE کدوم پلاگین رو باید به مایا اضافه کنم
    نامی، نشونی ، ادرسی ، لقبی چیزی اگه بدین ممنون می شم.
    سلام

نام و نشون نمی خواد. شما مگه UDK نصب نداری؟ خب برو تو شاخه زیر:

C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\ActorX

حالا بسته به ورژن مایات پلاگینشو نصب کن.

البته بگم، غیر امیپورت باید کارای دیگه ای هم واسه مدل انجام بشه، همش تو همین تاپیک صحبتش شده، بشین بخون تاپیکو.

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب اون عكسو قبول دارم يكم ...
    جدا؟ فقط یه کم؟

بعدشم اين كتاب unral script‏ دقيقا كي مياد؟
    دقیقا 26 روز دیگه میاد، البته به گفته ی Amazon، عقب افتاد نیای شاکی بشی.

اگه می خوای حتما با اون کار کنی که نصفش تو سایت خود اپیک هست، مال الانم نیس، 6 ماهه که اونجاس، ولی ما ایرانیا عادت داریم حتما یه چیزی باشه که بش بگن کتاب، واسه همینم همه هی می گن کتابه کی میاد. قبلا تو همین تاپیک صحبتش شده، بگردی پیدا می کنی.

اوه اوه يادم رفت (لطفا و ممنون)
    اوه اوه دیگه تکرار نشه. شوخی کردم

ولي من تقريبا بايد اين كارو بكنم .حالا راهي كه بلدي رو بكو
    من که خودم همچین چیزی لازم نداشتم، ولی راهی که دیدم کلا از 3 طریق میشه ابر ساخت که شما برا اینکه طبیعی بشه باید از ترکیبشون استفاده کنی.

پراستفاده ترین روش یه Static Mesh هست با یه Material خفن. بعدش استفاده از Fog Volume هست. و راه آخر هم با Particle System. هر کدوم معایب خودشو داره، با هیچ کدومم نمی تونی چیزی که می خوای در بیاری، ولی دیدم که افراد از ترکیبشون برای موارد پیچیده استفاده می کنن.

برای اینکار باید همون استاتیک مش رو ایجاد کنی با متریالش که معمولا هم Translucent هست. بعد یه FogVolume داخلش دربیاری که از فواصل نزدیکتر توپر به نظر بیاد. موردی که ب عضی جاها بهش اضافه می کنن، بعضی جاها نه، همون پارتیکل سیستم هست که پارتیکل هاش باید حداقل دوتا خصیصه داشته باشه، یکی همیشه رو به دوربین باشه، یکی عمرشون طولانی باشه.

با توجه به اینکه کلا کار سنگینیه و معمولا کسی انجامش نمی ده فکر نکنم بتونی نمونه ی آماده ازش پیدا کنی، ولی به صورت تئوری یه حرفایی ازش هست، سرچ کنی پیدا می کنی فروم هاشو.

به اینجا هم یه نگاه بنداز، رو همون قسمت استاتیک مش و متریالش خیلی خوب کار کرده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته باید خودت با باقی چیزا ترکیبش کنی.در ضمن چه تو قسمت استاتیک مش چه پارتیکل سیستم، مهمترین بخش کار متریال هست. باید خیلی روش وقت بذاری.

توی پارتیکل سیستمت هم یادت باشه این سیستمو پیاده کنی:

کد:
    اگه نه برخورد ابر با هرچیزی ناجور در میاد.

برای اون لایتی که به جای خورشید گذاشتی هم حتما از Light Function استفاده کن:

کد:
    در آخر با توجه به اینکه کار پیچیده ای در میاد و مجبوری یه تعدادیشو توی مپت بذاری، برای اینکه کارهارو هر بار تکرار نکنی، توصیه می کنم حتما یه Actor واسه این کار ایجاد کنی. کلا راه اصولیشم همینه.

برای این کار هم باید یه کلاس از FogVolume یا یکی از فرزنداش مشتق کنی و بقیه ی امکانات مثل استاتیک مش رو بهش اضافه کنی.

امیدوارم جوابتو گرفته باشی. تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 05-06-2010 at 21:39.

6. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض جدا همگی بخونید، خشنه ((:

سلام دوستان

این پست با خشانت نصفه نیمه نوشته شده. 12+ هستش
    در ضمن کلی هست و یه مدتیه می خواستم بگم، چندان ربطی به پست این دوستمون نداره، گله مندشون نشید.

راستی چون پست گنده منده شد و مهم هم بود همه که متوجه بشن قضیه رو، مجبور شدم رنگ و وارنگش کنم.

جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی
    یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره
    یه بازی مثل بازی های gta و یا یه بازی دیگه البته نه به اون حجم خیلی کوچیکتر
    رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم
    راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............
    والا این که ایده ی خیلی خوبیه، حرفی هم توش نیس. ولی آیا می دونین این کار چه قدر زمان می خواد؟ حتی من خودم قبلش ایده ی بهتری داشتم، اینکه بیام یه همچین کاریو به صورت ویدئو در بیارم، که خیلی هم سریعتر از PDF یاد بگیرین. مشکل اینجاس که حداقل چندماهی وقت این کارو ندارم. بعدشو نمی دونم.

در حال حاضر 3 تا پروژه UDK دستمه، یه پروژه دیتابیس دارم و یه پروژه دستگاه صنعتی هم باید انجام بدم. دانشگاه هم که سرجاشه، به نظر شما من وقت اضافه ای دارم؟؟؟؟ همینارو انجام بدم کلامو میندازم هوا.اینجارم 3-2 بار می خواستم بیام خدافظی کنم ولی چون هنوز کسه دیگه ای نیس که بیاد سوالارو جواب بده، وقت جور می کنم میام. تضمینی هم نیس تا کی بیام، چه برسه بخوام اون کار که می گینو انجام بدم.

دوستان دقت کنین: من خودم تا 6 ماه پیش اصلا نمی دونستم UDK چیه، ولی وقت گذاشتم و یه سری چیزاشو یاد گرفتم. اینو گفتم که نگید طرف نفسش از جا گرم بلند میشه. ظرف این 3-2 ماه هم اینجا سعی کردم منابعی رو که خودم باهاشون یاد گرفتم رو بهتون معرفی کنم، تا شما ها هم یاد بگیرین، اصلا همچین یاد بگیرین همتون که 2 ماه بعدش بیام اشکالاتمو بپرسم ازتون.

ولی نمی دونم چرا کسی واقعا نمی خواست یاد بگیره، هنوزم افراد زیادی اینجا همینجورن. نمی دونم چرا، نکنه فکر می کنن اگه یاد بگیرن چیزی به من می رسه، هان؟

در هر صورت دوستان بدون تعارف بگم، همه نه ولی اکثرتون دارین تنبل بازی در میارین، خیلی هم شدید اینکارو می کنین، حواستون باشه آفیس نیس که بخواین اینجوری یاد بگیرینا، آنریل انجین 3 هست اسمش، تا همین پارسال به عنوان یه کوه دست نیافتنی بهش نگاه می کردیم همگی، اونوقت حالا که مفتی دستمون رسیده، خداییش باید باهاش این جور برخورد کنیم؟

یا رومی روم یا زنگی زنگ. یا قشنگ تنبلیو بذارین کنار وقت بذارین یادش بگیرین، یا ولش کنین به یه کار برسین که نتیجه بگیرین ازش. وقت هم فک نکنم کمتر از من داشته باشید با این همه کار که سرمه. دیگه خود دانید.
    همین الان 2 دیقه رو این پاراگراف و قبلی فک کنین و تصمیم خودتونو بگیرین.

تازه شما هنوز به اسکریپت نرسیدین، دارین این کارای ساده رو اینطوری می کنین، دیگه اگه بیاین تو اسکریپت می خواین چیکار می کنین؟

بازم می گم طرف صحبت من همه نیستن، خودتون بخونین تک تکتون می دونین که خودتون آیا جزو این دسته هستید یانه.ناراحت هم نمی خواد بشید، واسه نفع خودتون مجبور شدم رک حرفمو بزنم. دیگه تصمیمش با خودتون.

در ضمن خواستین تصمیم بگیرین هم رو من حساب نکنید، من الان اینجا هستم ولی هیچ تضمینی نیس هفته دیگه یا هفته بعدیش هم باشم، هر وقت دیدم نمی رسم، مجبورم بیخیال اینجا بشم. البته خداییش اگه با منابع کار کنین نیازی به من یا امثال من ندارین، خودم هیشکیو نداشتم مشکلامو حل کنه واسم، شایدم واسه همین انگیزم بیشتر می شد که روشون وقت بذارم. اگه شما هم فک می کنین کمک نداشته باشید، بهتر یاد می گیرید، یه ندا بدین تا دیگه نیام، من که از خدامه.

