اونجایی که 65 میره پیش 61 میگه " انفجار خوبی رو برات آرزو میکنم "خیی باحال بود...
بعدشم که همه عالم وآدم فهمیدن ...از کجا فهمیدن زمین میخواد نابود بشه؟؟؟![]()
اونجایی که 65 میره پیش 61 میگه " انفجار خوبی رو برات آرزو میکنم "خیی باحال بود...
بعدشم که همه عالم وآدم فهمیدن ...از کجا فهمیدن زمین میخواد نابود بشه؟؟؟![]()
مگه نگفتید 59 هم وجود داره؟ من چرا ندیدم؟
اون چیزی که از تو هوا گرفته بودن (گفتن در دمای منفی 200 درجه تبدیل به مایع شده) چی بود؟ وقتی بهرام می خوردش می رفت تو توهمسرب که نبود؟ آخه سرب که تو منفی 200 مایع نمی شه!
سناتور زورگ چه باحال بود![]()
اونجا هم که 65 میگفت همشون آخرش زیر ماشین میمیرن باحال بود![]()
یه جا دیگه هم که بهرام گفت مسئولین به جای اینکه مسکن و ... به جوونا بدن ، امید میدن خیلی متلک باحالی بود![]()
![]()
امشبش خیلی با حال بود اما باز طبق معمول گزارش بهرام فوق العاده بود و از همیشه بیشتر تنه توش بود
باحال اونجائی بود که بهرام گزارشی از امید میداد: می گفت اینجا مسئولان به جای آب و غذا و امکانات به مردم امید می دهند و ... !!!
Last edited by mf.designing; 02-10-2009 at 20:49.
گزارشاش خیلی ضایع و تابلو هست!!
واقعا متوجه اش نمی شن یا میزنن خودشونو به ندونستن که گیر نمیدن؟
نمی تونن که به طور مستقیم گیر بدن به یه نفر یه بار اسم فدراسیون فوتبال رو آوردن خیلی صداش کرد
اونجاش که ناهید گفت با چشمان باز بمیریدبهرم جواب باد: برو بینیم بابا
خیلی باحال بود!
جوابی در کار نیست؟مگه نگفتید 59 هم وجود داره؟ من چرا ندیدم؟
اون چیزی که از تو هوا گرفته بودن (گفتن در دمای منفی 200 درجه تبدیل به مایع شده) چی بود؟ وقتی بهرام می خوردش می رفت تو توهم سرب که نبود؟ آخه سرب که تو منفی 200 مایع نمی شه!![]()
اون طور که من فهمیدم گفت از فقیر سر کوچه گرفته نه از هوا . و اون امید بود .
آخـــــــــــــــــــــخ راست گفتی . مثلا بعد از اینکه زنش فربد رو برد دید چه مسخره بازی هائی در آورد ؟!کارهای رامبد جوان هم خیلی مسخرس
مرتیکه کچل فکر میکنه "جیم کری" هست .
اگه به کاراش دقت کنید میبینید همش داره ادای جیم کری رو درمیاره .
فقط رادش خوبه با حمیدلولایی
بقیه شون خیلی چرتن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)