تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 432 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

خیر درست نیست. و ثبت نام هم میکنن
    کی ثبت نام میکنن

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

یه سوال داشتم؛ اگر یک دانشجوی پودمانی بعد از گذروندن تمامی واحدها و شرکت در آزمون نهایی، موفق نشه نمره قبولی آزمون رو بدست بیاره چیکار باید بکنه؟ شنیدم سه بار حق شرکت در آزمون رو داره، درسته؟ خوب اگه در هر سه آزمون نمره حد نصاب رو نتونه به دست بیاره چی میشه؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگي دوستان!
    ببخشيد من چند تا سوال داشتم که قبلش بايد يه توضيحاتي از خودم بده!

دانشگاه علمي کاربردي فقط کارداني داره؟ پيوسته نداره؟اگه داشت حتما بايد پيوسته شرکت کنم؟نميشه همين کارداني رفت و مثلا کنکور امتحان داد و يه رشته قبول شد و بعد تطبيق واحد داد؟حالا هر رشته اي که باشه و پيوسته يا ناپيوسته هم باشه؟

من هدفم اين هست که چند روز ديگه امتحان پيش دارم که اوناي ترم 2 رو امتحان ميدم و دي ماه هم يک ها رو امتحان ميدم خوب اگه کلا قبول شدم که چه بهتر ولي اگه قبول نشدم پيش رو!
    برم علمي کاربردي شرکت کنم و اگه بتونم عقب مونده هاي پيش رو هم بگذرم(ميشه؟) و تا کنکور 90 سر کنم و بعد اگه رشته خوبي ترجيحا دولتي قبول شدم تطبيق واحد بدم و بقيش هم که خدا بزرگه! نظرتون چيه ميشه همچنين چيزي؟

سوال بعديم اسن هست که کلا چه رشته هاي خوب و تاپي اين علمي کاربردي داره؟من به رشته هايي که مربوط به رايانه و موبايل و فناوري بشه علاقه دارم؟

رشته آي تي و آي تي سي چه جوري هست؟چرا اين قدر در موردش بد ميگند؟ميگند سخته و انصرافي زياد داره؟
    نظر شما چيه؟
    با توجه به اين که من علاقه هم دارم نظرتون چيه؟

داره خودمونی میشه homa m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    من یه چند تا سوال داشتم راجع به پودمانی
    اینکه معدل کل دیپلم باید چند باشه؟
    آزمون جامع اون چجوریه ؟چند تاست ؟ آسونه؟ چون من دو سری فراگیر پیام نور دادم
    ولی بخاطر اطلاع رسانی ضعیفش و استادای مشنگش که اصلا نمیدونن وضعیت و شرایط قبولی اون چی هست متاسفانه رد شدم
    و تنها چیزی که ازش برام موند وقت و پول از دست رفته بود و حالا هم
    چون انرژی و وقت لازم برای کنکور دادن رو ندارم میخوام کمی بیشتر راجع به این پودمانی بدونم
    در کل میخوام بدونم دست آخر پشیمون نمیشم که چرا رفتم پودمانی اونم رشته آی تی
    لطفا راهنماییم کنید امروز که نتیجه فراگیرم رو دیدم خیلی ناامید شدم از وقتی که از کارم زدم و دو سری نشستم
    پای پیام نور

5. این کاربر از homa m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام به همگي دوستان!

دانشگاه علمي کاربردي فقط کارداني داره؟ پيوسته نداره؟اگه داشت حتما بايد پيوسته شرکت کنم؟نميشه همين کارداني رفت و مثلا کنکور امتحان داد و يه رشته قبول شد و بعد تطبيق واحد داد؟حالا هر رشته اي که باشه و پيوسته يا ناپيوسته هم باشه؟

من هدفم اين هست که چند روز ديگه امتحان پيش دارم که اوناي ترم 2 رو امتحان ميدم و دي ماه هم يک ها رو امتحان ميدم خوب اگه کلا قبول شدم که چه بهتر ولي اگه قبول نشدم پيش رو!
    برم علمي کاربردي شرکت کنم و اگه بتونم عقب مونده هاي پيش رو هم بگذرم(ميشه؟) و تا کنکور 90 سر کنم و بعد اگه رشته خوبي ترجيحا دولتي قبول شدم تطبيق واحد بدم و بقيش هم که خدا بزرگه! نظرتون چيه ميشه همچنين چيزي؟

سوال بعديم اسن هست که کلا چه رشته هاي خوب و تاپي اين علمي کاربردي داره؟من به رشته هايي که مربوط به رايانه و موبايل و فناوري بشه علاقه دارم؟

رشته آي تي و آي تي سي چه جوري هست؟چرا اين قدر در موردش بد ميگند؟ميگند سخته و انصرافي زياد داره؟
    نظر شما چيه؟
    سلام
    ولی بخاطر اطلاع رسانی ضعیفش و استادای مشنگش که اصلا نمیدونن وضعیت و شرایط قبولی اون چی هست متاسفانه رد شدم
    چون انرژی و وقت لازم برای کنکور دادن رو ندارم میخوام کمی بیشتر راجع به این پودمانی بدونم
    لطفا راهنماییم کنید امروز که نتیجه فراگیرم رو دیدم خیلی ناامید شدم از وقتی که از کارم زدم و دو سری نشستم
    پای پیام نور
    سلام دوستان گل گلاب پس چي شد ببخشيد يکي تجربش رو نداره به من و اين رفيق جواب بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من لیسانی برق دارم. اما چون واسم کاری پیدا نشده تصمیم گرفتم ارشد بخونم. اما بازم چون حوصله ی شرکت دوباره تو کنکور و این مسخره بازیارو ندارم می خوام 1جایی درس بخونم که بتونم زود مدرکشو بگیرم. بنظرم علمی کاربردی خوبه. فقط می خوام راجع به شهریش بپرسم و اینکه کاردانی رو می تونم جند ترمه(بیشترین سرعت) تموم کنم؟
    تاپیک های قبلی در مورد شهریه بود ولی قدیمی بود. جدیداً چطوره؟

