تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 215 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

7

میگم نسخه ی دمو چه فرقی با اصلی داره؟ میشه تو دمو بازیو تموم کرد؟
    این سایته داره منو دیونه میکنه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان یه نگاه اینجا بکنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. .................................................. .....
    برگرفته از همون صفحه معرفی شده :
    {
    لازه به ذکر است گروه ۵۰ نفری بعد از چندین سال با موفقیت توانستند این بازی فوق العاده را به پایان برسانند تا باعث شادمانی میلیون ها طرفدار این بازی بشوند این بازی در حال حاضر در هیچ فروشگاه اینترنتی و بازار هنوز عرضه نشده است و ******* ( نام سایت حذف شد ) به صورت اختصاصی برای اولین بار بعد از مدتها ورژن جدید این بازی رو به شما دوستان عرضه میکند
    }
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
    یعنی چی که چند سال روش زحمت کشیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ یعنی بازی کردن و تموم کردن این بازی چند شال طول میکشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چند سال پیش اینا نسخه 2 رو داشتن که شروع کردنو بعد از چند سال اونم 2...3 هفته بعد از پخش بازی تونستن تمومش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند سال پیش این بازی رو از کجا آوردن .........با چه سیستمی تونستن همچین بازی پر گرافیکی رو اجرا کنن..................... چرا 50 نفری .........من یه نفری یکش رو تموم کردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکی آدرس اینجا رو به من بده برم جای اون 50 نفر منو استخدام کنن حقوق 10 نفرشون رو هم به من بده حد اکثر 1 ماهه بازی ها رو براشون تموم می کنم !!!!!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.................................................. .................................................. .................................................. .....
    برگرفته از همون صفحه معرفی شده :
    {
    لازه به ذکر است گروه ۵۰ نفری بعد از چندین سال با موفقیت توانستند این بازی فوق العاده را به پایان برسانند تا باعث شادمانی میلیون ها طرفدار این بازی بشوند این بازی در حال حاضر در هیچ فروشگاه اینترنتی و بازار هنوز عرضه نشده است و ******* ( نام سایت حذف شد ) به صورت اختصاصی برای اولین بار بعد از مدتها ورژن جدید این بازی رو به شما دوستان عرضه میکند
    }
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
    یعنی چی که چند سال روش زحمت کشیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ یعنی بازی کردن و تموم کردن این بازی چند شال طول میکشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از چند سال پیش اینا نسخه 2 رو داشتن که شروع کردنو بعد از چند سال اونم 2...3 هفته بعد از پخش بازی تونستن تمومش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند سال پیش این بازی رو از کجا آوردن .........با چه سیستمی تونستن همچین بازی پر گرافیکی رو اجرا کنن..................... چرا 50 نفری .........من یه نفری یکش رو تموم کردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکی آدرس اینجا رو به من بده برم جای اون 50 نفر منو استخدام کنن حقوق 10 نفرشون رو هم به من بده حد اکثر 1 ماهه بازی ها رو براشون تموم می کنم !!!!!
    حتما شوخی می کنی دوست عزیز نه ؟!
    گروه 50 نفری برای ساخت بازی بوده ! و ساختشو تموم کردن نه خودشو حتما منظورت همین بود دیگه ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حتما شوخی می کنی دوست عزیز نه ؟!
    گروه 50 نفری برای ساخت بازی بوده ! و ساختشو تموم کردن نه خودشو حتما منظورت همین بود دیگه ؟!
    .................................................. .................................................. ..................
    نصفه اون حرفا که شوخی بود ولی سوال من اینه که چطور این بازی به دست این سایت رسیده در حالی که حتی خود یوبی سافت هم نسخه پی سی رو بیرون نداده!!!!!!!!!!! من به سایتش یه سری زدم
    کد:
    سایت خود بازی .
    کد:
    سایت فروشگاهی یوبی سافت .
    کد:
    آخبار بازی .

اما جیزی از بازی برای پی سی ندیدم ...............حالا این فروشنده گرامی این نسخه رو از کجا گیر آورده....نکنه از XboX 360 نسخه پورت شده برای پی سی درست کردن؟؟؟؟؟؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقایون ما بالاخره این بازی رو که قبلا خریده بودم نصب کردیم،ولی فقط باید توی شهر بگردیم آدم بکشیم؟کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟چند روزه تو خیابونا الافم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقایون ما بالاخره این بازی رو که قبلا خریده بودم نصب کردیم،ولی فقط باید توی شهر بگردیم آدم بکشیم؟کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟چند روزه تو خیابونا الافم!
    یعنی شما این بازی رو ( نسخه دوم بازی رو می گم ) روی PC نصب کردی !!!!!!!! چه جوریاست .دمو یه یا نه تمام مراحل باز هستن!!!! کامل توضیح بده بینیم چجوریه...........مثل سری اولش دمو نباشه !!!!!! لطفا کامل بگو که توی چه شهرب بازی می کنی و چند تا از ماموریت ها برات باز شدن ...........
    ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

]

اخیرا تعداد بسیار زیادی از بازی‌کننده‌هایی که مشغول تجربه AC 2 هستند، از Glitchناراحت کننده که باعث حبس اتزیو در مخفیگاهش می‌شود، شکایت داشته‌اند.
    این خطا هنگامی ایجاد می‌شود که بازی‌کننده دقیقا پس از اتمام مرحله یازدهم خط داستانی، اقدام به ذخیره بازی و خاموش نمودن کنسول نماید. در این صورت، هنگام مراجعه مجدد و بازیابی اطلاعات اتزیو در مخفیگاهش حبس شده و هیچ راهی برای خروج وی وجود نخواهد داشت!!
    تنها راه حل موجود برای ادامه بازی شروع دوباره خط داستانی از ابتدا خواهد بود.
    هرچند در این خصوص با مسئولان یوبی‌سافت جهت پاسخ‌گویی تماس گرفته شده است، به بازی‌کننده‌ها پیشنهاد می‌شود هنگام عبور از این مرحله کنسول خود را خاموش نکرده و حدالامکان تا اتمام مرحله دوازدهم به بازی ادامه دهند.

دوستان تحویل بگیرید .
    من که این گیم رو هنوز بازی نکردم و علاقه ی چندانی هم به بازی کردنش ندارم (چون با شماره یکش حال نکردم )
    این بازی اصلا استحقاق عنوان بهترین بازی سال رو نداره .
    فکر کن یکی ندونه و تا مرحله 11 بره بعد دوباره مجبور شه از اول بازی کنه ... خنده داره .

8. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حدس میزنم شما به اولین نسخه اشاره دارین یعنی Assassin's Creed چون در این بازیه که ماموریتهای تکراری انجام میدین و براتون میتونه کلافه کننده باشه نه در بازی دوم...

10. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بازی AC2 دارای Uplay خواهد بود (هست).

سیستم اهدای جوایز شرکت یوبی‌سافت ( Uplay) در بازی AC2 گنجانده شده است.
    این سیستم که بسیار شبیه به اچیومنت ها و تروقی های سونی و مایکروسافت است ضربات کمبو،اسلحه،تم و امکانات دیگری را طبق پیشرفت بازیباز در بازی ارائه می‌کند.در حال حاضر 3 بازی AS2 ، Splinter cell Conviction و RUSE مجهز به این سیستم امتیاز‌دهی شده‌اند.

مطالب بیشتر در مورد Uplay:
    کد:
    Last edited by DJ POLESTAR; 06-12-2009 at 12:48.

12. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

مدت زمان تموم کردن بازی چقدره؟؟
    اگه مي شه جواب اين سوال رو هم بدين ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •