سري 5 سام رو ببينيد![]()
سري 5 سام رو ببينيد![]()
دوست گلم جسارتا باید عرض کنم که تفاوت بین 60 هرتز و 100 هرتز بسیار زیاده این تفاوت رو من نه تنها تو برند سامسونگ که تو تمام برندها به وضوح دیدم . تفاوت بین 100 هرتز و 200 هرتز هم نمیگم خیلی زیاده ولی کاملا ملموس هستش . ولی میتونم بگم 200 هرتز LCD ها با 600 هرتز پلاسماها تفاوتی ندارند ( حد اقل این تفاوت با چشم قابل تشخیص نیست )
![]()
قربونت برم امير جان اين چه حرفيه سرور ماييد
اخه من به شدت رو اين قضيه حساس بودم قدما
بارها وبارها ديدم وتست كردم خودم دو مدل 60 و 100 هرتز خونه دارم ايني كه ميگم حداقل تجربه شخصي خودم هست
در مورد بقيه برندها هم اگه با فاصله معمول بشينيد پاي LCD و دوتا فايل مشابه رو ببيينيد بصورت قطعي ميگم 80% با هم يكي هستند دقت كنيد بله 20% اختلاف خواهيد ديد
ميتونيد از بقيه دوستان هم بپرسيد![]()
بخشيدتو بحث دخالت ميكنم ولي 60 و 100 هرتز كاملا تفاوتاشون محسوسه و تو فيلم ديدن و بازي كردن با 100 هرتز شما تفاوت رو كامل متوجه ميشيد .ولي اگر فقط كانال تلوزيون ميبينيد فرقي نداره
حتما 100 هرتز بگيريد
همينطوره علي اقا توي بازي مخصوصا تنها جايي هست كه خوش رو نشون ميده منتها نه اونقدر كه تصور عموم هست![]()
قربونت برم شعيب جان خوب مباركت باشه
وظيفه بوده عزيز
اميدوارم به قول معروف حال وببري و از انتخابت راضي باشي![]()
به نظر بنده 100 هرتز بودن بیشتر به درد کسایی میخوره که زیادی حساس هستند و مثل من مدام با تنظیمات ور میرن :43:ولی بعد از کلی دستکاری تنظیمات و ازمایشات گوناگون به این نتیجه رسیدم که فعال بودن 100 هرتز بیشتر به درد برنامه های تلویزیونی میخوره مثل مستندها و شوها و کلیپ های تصویری اون هم از نوع پر تحرکشون و گرنه دیدن فیلمهای سینمایی با این قابلیت مثل دیدن فیلمهای هندیکم میمونه![]()
این بحث 100 هرتز و 60 هرتز بودن مثلی که جدی هست...
کسی از دوستان 40nx500 سونی رو تست کرده از نزدیک ببینه با توجه به اینکه 100 هرتز نیست (مدل اسیایی) توی فیلم دیدن کیفیتش چطوره؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنین آخه به آقای رستمی سفارش دادم و اگه دوستان میگن خوب نیست یه فکری کنم.
ممنونم.
من همین سایز منتها EX ش رو تست کردم . تا دلتون بخواد مزخرف بود . تو یه صحنه که یه چرخ و فلک بزرگ با سرعت نه چندان زیاد داشت میچرخید همه چی شده بود مثل هاله نور .
سلام دوستان
من با توجه به فضايي كه دارم مي خوام يه تي وي 46 به بالا بگيرم.
بين s10 و v10 هم گير كردم.(از لحاظ قيمت)
راستش خيلي بهم فشار مياد از نظر ريالي اختلاف قيمت v10با s10 حدود 1.100 تا 1.200 هست
بنظر شما اين اختلاف براي من كه اكثر اوقات تي وي ايران رو مي گيرم به صرفه است.؟
يا ميگيد صبر كنم تا قيمتها بازم بياد پايين كه همون v10 رو بگيرم؟
سامسونگ و ال جي مدل خوبي ندارن؟
g10 هم خوبه ولي اينچش براي من كمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)