نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!:-؟
نسخه درست حسابي از بازي موجوده ؟!:-؟
بع ...
این دیگه چی بود؟
هنوز صندلیم گرم نشده بازی تموم شد.
فکر کنم این جور که پیداست بحش تکنفره رو فقط برای خالی نبودن عریضه گذاشتن وگرنه فکر نکنم بیشتر از 6-7 ساعت گیم پلی داشت
شما با نسخه ای که الان داری مشکلی داری؟ کجاش مشکل داری؟ آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردی؟
شش هفت ساعت که خوبه . modern warfare 2 با اون عظمتش فقط 5 ساعت گیم پلی داشت .
به نظر من که این بازی خوب بود حداقل نه در مقایسه با modern warfare 2 ولی کلا نسبت به خودش که خیلی عالی بود .
اره خیلی حال میده و کو سرور تا بتونی بازی کنی زده جای خالی داره ولی نیتونی بری تو ۱۰۰ بار سعی کنی تا یه بار بتونی بازی کنی![]()
DICE گفت: ما هیچگاه برای مپ های جدید BC2 از هیچکس مبلغی دریافت نخواهیم کرد.(بطور رایگان برای دانلود منتشر میشود)
سازنده Battle Field : Bad company 2 ،کمپانی DICE قول داده است که هیچگاه برای مپ هایی که منتشر خواهد کرد،پولی از گیمر ها دریافت نخواهد کرد.
این خبر زمانی منتشر شد که Infinity Ward،قیمت Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack خود را،Microsoft Point 1200 اعلام نمود.
Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack در تاریخ 30 مارس عرضه شد،این dlc که مخصوص 360 میباشد،شامل 5 مپ بود:
Bailout،Storm،Salvage،Crash،Overgrown
این در حالی است که DICE از این به بعد DLC های خود را،به طور رایگان برای دانلود عموم قرار خواهد داد:
"ما هیچوقت برای مپ های BC2،از مردم پول نمیگیرم و به EA هم اصرار میکنیم که این سیاست بسیار مهم،وقتی به اجرا دربیاد،ما میتونیم عموم مردم رو شاد نگه داریم و از خودمون راضیشون کنیم و باهم به بازی بپردازیم!"Patrick Bach،مدیر عامل DICE در گفتگو با مجله Xbox World 360
وی افزود: ما همچنین بخشندگی و حمایت از گیمر هارو در DLC هامون که قراره در آینده منتشر افزایش خواهیم داد.
او همچنین با اصرار گفت:
ما درسته عضوی از EA هستیم و تمامی سهام ما مربوط به EA هست،ولی ما هنوز هم DICE هستیم،اون هم شدید!
___
منبع: CVG
ترجمه: Amir.gmms [gap]
Last edited by gap; 01-04-2010 at 22:26.
سلام به بچه های گل این تاپیک! مثل اینکه همه شما این بازیو تموم کردید اونوقت من تازه امروز رفتم این بازیو گرفتم!اخه یه مدتی سرم شلوغ بود نمیتونستم زیاد به بازی برسم! بگذریم!..............
حقیقتش اولش که نصب کردم نرفت تو بازی یه ارور داد گفت بازی اگه دوباره بنصبی شاید درست شه منم رفتم دو سه تا از برنامه های تو خود dvd رو نصب کردم ایندفعه رفت تو بازی! بعد یه مرحله که رفتم مرحله بعدی که اسمش cold war بود رو خواست لود کنه یه دفعه از بازی اومد بیرون! حالا به نظر شما مشکل از دیسک بازی یا چیز دیگه ایه؟ کارت گرافیکم هم اپدیتش ماله پارساله!ولی خوب همون مرحله اولشو تمام تنظیمات ویدیو رو high کردم و بدون مشکل بازی کردم!
.......حالا اگه کسی میتونه یه کمکی هم به ما بکنه! تشکر!
![]()
من هم دیروز تموم کردم بد نبود
روی تخریب پذیری بازی خیلی خوب کار شد بود![]()
آقا خیلی حال میده مولتی پلیر فقط ایرانی زیاد اد ندارم !
PSN : xbehix
کسی بود من 24 ساعت پایه ام
فقط چرا این قدر سیستم لول دهیش کنده MW2 یه 2 دست می زدی همون اول (کمتر از نیم ساعت) لولت 4-5 میشد
اینو 6 ساعت بازی کردم 4 شد![]()
عزیزم MW2 لولت که میرفت بالا xp ای که می خواستی هم بیشتر می شد من خودم رو کشتم شدم لول 70شدم که بعد دوباره ریست کردم و لول 49 هستم(بودم) 5 بار می تونی ریست کنی که در هر بار ریست کردن یک custom class بهت اضافه می شه
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)