من اگه UDK بدون هیچ منبعی هم میومد تو هوا می قاپیدمش، با این همه الان:

• +80 ساعت ویدئو هست واسش
    • خود UDN منبع خیلی خوبیه واسه یادگیری
    • 20-10 تا سایت هم آموزشای کوچیکو بزرگ میدن
    • حداقل دوتا ویکی هست براش
    • 3 تا فروم واسش وجود داره
    • بازی هایی رو با سورس کامل گذاشتن برا دانلود
    • این جا هم که هر اشکالی باشه رفع می کنیم

اونوقت بازم می خواید یاد گیری از این ساده تر بشه؟؟ دوستان به نظر من یه سری از درخواستایی که می کنین ایراد بنی اسرائیلیه، حتی اگه انجام بشن هم یه سری هستن که می گن حالا فلان کارو بکنین واسمون، کمک می کنه. با شخص خاصی هم نیستم، کلی می گم. در کل باید یادگیری آنریل انجین 3 از یادگیری IE بیشتر طول بکشه یا نه؟

لطفا کسی هم جایی از حرفامو به دل نگیره، غرضی توش نیس، فقط واسه خودتون گفتم.

بعد از این پست یه سری بی خیال UDK می شن، یه سری هم سفت می چسبن بهش، راستشو بخواین هر دو سود کردن، ولی یه سری همچنان مثل گذشته پیش میرن، که باید بگم این دسته ی سوم به جایی نمی رسن، حرفی هم باهاشون ندارم. حالت چهارمی هم وجود نداره، خودتون تصمیم بگیرین جزو کدوم دسته این.

رو حرفام فکر کنید، فعلا بای.

8. 6 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان

و سلام دوست عزیز tovamohammad

همونطور که می‌دانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر می‌آید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمی‌آید.

دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایت‌هایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان می‌فروشند.

دوست عزیز
    tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایت‌های ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون می‌شویم.
    اگر هم قبلا این کار را کرده‌اید یعنی لینک‌های آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنی‌ها و چه خریدنی‌ها را در یک پست گرد‌آورده‌اید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.

از همه دوستان پیشاپیش ممنونم

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

و سلام دوست عزیز tovamohammad

همونطور که می‌دانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر می‌آید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمی‌آید.

دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایت‌هایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان می‌فروشند.

دوست عزیز tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایت‌های ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون می‌شویم.
    اگر هم قبلا این کار را کرده‌اید یعنی لینک‌های آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنی‌ها و چه خریدنی‌ها را در یک پست گرد‌آورده‌اید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.

از همه دوستان پیشاپیش ممنونم
    سایت
    iran-rose.ir
    که توسط یکی از بازیسازان مستقل اداره می شه . با قیمت بسیار خوبی تمامی این ویدئو ها رو داره . تا حالا هم فکر کنم دو سه بار لینکش رو بچه ها گذاشتن.

11. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

آقا محمد شما درست میگید ، من نمیدونم چرا آنریل با این عظمتش هیچ کس سراغش نمیره!!!!
    و من فقط برای استفاده از آنریل یکی دو تا مشکل دارم وگرنه با سر می رفتم تو آنریل........
    ای خدا کاش من همین امروز میتونستم آنریل دار بشم!
    آقا محمد شما هم نمیخواد برید شما که نباشید آنریل هم تو پسی وورد گم میشه پس نرید..........
    راستی آقامحمد یه رنگی به این آواتارتون بزنید ، یه کم تغییر و تحول حال آدمو جا میاره.
    خوب حرفامو زدم ، بسه.
    با تشکر.
    Last edited by AMIR REZAs; 06-06-2010 at 09:46.

13. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

keb

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

راست میگه امیررضا جان. اگه شما بری کی سوال های مربوط به آنریل رو جواب بده؟

ولی منم بودم میرفتم. خدایی آدم این همه سوال جواب بده کاربر فعالش نکنن

15. 2 کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

كيان جان به نظر من مقام مهم نيست و ارزش كار مهمه.الآن همين محمدجان با وجود اينكه كاربر فعال نيستش(البه حقشه كه باشه) ما خيلي روش حساب ميكنيم تا حتي بعضي از مديرا و همكارا(نام نمي برم)!الآن ايشون ظاهرا كاربر فعال نيست ولي اينقدر كارش ارزش داره كه ما خودمون كاربر فعال مي بينيمنش.
    جاويدان باشيد

17. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •