ممنون.ولی به 20 اپدیت کردم.فلش چیه؟چه طوری فلش بکنم؟خطری نداره؟
ممنون.ولی به 20 اپدیت کردم.فلش چیه؟چه طوری فلش بکنم؟خطری نداره؟
نه خطر نداره. با Phoenix فلش کن گوشی رو.. فقط باید متناسب با رونگ گوشی و پروداکت کد فایل هایی رو دانلود کنی (یا خود برنامه 200 مگ فک کنم) و بع بدی تو فولدر برناه و بعد فلش کنی.
یکی از آشناهای ما این گوشیو 2 3 ماهه خریده
از همون اولش باتریش باد کرده بود البته نه خیلی زیاد
گفت که باتریش خیلی ضعیفه و وقتی زنگ میزنم یا کسی بهم زنگ میزنه گوشی ریست میشه
گفتم بیار آپدیتش کنم حتمن درست میشه
آپدیتش کردم شد ورژن 20
باتریش که خوب نشد
گفتم برو باتریشو عوض کن
عوضش کرد باتریش درست شده و خوبه
ولی هنوزم اون مشکل ریست شدنو داره
شما ها تاحالا باهاش این مشکلو نداشتین ؟
بعدش چند روزه که یه قسمتی از ال سی دیش یه رنگ آبی افتاده روش ... مشکل از ال سی دیشه ؟
نه اين مشكلاتي كه شما ميگي به احتمال زياد دليلش اينه كه دوست شما خيلي خوب با گوشيش رفتار نمي كنه
ممنون میشم یه لینکی بدی که به طور کامل اموزش بده.مرسی.
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
نه دوست گلم ماله ما مشکل ریست تو ورزن 20 نداره
اتفاقاً حواسش خیلی به گوشیش هست
یه چیزی... من خودم قبلاً d600 داشتم ... با کدای صداش ور رفته بودم ... صدای مکالمش از حد مجاز بیشتر شده بود ... وقتی کسی زنگ میزد ریست میشد
گفتم شاید اینم اینجوریه
ال سی دیشم فک کنم باید عوض کنه خیلی بدجور شده
البته چند وقت پیش یکی از دوستان گفت بعد از چند وقت روی ال سی دی نوکیا نقطه های پیکسلی ایجاد میشه.. الان رو گوشی خودم چند تا از اینا هست!
ممنون میشم یه لینکی بدی که به طور کامل اموزش بده.مرسی.آموزش Phoenixکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمور 5530کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان می تونه به ما بگه قیمت الآنه این گوشی تو بازار چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی؟
سلام
نه دوست عزیز اونکه دوستمون میگن فرق داره با اینی که شما میگی .
این پیکسل سوختگی رو اکثر ال سی دی ها بوجود میاد و لی اونکه دوستمون میگن معمولا در اثر ضربه نا خواسته ایجاد میشه . بعضی مواقع آدم خودشم متوجه نمیشه چجوری بوجود میاد ولی بدون ضربه یا حرارت زیاد معمولا به وجود نمیاد.راستی یه راهنمایی.
برای بعضی از گوشی ها که ال سی دیش اینطوری میشه ممکنه بعضی وقتا خود به خود درست بشه یا حتی من شنیده بودم که ال سی دی رو در بیارین و تو فریزر بزارین برایه مدت کوتاهی که خودمم تست کردم و تا حدودی نتیجه گرفتم.
راستی برای بعضی از دوستان (نامرد و مرد)کسی خواست تو شیراز ال سی دی بگیره پیشنهاد میکنم اگه میخواد صد در صد اصل باشه بره موبایل ام پی سی تویه پارامونت .
اونجا باتری اصل گوشی ها رو هم داره که دوره بر 20 تومن قیمت داررن.
در ضمن این ورژن 20 مشکل ریست شدن نداره من از روزی که آپدیت کردم هنوز یک بارم ریست نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)