تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 773 اولاول ... 337379808182838485868793133183583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سری T سونی حداقلش مدل 32 اینچش که USB نداره. حتی سری S اش هم USB نداره. (اینطور که من توی سایت سونی دیدم) Xvision هم مدلهای ارزون قیمتش USB ندارن. شما خودت الان مدل خاصی رو میتونی پیشنهاد بدی؟ USB اش فقط عکس هم نشون بده کافیه! قیمت هم تا 600 تومن میتونم کنار بیام. اگه نیست که کلا بی خیال USB بشم.
    سري 5 سام رو ببينيد

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خواهش ميكنم والا تفاوت اين دو تا بيشتر بر ميگرده به 100 و 60 هرتز بودن
    كه زياد محسوس نيست و نگان نباشيد
    به نظر من 300 اختلاف نميارزه
    دوست گلم جسارتا باید عرض کنم که تفاوت بین 60 هرتز و 100 هرتز بسیار زیاده این تفاوت رو من نه تنها تو برند سامسونگ که تو تمام برندها به وضوح دیدم . تفاوت بین 100 هرتز و 200 هرتز هم نمیگم خیلی زیاده ولی کاملا ملموس هستش . ولی میتونم بگم 200 هرتز LCD ها با 600 هرتز پلاسماها تفاوتی ندارند ( حد اقل این تفاوت با چشم قابل تشخیص نیست )

4. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست گلم جسارتا باید عرض کنم که تفاوت بین 60 هرتز و 100 هرتز بسیار زیاده این تفاوت رو من نه تنها تو برند سامسونگ که تو تمام برندها به وضوح دیدم . تفاوت بین 100 هرتز و 200 هرتز هم نمیگم خیلی زیاده ولی کاملا ملموس هستش . ولی میتونم بگم 200 هرتز LCD ها با 600 هرتز پلاسماها تفاوتی ندارند ( حد اقل این تفاوت با چشم قابل تشخیص نیست )
    قربونت برم امير جان اين چه حرفيه سرور ماييد
    اخه من به شدت رو اين قضيه حساس بودم قدما
    بارها وبارها ديدم وتست كردم خودم دو مدل 60 و 100 هرتز خونه دارم ايني كه ميگم حداقل تجربه شخصي خودم هست
    در مورد بقيه برندها هم اگه با فاصله معمول بشينيد پاي LCD و دوتا فايل مشابه رو ببيينيد بصورت قطعي ميگم 80% با هم يكي هستند دقت كنيد بله 20% اختلاف خواهيد ديد
    ميتونيد از بقيه دوستان هم بپرسيد

6. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخشيدتو بحث دخالت ميكنم ولي 60 و 100 هرتز كاملا تفاوتاشون محسوسه و تو فيلم ديدن و بازي كردن با 100 هرتز شما تفاوت رو كامل متوجه ميشيد .ولي اگر فقط كانال تلوزيون ميبينيد فرقي نداره

حتما 100 هرتز بگيريد

8. 3 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بخشيدتو بحث دخالت ميكنم ولي 60 و 100 هرتز كاملا تفاوتاشون محسوسه و تو فيلم ديدن و بازي كردن با 100 هرتز شما تفاوت رو كامل متوجه ميشيد .ولي اگر فقط كانال تلوزيون ميبينيد فرقي نداره

حتما 100 هرتز بگيريد
    همينطوره علي اقا توي بازي مخصوصا تنها جايي هست كه خوش رو نشون ميده منتها نه اونقدر كه تصور عموم هست

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان عزیز بالاخره LED ما از فروشگاه سقز شاپ و آقای رستمی به دستم رسید
    دو سه روزه LED 46 Samsung C7000 رسیده دستم و باید بگم فوق العادست
    مخصوصاً قابلیت سه بعدیش
    از طرف خود سامسونگ 2 تا عینک حرفه ای Shutter به همراه یک فیلم بلوری سه بعدی (Monsters Vs. Aliens) هم داده شده
    ولی خب چون من پلیر بلوری نداشتم هنوز نتونستم این فیلم رو تست کنم
    اما از اینترنت چند تا فیلم سه بعدی به فرمت MKV دانلود کردم و تست کردم که باید اقرار کنم خیلی تجربه خوبی بود
    فیلم دنیای زیر آب رو در حالت سه بعدی دیدم که از بس طبیعی بود گاهی فکر میکردم مارماهی ها و کوسه ها دارن از شیشه تی وی میان بیرون !!!
    خلاصه خواستم از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر کنم و بگم که جنس صحیح و سالم رسید
    خصوصاً از t_tanhayam و titanium_zarin عزیز که خیلی بهم لطف داشتند.
    قربونت برم شعيب جان خوب مباركت باشه
    وظيفه بوده عزيز
    اميدوارم به قول معروف حال وببري و از انتخابت راضي باشي

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

حتما 100 هرتز بگيريد
    به نظر بنده 100 هرتز بودن بیشتر به درد کسایی میخوره که زیادی حساس هستند و مثل من مدام با تنظیمات ور میرن :43:ولی بعد از کلی دستکاری تنظیمات و ازمایشات گوناگون به این نتیجه رسیدم که فعال بودن 100 هرتز بیشتر به درد برنامه های تلویزیونی میخوره مثل مستندها و شوها و کلیپ های تصویری اون هم از نوع پر تحرکشون و گرنه دیدن فیلمهای سینمایی با این قابلیت مثل دیدن فیلمهای هندیکم میمونه

13. 2 کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این بحث 100 هرتز و 60 هرتز بودن مثلی که جدی هست...

کسی از دوستان 40nx500 سونی رو تست کرده از نزدیک ببینه با توجه به اینکه 100 هرتز نیست (مدل اسیایی) توی فیلم دیدن کیفیتش چطوره؟

ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنین آخه به آقای رستمی سفارش دادم و اگه دوستان میگن خوب نیست یه فکری کنم.

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من همین سایز منتها EX ش رو تست کردم . تا دلتون بخواد مزخرف بود . تو یه صحنه که یه چرخ و فلک بزرگ با سرعت نه چندان زیاد داشت میچرخید همه چی شده بود مثل هاله نور .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من با توجه به فضايي كه دارم مي خوام يه تي وي 46 به بالا بگيرم.
    بين s10 و v10 هم گير كردم.(از لحاظ قيمت)
    راستش خيلي بهم فشار مياد از نظر ريالي اختلاف قيمت v10با s10 حدود 1.100 تا 1.200 هست
    بنظر شما اين اختلاف براي من كه اكثر اوقات تي وي ايران رو مي گيرم به صرفه است.؟
    يا ميگيد صبر كنم تا قيمتها بازم بياد پايين كه همون v10 رو بگيرم؟
    سامسونگ و ال جي مدل خوبي ندارن؟
    g10 هم خوبه ولي اينچش براي من كمه

17. این کاربر از dostejadid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •