اون تیکه مالیات و بازاریا خیلی باحال بود دمه مدیری گرم
فقط یه سوال اونجایی که بیخودی به دختر جهان گوشیه مستشارو میده یه آهنگ از گوشی پخش میشه
آهنگش چیه خیلی باحاله اگر میشه اسمشو بگید دانلود کنیم
اون تیکه مالیات و بازاریا خیلی باحال بود دمه مدیری گرم
فقط یه سوال اونجایی که بیخودی به دختر جهان گوشیه مستشارو میده یه آهنگ از گوشی پخش میشه
آهنگش چیه خیلی باحاله اگر میشه اسمشو بگید دانلود کنیم
کپی رایت یه قانون بین المللیه که بیشتر دنیا اونو رعایت میکنن حالا اینا دیدن تو ایران نمیتونن این کارو بکنن رفتن بااین کار لااقل جلوی پخش بدون اجازه سریالو تو این کانالای کابلی در پیت رو بگیرن...تا اونجایی که من شنیدم تحریم این مساله رو هم در بر میگیره
اگه اشتباه نکنم این قانونای بین المللی ربطی به تحریم نداره...
ولی بازم باید نظر کارشناسارو پرسید![]()
به نظرم همون دلیلی که دوستمون گفتن درسته. که شبکه های ماهواره ای و قانونی نتونن بدون مجوز پخشش کنن
وگرنه مگه الان فیلمهای روز دنیا در حال اکران و حتی نسخه های با کیفیت روی اینترنت نیست؟ نه fbi نه گنده ترش کاری نمیتونن بکنن
فقط میشه گزارش illegal داد
اتفاقا ایران داره اضافه کاری هم میکنه و سایتهایی که قهوه تلخ و قلب یخی رو برای دانلود میزارن فیل میکنه
Last edited by mahdy2021; 07-10-2010 at 02:07.
کامنت هایی که پیرامون بحثهای سیاسی و دعوای کپی رایت و حواشی خرید و دانلود این سریال باشه از این پس حذف خواهند شد .
این تاپیک پیشتر برای بحث در مورد خوده سریال و نکات و مطالب مربوط به ظرایف داستانی و فنی-هنری آن هست .
بدون شک این 3 قسمت، از نظر طنر، خیلی بهتر از بقیه بودن...
کلا طبق روال کارهای مهران، داره یواش یواش جا میوفته سریال...
+
هرچی گفتم الان پیداش میشه، دیدم نخیر! نمیاد!
باید ببینیم بلاخره کی و در چه نقشی پیداش میشه...
میادش نگرانش نباش...
نقش مهران به کنار باید دید (رویاخانوم)کی ودر چه نقشی ظاهر میشه..![]()
فقط اون یارو رئیس اداره غضب همایونی باحاله !
بنده خدا خیلی بد قاطی میکنه.... اون دو تا پیری هم که محشرن..
من که فکر می کنم کیفیت این کار پایین تر از مرد هزار چهره اس.
احتمالا به خاطر اینکه به عنوان یک روتین 90 شبی ساخته شده اینطوره .
اگه بخواد اینطور پیش بره ممکنه رقبتی برای خرید بعضی قسمتهاش نباشه مخصوصا اونایی که توشون آب بسته می شه.
یک کار سریالی با پخش خانگی باید تماشاگر رو به دیدن قسمت بعدی مشتاق کنه. همانطور که تو سریالهای خارجی دیدیم.
قسمت 9 از نظر بار طنز بیشتر از 7 و 8 هستش
محتوای مخفی: انداختند ایشون رو
مهران مدیری قسمت بیستم میاد وقتی هم میاد لعبت الملوک عاشقش میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)