بله
فكر كنم اقاي R E Z A بودند اگه اشتباه نكنم
--
--
بله
فكر كنم اقاي R E Z A بودند اگه اشتباه نكنم
يكي از دوستان تعريف ميكرد:
کارگاه ارتز استاد ترک 7 طبقمون موقع آزمايش قطعه اي شبيه لولا ( بايست فيت و محکم از آب در ميومد) که يکي از خانوم ها ساخته بود با حالتي کمي شاکي گفت : خانوم فلاني اين چه وضعشه؟ ... مال شما اينقدر گشاده هر جوري ول کني ميره توش
کلاس که از خنده منفجر شد اومد درستش کنه گفت : نخندين منظورم چيزش بود ..... يعني اينش ... اااااااِِِ همين ديگه ... لولاش بابا
تو خيابون واسه ماشين وايساده بودم. يه يارو اومد که آدرس ازم بپرسه. روکاغذ نوشته بود: ساختمان فلان. منم به يارو گفتم اين ساختمونه يه کمي جلوتره. يارو به بالاي سرم اشاده کرد و گفت : پس اين چيه؟.
نه ، این یکی رو من هنوز ندیدم !
آقايون...خانومها سلام....
آقا..من يه سوتي تعريف كردم و گفتم سر كلاس هلندي بوديم و معلمم چي بهم گفت كه(برگشت ازم پرسيد چندبار در روز غذا ميخوري؟منم گفتم een maal per dag (يك بار در روز.) اونم يهو با تعجب پرسيد:een keer per dag ؟؟ (فقط يك بار در روز) ( maal=keer =جفتشون معني دفعه و مرتبه رو ميگن)....يهو من![]()
![]()
![]()
بعدشم![]()
![]()
شدم و گفتم آره..فقط يه بار.
شانس آوردم كه فقط يه باغذا ميخورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
حالا داشته باشين من چي كار كردم!!!!
آقا..يه چند روز بعدش..مامانم اينا زنگ زدن...منم روم كه نميشد بگم كه معلم چي گفت بهم.
گفتم حالا به شهاب(داداشم) منيگم...اون خلاصه يه جوري بهت بگه!!!(عجب نامرديم...نه؟)
خلاصه...تموم شد ..داشتم با داداشم حرف ميزدم..يهو گفتم آره..اين معلم ما بر گشت به من (هموني كه توي اون سوتي گفتم.....!!).يهو ديدم هيچ صدايي نمياد...
يهو ديدم..يه ملت دارن ميخندن......منم يهو گفتم ....هه هه.....خر!!!!.
يهو ديدم داداشم گفت احمق...صدات رو آيفون بود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا تصوز كنين...زندايي...خاله...و ساير اعضاي فاميل هم اونجا بودن.....!!.......
فقط صداي خنده بقيه و جيغ و داد مامانم كه هي بهم ميگفت خاك بر سرت!!!!!!!!!!
حالا شانس آوردم..من به سوتي دادن تي فاميل هم معروف هستم!!!!!وگرنه كه ديگه....آره و اينا!
(اينم به خاطر توي عزيز.!!)
يا حق![]()
Last edited by Man Hunter; 20-06-2006 at 12:16.
من هانتر جان بنويس خجالت نكش(الان كه من دارم تاپيكو ميبينم من هانتر هم هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)