تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 472 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدمت دوستان عزيز عرض كنم كه حدودا بيش از يك سالي ميشه كه من اين ماشينو خريدم. و حدود 45 هزارتا باهاش رفتم.دقيقا 4 روز قبل از انقضاي تاريخ كارت طلاييش ديدم از بالاي موتور نشتي روغن دارم كه بعد از مراجعه به نمايندگي مركزي 1 به من گفتم بيشتر موتور ملي ها اين مشكل رو دارن كه با تعويض واشر سر سوپاپ مشكل حل شد.همشونم نگفته اين ايراد رو ميدونستند.
    مشكل در تعوض دنده كه يكي از دوستان پرسيده بود: شما حتما رگلا‍‍ژ كلاج رو چك بكنيد و مطمين بشيد كه تنظيمه.
    رانندگي در دور بالاي 5000 دور واقعا نشون ميده كه فرق موتور 8 سوپاپ با 16 سوپاپ چيه.مثلا تو پرايد دور موتور بالاي 4800 برسه با افت توان مواجهه ميشيم.
    اگر خودتون خواستيد روغن عوض كنيد دقت كنيد كه مقدار روغن همراه تعويض ----- بيش از 4/5 ليتر ميباشد.در ضمن ----- روغن و هواي مخصوص به خودشو داره.اينو گفتم چون اگثرتون الان با كارت طلايي ميدين نمايندگي عوض كنه و خودتون نميبينيد .
    هنگام خرابي موتور و رگلاتور به نمايندگي هاي مركزي ببيريد.چون جاهاي ديگه طبق مشاهده خودم ديدم كه تجربه چنداني ندارن و مشكلي حل نميكنن

در مورد مصرفشم بايد بگم كه بعد از تعويض فيل تر هوا و روغن و و رانندگي با سرعت 110 در كل مسير مصرفي برابر 4.2 كيلو در هر 100 كيلومتر داشت.اگه بگم با يه مخزن گاز البته خيلي پر فشار(حدود 19 و خورده اي كيلو) دوبار پشت سر هم گاز زدم) مسافت 460 كيلومتر رو رفتم.خودمم ديگه اخرش باورم نميشد با گازه( فكر ميكردم رفته رو بنزين ولي مصرف گاز رو نشون ميده)
    Last edited by ikia; 17-12-2011 at 13:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میگم چرا برای من چراغ چک هی روشن میشه و خاموش میشه
    بردم نمایندگی گفت چیزی نیست فقط 12 تومن گرفت ارورش رو پاک کرد
    بیرون 5 تومن میگیرن نمایندگی 12 تومن
    الان هم چراغ چک واسه خودش روشن میشه و خاموش میشه و میره و میاد ، کلا دیگه کاری باهاش ندارم
    اصلاچيزي به اسم ارور پاك كردن نداريم.اين اضطلاح من در اوردي باتري ساز هاست كه يه پولي بگيرن.ECU فقط ارورها و يا پارامترهاي خوانده شده رو بهتون نشون ميده .مثلا دريچه سوخت كم يا زياد بازبشه كه با پاك كردن ارور درست نميشه كه.
    شما هم بهتره ببري يه جاي درست حسابي و وقتي روشنه همون لحظه چك كنه حطا رو ببيني چيه.مطمئن باشد كه بيخودي روشن نميشه.

