سلام.
اگر منظورتون مموری کارت هست,خیر پاک نمیشه.ولی تمام اطلاعات رو ی مموری داخلی گوشی پاک میشه.
سلام.
SPB KeyBoard تا حالا چندین بار هم تو همین تاپیک معرفی شده.![]()
سلام.
اگر منظورتون مموری کارت هست,خیر پاک نمیشه.ولی تمام اطلاعات رو ی مموری داخلی گوشی پاک میشه.
سلام.
SPB KeyBoard تا حالا چندین بار هم تو همین تاپیک معرفی شده.![]()
سلام.
میشه بگین نواقص گوشی کجاها بیشتر معلوم میشه ؟
میخوام گوشیو دسته دو بخرم.
مثلا بگید کجاها هنگ میکنه.
کجاها اگه گوشی مشکل داشته باشه خاموش میشه.
از این جور چیزا.
اسپیکراش کجاهاشه ؟
سلام
دوستان
1. چطور میشه یه short cut از نرم افزار هایی که میخواهیم رو بیاری روی صفحه اول ؟
2. چرا صدای گوشی اینقدر کمه؟
ممنون
وقتی خواستید چیزی نصب کنید اول از گوشیتون فول بکاپ بگیرید که اگر مشکلی پیش اومد بعد از هارد ریست بتونید اطلاعاتتون رو برگردونید
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
کیبورد فارسی:
http://www.4shared.com/file/lYR5elQS/FingerKeyb-21-WVGA.html
من استفاده کردم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم
با درود
رفیق ما یگ گوشی htc diomond 2 خریده
بلوتوثش فایل نمی گرفت
فروشنده میگه این مثل کیس خام هست و باید مموری و برنامه اوریجنال بریزه روش خودش دیگه برنامه نیزا به up to date نداره
و 35 تومن برای برنامه میگیره
میگه برای همه چی باید برنامه بزنن مثل بلوتوث
جریان چیه؟
راست گفته؟
حالا این چطور گوشی هست؟ بهش انداختن؟
دوستان کمک
کلاهبرداری میکنه این آقا .. برنامه اورجینال و این حرف ها همش الکیه .. اگه گارانتی داره ببر گارانتی اگرم نه بیا همینجا بچه ها کمک میکنند .. اگرم بلوتوثش مشکل داره برو به مغازه دار بگو گوشی خراب دادی به من و ادعای خسارت کن ..
البته قبل رفتن پیش مغازه دار ببر بده یکی که حرفه ای هست نگاه کنه ببینه تنظیمات گوشیت مشکل نداشته باشه
رو کمک من هم میتونید حساب کنید![]()
سلام.
خیر قربان همونطور که امین جان فرمودند نیازی به نصب هیچ برنامه ای نیست(برای راه اندازی و کارهای اولیه ولی برای استفاده از امکانات بالقوه بسته به نیازش میتونه برنامه نصب کنه اونم از همینجا میتونه بگیره نیازی هم نیست گوشی رو بده دست دزدای بازار).برای بلوتوثش برید تو قسمت ستینگ و تو قسمت Beam تیک Beam رو بزنید تو قسمت بلوتوث هم برید و تیک ویزیبل بودن و روشن کردن بلوتوث رو بزنید.اگر مشکل دیگه ای هم داشتید همینجا مطرح کنید با کمک دوستان حلش می کنیم.![]()
سلام
طی 5 ماه گذشته این دومین باره که اطلاعات مموری گوشی (4گیگ) ناگهانی پاک میشه؟ علتش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان عزیز من دیاموند 2 دارم و می خوام ویندوزش عوض کنم کسی منو راهنمایی میکنه . متشکرم از دوستان فعال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)