چرادیگه توو مرحله 2 آینه ماشینو میشکونه با اون از زیر در اونورشو میبینه.من با این تیکش خیلی حال کردم
چرادیگه توو مرحله 2 آینه ماشینو میشکونه با اون از زیر در اونورشو میبینه.من با این تیکش خیلی حال کردم
به نظر من این بازی یه شاهکاره!!(نسخه ی کنسول*خیلی قشنگه ولی...
گرافیک من عینهو آدم نکشیدش!
دوستان لطفا کمکم کنید من اون کرکی که باید فایل scr رو کپی کنی رو وقتی میخوام کپی بکنم انتی ویروسم که دیروزم اپدیتش کردم می گه فایل ubiorbitapi r2 ویروس trojanداره دو سه تاهم کرک دانلود کردم {skidrow} بازم بازم میگه trojan داره اگه کسی کرکی غیر از {skidrow} سراغ داره خواهشا ادرسشو بزاره
بميرم برات.
برو فكر يه گرافيك خوب واسه خودت باش .
واقعا حيفه از دستش بدي.
مگه چه گرافيكي و چه سيستمي داري؟
يه نفر يه عكس از بازي با بالاترين تنظيمات نميذاره؟
لطفا کمکم کنید ادرس کرک غیر از {Skidrow}
من برات میزارم البته باید صبر کنی برم ویندوز 7 .الان ویندوز xp هستم![]()
شما انتی ویروستون رو به طور موقت غیر فعال کنید چون این کرک هیچ ویروسی نداره بلکه هوش مصنوعی انتی ویروس شما این تشخیص رو میده که اشتباه ست.فکر نکنم غیر از کرک SKIDROW کرک دیگه ای باشه.
بیا داداش البته از 1920*1200 آوردمش رو 800*600:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من دارم به سیستم خودم شک میکنمهیچ کس چرا باور نمیکنه من با کارت گرافیک 9500 همه بازیارو با بالاترین کیفیت بازی میکنم
)
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
دوستم همن بازی اسلینترو با یه گرافیک و رم خوف تر از من نتونست با بالاترین گرافیک اجرا کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)