خوب اون عكسو قبول دارم يكم ...
جدا؟ فقط یه کم؟.gif)
بعدشم اين كتاب unral script دقيقا كي مياد؟
دقیقا 26 روز دیگه میاد، البته به گفته ی Amazon، عقب افتاد نیای شاکی بشی.
اگه می خوای حتما با اون کار کنی که نصفش تو سایت خود اپیک هست، مال الانم نیس، 6 ماهه که اونجاس، ولی ما ایرانیا عادت داریم حتما یه چیزی باشه که بش بگن کتاب، واسه همینم همه هی می گن کتابه کی میاد. قبلا تو همین تاپیک صحبتش شده، بگردی پیدا می کنی.
اوه اوه يادم رفت (لطفا و ممنون)
اوه اوه دیگه تکرار نشه.
شوخی کردم
ولي من تقريبا بايد اين كارو بكنم .حالا راهي كه بلدي رو بكو
من که خودم همچین چیزی لازم نداشتم، ولی راهی که دیدم کلا از 3 طریق میشه ابر ساخت که شما برا اینکه طبیعی بشه باید از ترکیبشون استفاده کنی.
پراستفاده ترین روش یه Static Mesh هست با یه Material خفن. بعدش استفاده از Fog Volume هست. و راه آخر هم با Particle System. هر کدوم معایب خودشو داره، با هیچ کدومم نمی تونی چیزی که می خوای در بیاری، ولی دیدم که افراد از ترکیبشون برای موارد پیچیده استفاده می کنن.
برای اینکار باید همون استاتیک مش رو ایجاد کنی با متریالش که معمولا هم Translucent هست. بعد یه FogVolume داخلش دربیاری که از فواصل نزدیکتر توپر به نظر بیاد. موردی که ب عضی جاها بهش اضافه می کنن، بعضی جاها نه، همون پارتیکل سیستم هست که پارتیکل هاش باید حداقل دوتا خصیصه داشته باشه، یکی همیشه رو به دوربین باشه، یکی عمرشون طولانی باشه.
با توجه به اینکه کلا کار سنگینیه و معمولا کسی انجامش نمی ده فکر نکنم بتونی نمونه ی آماده ازش پیدا کنی، ولی به صورت تئوری یه حرفایی ازش هست، سرچ کنی پیدا می کنی فروم هاشو.
به اینجا هم یه نگاه بنداز، رو همون قسمت استاتیک مش و متریالش خیلی خوب کار کرده:.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته باید خودت با باقی چیزا ترکیبش کنی.در ضمن چه تو قسمت استاتیک مش چه پارتیکل سیستم، مهمترین بخش کار متریال هست. باید خیلی روش وقت بذاری..gif)
توی پارتیکل سیستمت هم یادت باشه این سیستمو پیاده کنی:
کد:
اگه نه برخورد ابر با هرچیزی ناجور در میاد.
برای اون لایتی که به جای خورشید گذاشتی هم حتما از Light Function استفاده کن:
کد:
در آخر با توجه به اینکه کار پیچیده ای در میاد و مجبوری یه تعدادیشو توی مپت بذاری، برای اینکه کارهارو هر بار تکرار نکنی، توصیه می کنم حتما یه Actor واسه این کار ایجاد کنی. کلا راه اصولیشم همینه..gif)
برای این کار هم باید یه کلاس از FogVolume یا یکی از فرزنداش مشتق کنی و بقیه ی امکانات مثل استاتیک مش رو بهش اضافه کنی.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.
تا بعد.