تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 91 اولاول ... 3373798081828384858687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه wwnaser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار
    بالاخره من تصمیم گرفتم g10 بگیرم لطفا در موارد زیر منو راهنمایی کنید
    1- آیا افت باز تولید رنگ مشکی شامل g10 هم میشه . اگه اینی که میگن راست باشه s10 را به g10 ترجیح دادن صلاحه ؟
    2- قیمت g10 بر خلاف s10 در ایران بسیار متغیره . قیمت دقیق نمایندگی تهران چقدره ؟
    در مورد قیمت نمی دونم ولی در رابطه با سوال اول باید بگم که این مشکل شامل پلاسماهای 11G/12G میشه که هم G10 رو شامل میشه هم S10 و هم V10. البته همونطور که تو پستای قبلی هست Editor سایت cnet در حال تست کردن 2 پنل هست و حدود 10 روز از شروع تستش گذشته. در ضمن با توجه به سایت asia.cnet این مشکل هنوز توی آسیا گزارش نشده و حتی با توجه به avsforum توی اروپا هم محدود بوده. نکته دیگه ای که هست اینه که این مشکل تو سایز 65 و 58 چندان دیده نشده.

2. این کاربر از wwnaser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت g10 بین 1480 تا 1490 هستش
    قیمت s10 42 حدود 1185

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اساتید محترم
    جواب بنده رو ندادید
    میشه تفاوت lh900 با sl900 بگید؟
    کدمشون بهتر هستند؟
    و بین sl900 و b8000 کدوم بهتره؟

jتفاوت اینه که lh900 از نوع direct led است یعنی led ها در تمام قسمت های پشت پنل پخش شده لذا تمام قسمت های پنل با کنتراست بسیار بالاتر از مدل دیگر قابل نمایش است مصرف برق هم پایین می آید . طبق گفته lg که خیلی اغراق کرده کنتراست این مدل به 5000000 رسیده.

بلوتوث (گوشی همراه ، هدست ، بیسیم ، لپ تاپ )

• <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">کیفیت تصویر FULL HD با وضوح 1920X1080 پیکسل <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">قابلیت انطباق200 هرتز <LI hasbox="2">تصویر سینمای واقعی با 24 فریم <LI hasbox="2">روشنایی تصویر 500CD/M2 <LI hasbox="2">دارای سیستم محافظ چشم <LI hasbox="2">قابلیت Clear Voice II
    • سنسور هوشمند (صرفه جویی هوشمند در مصرف برق )
    • قابلیت پخش فرمت Divx
    • سه ورودی HDMI
    • وزن با پایه: 23.2

42SL900
    • <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">نسبت کنتراست 1:5.000.000 <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه <LI hasbox="2">دارای حالت AV (فیلم ، ورزشی ، بازی ) <LI hasbox="2">زاویه دید 178 درجه <LI hasbox="2">بلندگوهای نامرئی <LI hasbox="2">قدرت خروجی صدا 10W+10W <LI hasbox="2">بلوتوث(گوشی همراه-هدست بیسیم-لپ تاپ) <LI hasbox="2">ورودی 2.0 USB ( قابلیت پخش فیلم ، عکس ، موسیقی ) <LI hasbox="2">پایه گردان
    • ابعاد با پایه:776*361.7*1065

تکنولوژی LED تنها با ضخامت 2.93 سانتی متر ، طراحی بدون لبه ، بلوتوث

• <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">کیفیت تصویر Full HD با وضوح 1080×1920 پیکسل <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">قابلیت انطباق 100 هرتز (Trumotion) <LI hasbox="2">تصویر سینمای واقعی با 24 فریم د رثانیه <LI hasbox="2">روشنایی تصویر 500cd/m2 <LI hasbox="2">دارای سیستم محافظ چشم <LI hasbox="2">دارای قابلیت Clear Voice II <LI hasbox="2">چهار بلند گوی دو تکه <LI hasbox="2">سنسور هوشمند ( صرفه جویی هوشمند در مصرف برق) <LI hasbox="2">قابلیت پخش فرمت DivX <LI hasbox="2">سه ورودی HDMI
    • پایه گردان

• <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">نسبت کنتراست 1:3.000.000 <LI style="COLOR: #cc0000" hasbox="2">زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه <LI hasbox="2">دارای حالت AV(فیلم ، ورزش، بازی و ...) <LI hasbox="2">زاویه دید 178 درجه <LI hasbox="2">بلندگو های نامرئی <LI hasbox="2">قدرت خروجی صدا 10W+10W <LI hasbox="2">دارای سیستم سوراند SRS Trussuround <LI hasbox="2">بلوتوث(گوشی همراه – هدست بیسیم-لپ تاپ) <LI hasbox="2">ورودی USB2.0 (قابلیت پخش DivX,JPEG,MP3)
    • دارای قابلیت JIMPLINK(HDMI)

5. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

شرمنده
    با تشکر از راهنمایی شما
    میشه تفاوت lh900 با sl900 بگید؟
    کدمشون بهتر هستند؟
    LH900 همونطوری که دوستمون گفت Direct LED هم هست یعنی LED ـها پشت پنل قرار دارن البته علاوه براون Local dimm هم هست یعنی LED ـها به صورت منطقه ای روشن / خاموش و یا کم نور میشن که باعث میشه کنتراست واقعی پنل بالا بره...
    در کل کیفیت تصویر LH900 بالاتر از SL900 هستو تو تستها سربلندتر از SL900 در اومده

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار
    بالاخره من تصمیم گرفتم g10 بگیرم لطفا در موارد زیر منو راهنمایی کنید
    1- آیا افت باز تولید رنگ مشکی شامل g10 هم میشه . اگه اینی که میگن راست باشه s10 را به g10 ترجیح دادن صلاحه ؟
    2- قیمت g10 بر خلاف s10 در ایران بسیار متغیره . قیمت دقیق نمایندگی تهران چقدره ؟
    این مشکل در پنلهای سری G11 و G12 گزارش شده ولی مشخص نیست که عمومیت داشته باشه با همه این موارد شرط عقل به نظر حکم میکنه تا اثبات کامل این موضوع از خرید این پنلها صرف نظر کنید.

با سلام با توجه به اینکه پاناسونیک اعلام کرده در مورد مشکل رنگ تولیدات 2009 اقدامی نخواهد کرد و سایت cnet asia هم توصیه کرده در صورت امکان از خرید پلاسماهای 2009 خودداری شود . نظر دوستان چیه؟
    پاناسونیک گفته در حال پیگیری موضوع هست در حال حاضر به قول خودشون Fix وجود نداره چون مشکلی وجود نداره و در انتها گفتن که اگر کسی با پنلش مشکل داره میتونه به نمایندگی زنگ بزنه تا پنل رو بازدید کنن در صورت خرابی تعمیر و یا تعویض کنن ولی تا زمانی که ثابت نشه این مشکل عمومیت داره و نقص فنی سازنده هست هیچ اصلاحی براش وجود نداره .
    خیلی از کاربرای AVSforum ادعا میکنن که پنلشون مشکل داره در حالی که ثابت شده اصلا پلاسما پنلی ندارن که مشکل داشته باشه تعداد کسانی که گزارش این مشکل رو ارائه کردن هم در مقابل فروشن میلیونی این پنلها ناچیز هست و جزو موارد طبیعی به حساب میاد که پاناسونیک میگه با تماس به نمایندگی پنلهاشون رو تعویض و یا تعمیر میکنه به شرطی که شامل گارانتی بشن.
    در همون AVSforum در حال حاضر چند تاپیک در این مورد که پنلهای مشکل دار نسبت به پنلهای بدون مشکل چه مقدار هستن با امکان رای گیری به وجود اومده که نمیشه بهش اعتماد کرد ولی ظاهرا درصد کسایی که ادعا میکنن اثین مشکل رو به هیچ وجه تجربه نکردن بیشتر از کسایی هست که ادعا میکنن مشکل دارن.
    از طرفی پاناسونیک ادعا میکنه افرادی با بخش پشتیبانی ویرا تماس میگیرن و وقتی راجب شماره سریال و آدرس محل زندیگشون برای فرستادن تکنسین و چک کردن پنل سوالاتی پرسیده میشه تماس رو قطع میکنن که در پیدا کردن آدرس واقعی مشکل مانع جدی ای هست ولی به هرحال در نهایت امر این مسئله مشخص میشه که واقعیت داره یا نه و در صورتی که واقعیت هم داشته باشه ابعاد اون مشخص میشه.
    موفق باشید

7. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من tv رو واسه عید میخام . با تشکر ویژه از alucard عزیز بابت راهنمایی بسیار خوب . تا دو سه هفته میتونم صبر کنم تااون وقت انشالله همه چیز مشخص میشه و قیمتها هم یه تکونی میخوره
    Last edited by dada_zebel; 16-02-2010 at 07:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

LH900 همونطوری که دوستمون گفت Direct LED هم هست یعنی LED ـها پشت پنل قرار دارن البته علاوه براون Local dimm هم هست یعنی LED ـها به صورت منطقه ای روشن / خاموش و یا کم نور میشن که باعث میشه کنتراست واقعی پنل بالا بره...
    در کل کیفیت تصویر LH900 بالاتر از SL900 هستو تو تستها سربلندتر از SL900 در اومده
    سلام
    LH900 قیمتش چنده و آیا 50 اینچ هم داره؟ قیمت؟
    آیا کیفیت تصویر LH900 بهتر از b650 است؟؟ من بیشتر برای بازی با XBOX360 می خواهم بخرم.
    الان یک ماه است که نمایندگیهای سامسونگ b650 را ندارند و می گویند دیگه نمی یاد ؟؟
    ممنون
    Last edited by koh; 16-02-2010 at 07:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من tv رو واسه عید میخام . با تشکر ویژه از alucard عزیز بابت راهنمایی بسیار خوب . تا دو سه هفته میتونم صبر کنم تااون وقت انشالله همه چیز مشخص میشه و قیمتها هم یه تکونی میخوره
    با سلام
    شما که از فن های شارپ شده بودی چی شد که می خواهی پاناسونیک بگیری !!!
    راستش من هم تو جمهوری وقتی تصویر شارپ و دیدم خیلی شیفته شدم ولی فروشنده حاضر نشد تصویر تلویزیون ایران رو بذار که با b690 و g10 مقایسه کنم اخه من هم تو خرید این سه مدل موندم البته LG هم خوبه ولی گرونه . یک نکته دیگه ، تصویر Z550 سونی را هم تجربه کنید فکر کنم بدتون نیاد . نظرتون را هم اعلام کنید .
    البته از اساتید مثل اقا مهدی و امیر خان هم خواهش میکنیم نظرشان را راجع به Z550 بفرمایند .
    ممنون از همه دوستان

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

البته از اساتید مثل اقا مهدی و امیر خان هم خواهش میکنیم نظرشان را راجع به Z550 بفرمایند .

البته اینجا جاش نمی تونه باشه ولی به هر حال سری z سونی تو مشخصات در کاغذ قوی هست اما در حال حاظر جزو hdtv های سطح متوسط حساب میشه اگر از سونی قصد خرید داری من سری x رو پیشنهاد می کنم.

از معایب این پنل میشه به قیمت بسیار بالاش و عدم یکنواخی روشنایی پنل دستگاه اشاره کرد به طوریکه با نمایش تصویر سیاه خالص، برخی نقاط تصویر روشن‌تر یا خاکستری‌تر از بخش‌های سیاه دیگر است و...

در کل پنلی مثل جی 10 با قیمتی حدود 50 درصد کمتر کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به این پنل رو دارن .

12. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته اینجا جاش نمی تونه باشه ولی به هر حال سری z سونی تو مشخصات در کاغذ قوی هست اما در حال حاظر جزو hdtv های سطح متوسط حساب میشه اگر از سونی قصد خرید داری من سری x رو پیشنهاد می کنم.

از معایب این پنل میشه به قیمت بسیار بالاش و عدم یکنواخی روشنایی پنل دستگاه اشاره کرد به طوریکه با نمایش تصویر سیاه خالص، برخی نقاط تصویر روشن‌تر یا خاکستری‌تر از بخش‌های سیاه دیگر است و...

در کل پنلی مثل جی 10 با قیمتی حدود 50 درصد کمتر کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به این پنل رو دارن .
    سلام
    من کنجکاو هستم که بدانم شما بالاخره چکار کردید و آیا خرید خود را انجام دادید؟
    فکر کنم شما هم نزدیک یکسال منتظر آمدن V10 شدید آیا آنرا خریداری کردید ؟
    ممنون

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام
    من کنجکاو هستم که بدانم شما بالاخره چکار کردید و آیا خرید خود را انجام دادید؟
    فکر کنم شما هم نزدیک یکسال منتظر آمدن V10 شدید آیا آنرا خریداری کردید ؟
    ممنون
    سلام

تصمیم به خریدش داشتم ولی متاسفانه صرف نظر کردم از خریدش به دلیل تاخیر زیاد تو ورود و قیمت بالایی که داره ,بیشتر صبر کردم برای مدل های 2010

خرید که آره من زیاد پنل عوض کردم نزدیک 7 8 پنل , الان در حال حاظر 690 دارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •