خدمت دوستان عزيز عرض كنم كه حدودا بيش از يك سالي ميشه كه من اين ماشينو خريدم. و حدود 45 هزارتا باهاش رفتم.دقيقا 4 روز قبل از انقضاي تاريخ كارت طلاييش ديدم از بالاي موتور نشتي روغن دارم كه بعد از مراجعه به نمايندگي مركزي 1 به من گفتم بيشتر موتور ملي ها اين مشكل رو دارن كه با تعويض واشر سر سوپاپ مشكل حل شد.همشونم نگفته اين ايراد رو ميدونستند.
مشكل در تعوض دنده كه يكي از دوستان پرسيده بود: شما حتما رگلاژ كلاج رو چك بكنيد و مطمين بشيد كه تنظيمه.
رانندگي در دور بالاي 5000 دور واقعا نشون ميده كه فرق موتور 8 سوپاپ با 16 سوپاپ چيه.مثلا تو پرايد دور موتور بالاي 4800 برسه با افت توان مواجهه ميشيم.
اگر خودتون خواستيد روغن عوض كنيد دقت كنيد كه مقدار روغن همراه تعويض ----- بيش از 4/5 ليتر ميباشد.در ضمن ----- روغن و هواي مخصوص به خودشو داره.اينو گفتم چون اگثرتون الان با كارت طلايي ميدين نمايندگي عوض كنه و خودتون نميبينيد .
هنگام خرابي موتور و رگلاتور به نمايندگي هاي مركزي ببيريد.چون جاهاي ديگه طبق مشاهده خودم ديدم كه تجربه چنداني ندارن و مشكلي حل نميكنن
در مورد مصرفشم بايد بگم كه بعد از تعويض فيل تر هوا و روغن و و رانندگي با سرعت 110 در كل مسير مصرفي برابر 4.2 كيلو در هر 100 كيلومتر داشت.اگه بگم با يه مخزن گاز البته خيلي پر فشار(حدود 19 و خورده اي كيلو) دوبار پشت سر هم گاز زدم) مسافت 460 كيلومتر رو رفتم.خودمم ديگه اخرش باورم نميشد با گازه( فكر ميكردم رفته رو بنزين ولي مصرف گاز رو نشون ميده)