خوب اگه ميشه دوباره لينكو بده من پيدا ننمودم .نه
من از يه جا ديگه دانلود كردم فك كنم اينجا هم لينكشو دادم.
يه چيز ديگه ، وقتي بازي رو دانلود كردي و رفتي تو سايت ، دوباره آپ ديت شد يا نسخه دانلودي نسخه آپديت شده بود ؟
خوب اگه ميشه دوباره لينكو بده من پيدا ننمودم .نه
من از يه جا ديگه دانلود كردم فك كنم اينجا هم لينكشو دادم.
يه چيز ديگه ، وقتي بازي رو دانلود كردي و رفتي تو سايت ، دوباره آپ ديت شد يا نسخه دانلودي نسخه آپديت شده بود ؟
سلام
بله اپديت شد ولي ايديتش خيلي كمتر از اين اپديت اخريه بود !
يه چيز ديگه اينكه اين فايلش به صورت ايميج هست .بعني دانلود ميكني بايد از روش رو سي دي رايت كني بعد از رو سيدي نصب كني.
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
وقتی میخوام وارد بازی بشم error : unable to connect.1002 میده . مشکل از چه چیزی میتونه باشه ؟
حسین اگه گرفتی خوب بود ندا بده ما هم بگیریم
فلشه در چه حاله؟
آقا داریوش میشه اون پست اول رو ویرایش کنی
لینکهای جدید رو بذاری
وقتي روي play now كليك مكيني اين ارور رو ميده؟ موقع نصب اپديتر ؟توضيح بيشتر بده
اقاي DaRiOuShJh
لطف كن اين پستم بزار تو صفحه اول !
از اقاي Vanish به خاطر اين پست سودمند متشكر ميباشيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by akharwarbaz; 11-09-2009 at 19:25.
خوب این که ناقصه
کاملش کنید میزارم تو پسته اول
خودتون فقط سر در میارید ازش
کامل بگید مشکل چیه و وراهه حل چیه
قابل شما رو نداشتاز اقاي Vanish به خاطر اين پست سودمند متشكر ميباشيم
راه حل که فکر نکنم زیاد مشکلی از نظر فهم داشته باشهخوب این که ناقصه
کاملش کنید میزارم تو پسته اول
خودتون فقط سر در میارید ازش
کامل بگید مشکل چیه و وراهه حل چیه
مشکل این بود که کسایی که بازی رو غیر مستقیم دانلود کردن(از سایت بازی دانلود نکردن)وقتی می خواستن وارد بازی بشن سایت بازی دوباره شروع به دانلود کل بازی میکرد
راه حل:
1.از طریق ایمیل فعال سازی اکانتتون رو فعال کنین
2.بعد توی سایت بازی لاگین کنین و بزارین همنجوری browser باز بمونه
3.حالا بازی رو نصب کنین(هیچکدوم از تنظیمات رو عوض نکن فقط نکست بزن!حتی جایی که بازی نصب میشه)
4.بعد از نصب روی آیکون بازی کلیک کنین . یه پیغام میده که باید روی سایت دکمه play رو فشار بدین اگه اون پیغام رو ok کنین خودش میره رو وب سایت بازی حالا از اون صفحه ای که باز شده دکمه play رو بزنین
5.بعد از فشار دادن دکمه ,صفحه play باز میشه که توی همون صفحه توضیحاتی در مورد نصب در IE و FireFox داده شده اون مراحل رو انجام بدین.
اجب رسیدگی میشه توی این فروم ! مرسی جواب خسته نشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)