8. این کاربر از azinaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام دوستان گل گلاب پس چي شد ببخشيد يکي تجربش رو نداره به من و اين رفيق جواب بده؟
    سلام دسوتان پس چي شد ببخشيد لطف کنيد جواب بدين يه دنيا ممنون ميشم!
    يه وسال ديگه هم دارم اين که از نظر آموزش علمي کاربردي چه فرقايي با دولتي داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همگي دوستان!

نظر شما چيه؟

سلام من اینا رو میدونم
    ترمی داره و پودمانی.. پیوسته داره و ناپیوسته
    ترمی باید آزمون بدی مثل کنکور سراسری آزمون هم آخرای ساله.... پودمانی بدون کنکوره بیشتر بر اساس معدله و یه سری چیزای دیگه دوبار در سال ثبت نام میکنن

سلام
    پای پیام نور

من پارسال با معدل کل 14 یه بار آی تی شهرمون و یه بارم آی تی کرمانشاه قبول شدم اما به خاطر یه سری مشکلات نرفتم. امسال باز میخوام ثبت نام کنم
    آزمون جامع اطلاع زیادی ندارم اما شنیدم سخته. مثل اینکه اگه پروژه اشتغال زایی داشته باشی یا تو کارشناسی ناپیوسته قبول شی از آزمون جامع معاف میشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه homa m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من پارسال با معدل کل 14 یه بار آی تی شهرمون و یه بارم آی تی کرمانشاه قبول شدم اما به خاطر یه سری مشکلات نرفتم. امسال باز میخوام ثبت نام کنم
    آزمون جامع اطلاع زیادی ندارم اما شنیدم سخته. مثل اینکه اگه پروژه اشتغال زایی داشته باشی یا تو کارشناسی ناپیوسته قبول شی از آزمون جامع معاف میشی

معافیت از آزمون برای کسایی که به نوعی کارآفرینی کردند مثلا جواز یک آموزشگاه یا راه اندازی تولیدی ....هم شامل میشه؟

........یکیم اینکه من شنیدم که موقع ثبت نام شرط معدل لازمه .... حد نصاب معدل چند باید باشه

.......یه سوال دیگه اینکه برای من که رشتم تجربی بوده چون میخوام به زیر رشته های ریاضی ( it )برم شنیدم که انگار باید دو تا درس تخصصی ریاضی و فیزیک رو پاس کنم .......

لطفا جوابمو بدید دربارش خیلی درگیری فکری دارم .....
    Last edited by homa m; 25-08-2010 at 03:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

معافیت از آزمون برای کسایی که به نوعی کارآفرینی کردند مثلا جواز یک آموزشگاه یا راه اندازی تولیدی ....هم شامل میشه؟

........یکیم اینکه من شنیدم که موقع ثبت نام شرط معدل لازمه .... حد نصاب معدل چند باید باشه

.......یه سوال دیگه اینکه برای من که رشتم تجربی بوده چون میخوام به زیر رشته های ریاضی ( it ) برم شنیدم که انگار باید دو تا درس تخصصی ریاضی و فیزیک رو پاس کنم .......

لطفا جوابمو بدید دربارش خیلی درگیری فکری دارم .....
    سوال اول رو دقیق نمیدونم فکر کنم باید زمان تحصیل اشتغال زایی داشته باشی. میدونی بری خود سایت دانشگاه علمی کاربردی
    کد:
    گفتم خوب. من یه بار با معدل 14 تو آی تی کرمانشاه قبول شدم. یه نفر هم با معدل 15 تو مکانیک مشهد قبول شده بود. فکر کنم نمیخواد معدل زیاد بالا باشه. بستگی به شهری داره که میخوای توش قبول شی
    سوال سوم هم فکر نکنم. دوستم دانشجوی علمی کاربردیه ازش میپرسم

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

ثبت نام دوره های كارداني پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی دهه سوم شهریور ماه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر عبدا... افشار ، معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : پذیرش دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی در 145 کد رشته ، 2080 کد رشته محل ، 466 مرکز آموزش علمی کاربردی در 30 استان كشور صورت می پذیرد . وی تصریح کرد : پذیرش این دوره در 4 گروه صنعت ، کشاورزی ، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر انجام می شود . دکتر افشار در ادامه اظهار داشت : متقاضیان می بایست در زمان مقرر كه توسط سازمان سنجش آموزش كشور اعلام مي شود با مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور ،دفترچه های ثبت نام را دریافت نموده و به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس
    کد:
    نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند . معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود : پذیرش در دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی بر اساس معدل کل دیپلم و با توجه به اولویت های بومی و غیر بومی ، سهمیه شاغل ، آزاد و ایثارگر انجام می شود . دکتر افشار در خاتمه اظهار داشت : داوطلبان مرد می بایست دارای کارت پایان خدمت باشند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •