این مربوط می شه به ممد رضا ( بلستر ! : دی )
-------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این سوالایی که می گن تابع هست یا نه رو باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
باید جای y یه چیز دیگه بزاریم بعد در اریم y =z ???? اگه ضرب بود چی ؟؟
این مربوط می شه به ممد رضا ( بلستر ! : دی )
-------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این سوالایی که می گن تابع هست یا نه رو باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
از کجا پیدا میکنی اینارو؟
------------------
فک نکنم انقد سطح سوال پایین باشه که بگن این تابع هست یا نه!اقا این سوالایی که می گن تابع هست یا نه رو باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
ولی یک به یک میدن!که Y هارو مساوی قرار میدی اگه X ها مساوی درومد دز این صورت یک به یکه!
آقا یه توصیه برای همتون دارم هر سوالی رو دیدید بلد نیستید یه مشتق از اون تابع بگیرید...نه اونا رو نمی گم که ! اونا خیلی اسونه ! مشکلم رسم توابع مثلثاتیه !
لااقل یه نمره ای بهتون میدن...
رسم arc ها و خود سینوس کسینوسا مشتق گیری داره...تازه بعضی از arc ها مشتق دومم داره...بگیرید ضرر نمیکنید
x رو تنها کن اگر y یه جواب داد تابع هست.اقا این سوالایی که می گن تابع هست یا نه رو باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
چه جوری پیداش کردی ؟؟؟ نکنه از صفحه ی 1 تا 3007 رو خوندی؟؟این مربوط می شه به ممد رضا ( بلستر ! : دی )
شما مشغول باش یه 1000 صفحه ای مونده(4115 صفحه)
Last edited by caca_caca888; 29-05-2009 at 12:16.
دارم اون تایبک رو مرور می کنم واسه امتحان فردا !! !: دیاز کجا پیدا میکنی اینارو؟![]()
هه ! فک کردی ! من خودم یه سوال داشتم هیچکی نمی تونست حلش کنه ! خیلی خوف بود ! از 100 تا مثلثات سخت تر بود !فک نکنم انقد سطح سوال پایین باشه که بگن این تابع هست یا نه!
ولی یک به یک میدن!که Y هارو مساوی قرار میدی اگه X ها مساوی درومد دز این صورت یک به یکه!
از شانس ما امسال میدن...بگو خدا نکنه![]()
راس می گیا !!! رسم ها که حتما میخوان ! عطفی چیزی هم بخوتن 2 بار می گیریم ! : دیآقا یه توصیه برای همتون دارم هر سوالی رو دیدید بلد نیستید یه مشتق از اون تابع بگیرید...
لااقل یه نمره ای بهتون میدن...
رسم arc ها و خود سینوس کسینوسا مشتق گیری داره...تازه بعضی از arc ها مشتق دومم داره...بگیرید ضرر نمیکنید
شصتت ر. گاز بگیر !!از شانس ما امسال میدن...بگو خدا نکنه![]()
:د ی
اقا ما رفتیم بازی کنیم !! : دی
منم یه دور رو خونی کردم الان از اول دارم یه بار دیگه می خونم اگه به اخر برسم خوب میشه...ولی انگار ریاضی ما هم عین حسابان شماست...من که الان نمیتونم هیچی حل کنم نمیدونم چرا!!مخصوصا مشتق و عطف و حد...(دیگه چیزی نموند)
مشتق با عطف چه فرقی داره؟؟؟!!!منم یه دور رو خونی کردم الان از اول دارم یه بار دیگه می خونم اگه به اخر برسم خوب میشه...ولی انگار ریاضی ما هم عین حسابان شماست...من که الان نمیتونم هیچی حل کنم نمیدونم چرا!!مخصوصا مشتق و عطف و حد...(دیگه چیزی نموند)
مشتق بلد نباشی خوب عطفم بلد نیستی دیگه...
یاد میگیری یا حفظ میکنی"؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)