اگر وایو می خواهی باید مدل F115 رو بگیری ، که از همه لحاظ سر تر میشه.
اما از بین این سه مدل انتخابی شما من مدل DV6 2170 رو پیشنهاد میکنم ، از لحاظ کانفیگی و قیمت به صرفه تر هست.
اگر وایو می خواهی باید مدل F115 رو بگیری ، که از همه لحاظ سر تر میشه.
اما از بین این سه مدل انتخابی شما من مدل DV6 2170 رو پیشنهاد میکنم ، از لحاظ کانفیگی و قیمت به صرفه تر هست.
دوستان عزيز اين لپ تاپ هاي سري Z بالاخره اومد يا نه؟ قيمت يكي از كانفيگهاش حدود 3000 دلار عنوان شده بود. با اين حساب بايد بيخيال بشيم و بريم رو همون سري f نه؟ بدبختي اينه سري f هم همه كانفيگاش نيست. مثلا f11jfx يا mfx كه من ميخوام هنوز نيومده. يعني واقعا هيچ شركتي نيست كه اين سري رو كامل وارد كرده باشه؟
قیمت پایه ی سری z جدید ، 1900 دلار هست که با این حساب در ایران اگر خیلی خوب بخرید ، باید حدود 2200 پول دهید.
فکر کنم توی همین تاپیک گفتن حدود 2،200 باید باشه البته قیمت پایه رو توی سایت سونی زده 1900$ با CI7 ولی من یه جا با CI5 هم دیدم که احتمالا قیمتش پایین تره.
ولی به نظر من ارزش داره شما با همین پول اگه بخای مک بگیری نصف این کانفیگ هم نمی تونی بگیری.ضمن اینکه با وزن 1.4 وگرافیک GT330 یه PS3 قابل حمل داری![]()
با سلاميكي نشد مارو كمك كمه؟
:(
asus سري گيم تو ايران هست؟
g73 يا ل51j3d
قيمت چنده؟
G73 کلا بی خیال شو فعلا
من تو یکی از مجله های معتبر دیدم سازگار برای مدل asus G60Vx تبلیغ کرده بود.گرافیکه geforce GTM 260M و برای گیمرها عالیه!قیمتشو نزده بود دوسته من!
این مدل ها که گفتی همه خوبن اما اگه برای کارای سنگین میخوای asus گرافیکش قوی ترهsalam ..... jedan kasi nist ke bedoune beine serie f az sony va modelaye jadide hp in modele Asus G51J-A1
kodoumeshoun karae behtari daran ?
kasi dar morede Asus G51J-A1 midoneeeeeeeeeeeehhhh![]()
دوستان یکی ساده توضیح بده تو این رنج قیمت کدوم لب تاب مشخصات زیر رو داره؟
1- cpu corei7
2- گرافیکش از همه لب تابهای تو این رنج قویتر باشه
3- full HD باشه
چیزای دیگه مثل وزن و قیافه و هارد و ... مهم نیست
سلام
من تخصصم در زمینه لپ تاپ های وایو سونی سری F هست ( چون خودم یکیش رو دارم!)
1. همه مدل های سری F مجهز به Core i7 مدل 720 هست. فرکانس تولیدیش 1.6 گیگاهرتز هست که با تکنولوژی توربو بوست Core 2 Quad به طور خودکار فرکانس رو تا 2.8 گیگاهرتز افزایش می ده.
2. در سری F مدل های دو رقمی - مانند همین F11 خودم - مجهز به گرافیک GT310M هست که درنوع خود فوق العاده پرتوان هست و تضمینی تا 3 سال پاسخگو در زمینه بازی ها و برنامه های گرافیکی است. اما در مدل های سه رقمی - مانند F111، F115 و F117 - گرافیک مدل GT330M بوده که قدرتمندتر از مدل های دو رقمی این سری هست.
3. لپ تاپی در دنیا وجود نداره که صفحه نمایشش Full HD باشه!اما بیشترشون دارای خروجی HDMI هستن که بتونی به یه تلویزیون یا مانیتور HD وصلش کنی و حالشو ببری ...
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
مطمئنی؟ آخه من خیلی جاها دیدم مشخصات full hd دادن!
اگر لب تابی رزلوشن 1080 × 1920 رو ساپورت کنه Full HD نمیشه؟
Last edited by kotlet110; 26-03-2010 at 13:26.
قابل توجه شما باید عرض کنم gt310 همچین مالی نیستدر ضمن سریf با corei7 820 هم تولید میشه
![]()
تا اونجایی که عقل می گه، معمولا مانیتورهای بالای 19 اینچ می تونن دارای این رزولوشن باشن. مانیتورهای لپ تاپ ها که معمولا میان 12 تا 17 اینچ هست... ساپورت رزولوشن هم بحثش جداست. برای من هم این رزولوشن رو پشتیبانی می کنه؛ اما فقط برای خروجی HDMI نه برای خود صفحه نمایش لپ تاپ.
در قیاس با 4650 فرکانس هسته اش کمتره؛ درست. متاسفانه سری های فرد nVidia این جوری هستن. اما اونقدر ها هم ضعیف نیست... شاید بهتر از 5670 ( امیدوارم نامش رو درست گفته باشم) نباشه، اما بدتر از اون هم نیست! من تا به کنون چندین بازی سنگین با تنظیمات نمایش بیشترین جزئیات رو روی این دستگاه بدون مشکل اجرا کردم. سرعت رندر یک ساختمون تمام شیشه ای در برنامه 3DS Max رو دیدم ( 9 ثانیه ) که می گم خوبه ( البته عواملی مانند رم و پردازنده هم در سرعت رندر تاثیر بسزایی دارن )
درباره اون Core i7 های 820 می شه مدل هاشون رو بگی. مشتاق شدم کسب اطلاعات کنم.
شاد و پیروز باشین
نوروزتان پیروز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)