مرسي جناب آقاي ( يا خانم؟) پريا..مدتها بود از اين مدل نديده بودم..كلا اين فرم جاي درب صندوق خيلي كمه و زيبايي اون هم چشمگيره..
مرسي جناب آقاي ( يا خانم؟) پريا..مدتها بود از اين مدل نديده بودم..كلا اين فرم جاي درب صندوق خيلي كمه و زيبايي اون هم چشمگيره..
به به عاشق کادیلاکه مشکیم
سلام میخوام مونت کارلورو بفروشم یا با یه کامارو طاق بزنم... پیشنهادتون چیه؟
کاملا سلیقه ای هستش
اول بگید چه نیازها و چه توقعاتی از ماشین دارین
شما یه اطلاعات کاملی از ماشین بدین
بعد بگین چه قیمتی مد نظرتونه
بعدش چه مدل کامارویی دوس دارین
بیشتر به حجم و خاص بودنش اهمیت میدم گرچه امشب فامیل هام وقتی فهمیدن همینجوری قصد فروش دارم سعی کردن منصرفم کنن...
نمیدونم وقتی میبینم از لحاظ موتوریش و بدنه در شرایط واقعا خوبی اما چون بابام 1شورلت نوا داره و تو خونه2پژو هم هست مجبورم کرده سریع تکلیفشو معلوم کنم
امروز به يكي از تعميرگاههاي قديمي آمريكايي سر زدم اينو ديدم..نه موتور داشت و نه گيربكس!! درواقع هيچي نداشت!! فكر كنم مدلش حدود سالهاي 55 يا 56 ميلادي باشه..
![]()
حیف که سدان هستش
اگه کوپه بود و مدارک داشت همینطوری خریدنش هم خوب بود
حدود يكسال پيش نزديك فروشگاه اين شورلت مونزا افتاده بود كنار خيابان..الان چند روزيه كه دارن راه ميندازنش تا تحويلش بدن..موتور پيكان روش سوار شده!! البته طبق گفته صاحبش كل مدارك مال حدود 25 سال پيش رو داره كه مجوز تعويض موتور شش سيلندر را به 4 سيلندر پيكاني از طرف راهنمايي و رانندگي دريافت كرده.!!
![]()
Last edited by camaro lt; 26-04-2011 at 20:30.
خیلی شبیه بیوک اسکای هاوکه
اون عکسه بیوک مشکیه که متعلق به سالهای 55 و 56 بیوک رودمستر باید باشه که از نمونه های ارزشمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)