سلام؛
از کاور اسپانیایی بازی فقط یک نوع فیک ساخته شده:
![]()
اونم به این دلیل فیکه:
اینم عکس اصلیش:
در مورد سؤال دوم هم هنوز نه. و به احتمال زیاد هم نخواهد شد!
![]()
سلام؛
از کاور اسپانیایی بازی فقط یک نوع فیک ساخته شده:
![]()
اونم به این دلیل فیکه:
اینم عکس اصلیش:
در مورد سؤال دوم هم هنوز نه. و به احتمال زیاد هم نخواهد شد!
![]()
Last edited by MHSou; 23-08-2009 at 14:28. دليل: 4FUN!!!
سلام؛
کاور اسپانیایی بازی با حضور ژاوی هرناندز و کریم بنزما با رزلوشن بزرگتر(Fake):
چون خیلی سنگین بود لینکشو گذاشتم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاور فرانسوی بازی با حضور کریم بنزما، مانداندا و هوارو:
کاور آلمانی بازی با حضور باشتین شواین اشتایگر و وین رونی (قبلا هم گذاشته شده بود!):
و کاور دیگر بازی با حضور تیری آنری (From I Don't Know Land!!!):
![]()
سلام؛
کاور مجارستانی بازی با حضور وین رونی و بالاژ دژودزساک (تا حالا اسمشم نشنیدین آره؟!):
در ضمن خبر های رسیده حاکی این است که احتمال حضور فرنسسک فابرگاس روی کاور بازی افزایش پیدا کرده، پس احتمالا باید شاهد حضور شماره 10 اسپانیا روی کاور این کشور باشیم.
![]()
Last edited by MHSou; 23-08-2009 at 14:55. دليل: 4FUN!!!
سلام دوستان.دو تا سوال دارم:
1.اين DLC يه توضيك كوچيك بدين.
2.تفاوت فيفا نكست با فيفا كارنت بجز هوش مصنوعي ديگه در چه موارديه؟دقيقتر بگم مثلا بين fifa2010 pc و fifa 2010 xbox360 ؟
معیش میشه بسته های الحاقی ! یعنی مواردی که میشه اونارو دان کرد تا به بازی اضافه بشن ! مثل Map یا یه Mode جدید ! یا حتی یه استادیوم و ... !1.اين DLC يه توضيك كوچيك بدين.
گرافیک بالاتر، تماشاگران سه بعدی ، چمن طبیعی تر، انیمشن های بیشتر، Engine متفاوت و ...سلام دوستان.دو تا سوال دارم:
2.تفاوت فيفا نكست با فيفا كارنت بجز هوش مصنوعي ديگه در چه موارديه؟دقيقتر بگم مثلا بين fifa2010 pc و fifa 2010 xbox360 ؟
در کل بسیار واقعی تر از نسخه ی PC خواهد بود. و به احتمال زیاد واقعی ترین شبیه سازی فوتبال تا این لحظه
به نظر که کاور فرانسه هم فیک هست . یه چیزی یادم افتاد که به همین دلیل هیچ وقت از رئال روی جلد نمیزاره : اون هم تبلیغ روی لباس رئال هست . یعنی bwin.com که سایت قماره !
ممون.من قبلا فيفا 08 رو يه بار رو pc بازي كردم مثل بقيه نسخه هاي فيفا براي pc خيلي مزخرف بود.ديگه طرف فيفا نرفتم اما وقتي چند وقت پيش09 رو روي xbox360 بازي كردم نظرم كلا رو فيفا عوض شد.الان هنوز تو كفم...البته فقط نسخه نكست فيفا.پس با اين توضيحات شما بايد كلا قيد فيفارو روي pc زد.ولي روي كنسول كه همه مي دونن تكه.(نظر شخصي رو گفتم و نمي خوام بحث درست كنم و لطفا اينها رو جواب ندين )
سايت رسمي فيفا 10 رو اگه لطف كنين لطف مي كنين...
با سلام
یه سوال یا شایدم یه نظر
آیا احتمال اینکه تا چند روز آینده اعلام بشه که فیفا 10 واسه PC نکست هست وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)