3. این کاربر از ikia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم ef7 دارم و خیلی هم راضی ام فقط سنسور صداش یسره هست و رفتیم نمایندگی گفته باید سفارش بدیم بیاد!
    سنسور مشابه رو ميتوني تو جمهوري پيدا كني.
    در ضمن اونايي كه كلا از صداي بلند اون آلارم دنده عقب مثل خودم در عذابند خيلي راحت ميتونيد با باز كردن طاقچه پشت ، سمت چپ اون بازر رو پيدا كنيذ و سراسر بازر رو محكم نوارچسب بپيچيد.صداش تا 1/3 كم ميشه.اگرم ميخوايد و حوصله داريد يه مقاومت 10 كيلو اهم باهاش سري كنيد همون كارو ميكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان, EF7 کیفیت کولرش چطوره؟ روشن کردن کولر تاثیر زیادی رو شتاب و کشش ماشین داره؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اين سمند EF7 از نظر امكانات داخل ماشين نسبت به قبلي ها تغييري كرده...؟؟؟
    سنسور دنده عقب داره...؟؟؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان, EF7 کیفیت کولرش چطوره؟ روشن کردن کولر تاثیر زیادی رو شتاب و کشش ماشین داره؟
    کولر خیلی خوبی داره زیاد نمیشه ازش استفاده کرد چون در طولانی مدت دما رو خیلی پایین میاره معمولا رو درجه 1 و 2 بیشتر نمیشه بصورت دائم استفاده کرد چون قدرتش زیاده
    تاثیر تو شتاب ماشین که داره ولی توان بیشتر موتور نسبت به سمند های معمولی باعث میشه کمتر به چشم بیاد

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

نمیدونم سمند های معمولی الان چه ویزگی هایی دارن ولی سیستم پخشش USB میخوره و بقیه امکانات با سمند LX مشابه هست من چیز اضافه ای ندیدم
    سنسور دنده عقب هم داره

8. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

غیر از موتور هیچ تفاوتی با هم ندارند

10. 2 کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

کولر خیلی خوبی داره زیاد نمیشه ازش استفاده کرد چون در طولانی مدت دما رو خیلی پایین میاره معمولا رو درجه 1 و 2 بیشتر نمیشه بصورت دائم استفاده کرد چون قدرتش زیاده
    تاثیر تو شتاب ماشین که داره ولی توان بیشتر موتور نسبت به سمند های معمولی باعث میشه کمتر به چشم بیاد

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

نمیدونم سمند های معمولی الان چه ویزگی هایی دارن ولی سیستم پخشش USB میخوره و بقیه امکانات با سمند LX مشابه هست من چیز اضافه ای ندیدم
    سنسور دنده عقب هم داره
    بله درسته، بخاری خیلی خوبی هم داره رو فرمان ایربک داره، رو داشبورد هم داره، رو پخشش usb میخوره و کیفیتش بدک نیست، در ضمن کیفیت سوخت گازش هم عالیه. من با 5 نفر راه روستامون که همش کوهستانیه رو با دنده 2 و 3 میرفتم و با بنزین هم رفتم به خدا قسم کوچکترین تغییری به چشمم نیومد. البته لازم به ذکر باشه که من 90/9/10 گواهینامه گرفتم و اون موقع گواهینامه نداشتم

12. این کاربر از ali703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بله درسته، بخاری خیلی خوبی هم داره رو فرمان ایربک داره، رو داشبورد هم داره، رو پخشش usb میخوره و کیفیتش بدک نیست، در ضمن کیفیت سوخت گازش هم عالیه. من با 5 نفر راه روستامون که همش کوهستانیه رو با دنده 2 و 3 میرفتم و با بنزین هم رفتم به خدا قسم کوچکترین تغییری به چشمم نیومد. البته لازم به ذکر باشه که من 90/9/10 گواهینامه گرفتم و اون موقع گواهینامه نداشتم

درسته تفاوت روی گاز با ینزین زیاد محسوس نیست فقط تو سرعت های بالای 180 کیلومتر و سربالایی های خیلی شدید مثل جاده چالوس خیلی کم به چشم میاد ولی اونطور نیست که نیاز باشه بزنی رو بنزین چون با گاز هم خیلی خوب و پر قدرت سربالایی های شدید رو طی میکنه

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شنبه میخام برم نمایندگی ایران خودرو سمند ef7 بنزینی بصورت نقد و اقساط ثبت نام کنم ولی چند تا سوال دارم.
    مدارک نوشته بود کپی 3 صفحه اول شناسنامه و کارت ملی و و گواهی امضاء مالک خودرو اگر مالک چک دهنده باشد...!!!؟
    این گواهی امضا چیه...؟؟؟
    چک فرقی نمیکنه چی باشه مثلا کارمندی یا...؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •