تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 133 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!​:-؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بع ...
    این دیگه چی بود؟
    هنوز صندلیم گرم نشده بازی تموم شد.
    فکر کنم این جور که پیداست بحش تکنفره رو فقط برای خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه فکر نکنم بیشتر از 6-7 ساعت گیم پلی داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!​:-؟
    شما با نسخه ای که الان داری مشکلی داری؟ کجاش مشکل داری؟ آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردی؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بع ...
    این دیگه چی بود؟
    هنوز صندلیم گرم نشده بازی تموم شد.
    فکر کنم این جور که پیداست بحش تکنفره رو فقط برای خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه فکر نکنم بیشتر از 6-7 ساعت گیم پلی داشت
    شش هفت ساعت که خوبه . modern warfare 2 با اون عظمتش فقط 5 ساعت گیم پلی داشت .
    به نظر من که این بازی خوب بود حداقل نه در مقایسه با modern warfare 2 ولی کلا نسبت به خودش که خیلی عالی بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چقدر زود تموم شد ! تازه داشتم با بازی انس می گرفتم ! این آخراش وقتی به بازی عادت کردم خیلی حال میداد مخصوصا این اسنایپ ! استاد شده بودیم در حد لالیگا ! طرف در حین حرکت رو مخش رو می ترکوندم
    حیف فعلا دسترسی به مولتیش ندارم اینطور که معلومه خیلی حال باید بده

اره خیلی حال میده و کو سرور تا بتونی بازی کنی زده جای خالی داره ولی نیتونی بری تو ۱۰۰ بار سعی کنی تا یه بار بتونی بازی کنی

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

DICE گفت: ما هیچگاه برای مپ های جدید BC2 از هیچکس مبلغی دریافت نخواهیم کرد.(بطور رایگان برای دانلود منتشر میشود)
    سازنده Battle Field : Bad company 2 ،کمپانی DICE قول داده است که هیچگاه برای مپ هایی که منتشر خواهد کرد،پولی از گیمر ها دریافت نخواهد کرد.
    این خبر زمانی منتشر شد که
    Infinity Ward،قیمت Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack خود را،Microsoft Point 1200 اعلام نمود.
    Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack در تاریخ 30 مارس عرضه شد،این dlc که مخصوص 360 میباشد،شامل 5 مپ بود:
    Bailout،Storm،Salvage،Crash،Overgrown
    این در حالی است که DICE از این به بعد DLC های خود را،به طور رایگان برای دانلود عموم قرار خواهد داد:
    "ما هیچوقت برای مپ های BC2،از مردم پول نمیگیرم و به EA هم اصرار میکنیم که این سیاست بسیار مهم،وقتی به اجرا دربیاد،ما میتونیم عموم مردم رو شاد نگه داریم و از خودمون راضیشون کنیم و باهم به بازی بپردازیم!"Patrick Bach،مدیر عامل DICE در گفتگو با مجله Xbox World 360
    وی افزود: ما همچنین بخشندگی و حمایت از گیمر هارو در DLC هامون که قراره در آینده منتشر افزایش خواهیم داد.
    او همچنین با اصرار گفت:
    ما درسته عضوی از EA هستیم و تمامی سهام ما مربوط به EA هست،ولی ما هنوز هم DICE هستیم،اون هم شدید!
    ___
    منبع: CVG
    ترجمه: Amir.gmms [gap]
    Last edited by gap; 01-04-2010 at 22:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

سلام به بچه های گل این تاپیک! مثل اینکه همه شما این بازیو تموم کردید اونوقت من تازه امروز رفتم این بازیو گرفتم! اخه یه مدتی سرم شلوغ بود نمیتونستم زیاد به بازی برسم! بگذریم!..............
    حقیقتش اولش که نصب کردم نرفت تو بازی یه ارور داد گفت بازی اگه دوباره بنصبی شاید درست شه منم رفتم دو سه تا از برنامه های تو خود dvd رو نصب کردم ایندفعه رفت تو بازی! بعد یه مرحله که رفتم مرحله بعدی که اسمش cold war بود رو خواست لود کنه یه دفعه از بازی اومد بیرون! حالا به نظر شما مشکل از دیسک بازی یا چیز دیگه ایه؟ کارت گرافیکم هم اپدیتش ماله پارساله! ولی خوب همون مرحله اولشو تمام تنظیمات ویدیو رو high کردم و بدون مشکل بازی کردم!.......حالا اگه کسی میتونه یه کمکی هم به ما بکنه! تشکر!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هم دیروز تموم کردم بد نبود
    روی تخریب پذیری بازی خیلی خوب کار شد بود

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آقا خیلی حال میده مولتی پلیر فقط ایرانی زیاد اد ندارم !

PSN : xbehix

کسی بود من 24 ساعت پایه ام

فقط چرا این قدر سیستم لول دهیش کنده MW2 یه 2 دست می زدی همون اول (کمتر از نیم ساعت) لولت 4-5 میشد

اینو 6 ساعت بازی کردم 4 شد

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم MW2 لولت که میرفت بالا xp ای که می خواستی هم بیشتر می شد من خودم رو کشتم شدم لول 70شدم که بعد دوباره ریست کردم و لول 49 هستم(بودم) 5 بار می تونی ریست کنی که در هر بار ریست کردن یک custom class بهت اضافه می شه

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
    یکی کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •