تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 370 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    چند مدته دنباله یه laptop هستم کارایی که دارم میشه گفت توو مایه هایه دوستمون IELTS هستش...
    راستیتش desktopی هم دارم و تازه عوض کردم و مدله تازه ای هستش اما به خاطر کار تویه uni به یه laptop هم نیاز پیدا کردم

استفاده هایی که احتمالا زیاد باشه:
    نرم افزار: برنامه نویسی ها - شاید max و flash و dreamweaver
    بازی: به احتمال زیاد wow و pes

چند روز پیش رفتم توو بازار و یه asus دیدم حدود 860 بود...رم 4 داشت - سی پی یو هم 2 هسته ای بودش - گرافیک 1 بود تا 2 up میشد - هارد فک کنم یا 3xx بود یا 500 - اما حیف که مدلش یادم نمیاد (خیلی laptop دیدم )
    نظر اساتید اینجا در مورد یه سیستم با کاربریی که من دارم چیه؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند مدته دنباله یه laptop هستم کارایی که دارم میشه گفت توو مایه هایه دوستمون IELTS هستش...
    راستیتش desktopی هم دارم و تازه عوض کردم و مدله تازه ای هستش اما به خاطر کار تویه uni به یه laptop هم نیاز پیدا کردم

استفاده هایی که احتمالا زیاد باشه:
    نرم افزار: برنامه نویسی ها - شاید max و flash و dreamweaver
    بازی: به احتمال زیاد wow و pes

چند روز پیش رفتم توو بازار و یه asus دیدم حدود 860 بود...رم 4 داشت - سی پی یو هم 2 هسته ای بودش - گرافیک 1 بود تا 2 up میشد - هارد فک کنم یا 3xx بود یا 500 - اما حیف که مدلش یادم نمیاد (خیلی laptop دیدم )
    نظر اساتید اینجا در مورد یه سیستم با کاربریی که من دارم چیه؟
    شما از کاربرت گفتی اما اصلی ترین قضیه رو نگفتی!!!دوست گلم سقف بوجه شما برای این خرید چقدره؟

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما از کاربرت گفتی اما اصلی ترین قضیه رو نگفتی!!!دوست گلم سقف بوجه شما برای این خرید چقدره؟
    راستیتش نمیخوام زیاد واسه laptop خرج کنم چون همون طور که گفتم تازه desktopم رو عوض کردم، معمولا رویه همون دسکتاپ کارام رو انجام میدم.حداکثر یه تومن باشه.

راستش میخوام قدرته سیستم مثه دسکتاپم باشه تا وقتی بینشون change میکنم تفاوت رو حس نکنم
    مدله desktopم

cpu: Core 2 Quad
    Ram: 4gig DDR3 Kingmax
    Vga: giga R575D5 1gig
    هستش...اون K52jr که معرفی شد توو تاپیک چطوره؟ قیمتش چنده؟ به درده کاره من میخوره؟ بیشتر رویه ASUS تمرکز دارم..اما اگه مدل هایه دیگه هم جوابه کارمو بده عالیه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستیتش نمیخوام زیاد واسه laptop خرج کنم چون همون طور که گفتم تازه desktopم رو عوض کردم، معمولا رویه همون دسکتاپ کارام رو انجام میدم.حداکثر یه تومن باشه.

راستش میخوام قدرته سیستم مثه دسکتاپم باشه تا وقتی بینشون change میکنم تفاوت رو حس نکنم
    مدله desktopم

cpu: Core 2 Quad
    Ram: 4gig DDR3 Kingmax
    Vga: giga R575D5 1gig
    هستش...اون K52jr که معرفی شد توو تاپیک چطوره؟ قیمتش چنده؟ به درده کاره من میخوره؟ بیشتر رویه ASUS تمرکز دارم..اما اگه مدل هایه دیگه هم جوابه کارمو بده عالیه
    تا 1.000.000 تومن بهترین گزینه به نظر من همین Asus K52jr است که قیمتش حدود 900 تومنه ، اینم کانفیگش:

Core i3 350M@2.26GHz, 3MB L3
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    ATI Mobility Radeon HD5470 1GB
    اما اگه میخوای یه لپ تاپ تو سطح دسکتاپی که داری بگیری باید حداقل 1.450.000 هزینه کنی و یه Asus N61jq بگیری.کانفیگش هم تو امضام هست.

5. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا 1.000.000 تومن بهترین گزینه به نظر من همین Asus K52jr است که قیمتش حدود 900 تومنه ، اینم کانفیگش:

Core i3 350M@2.26GHz, 3MB L3
    DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
    ATI Mobility Radeon HD5470 1GB
    اما اگه میخوای یه لپ تاپ تو سطح دسکتاپی که داری بگیری باید حداقل 1.450.000 هزینه کنی و یه Asus N61jq بگیری.کانفیگش هم تو امضام هست.
    سلام.اين K42Jk dh K52Jk جز در LED فرق ديگه اي هم دارند؟ كلا براي كارهاي گرافيكي نه چندان سنگين چطور هستند؟سرعتشون خوبه؟ ضمنا K52 برا خانمها سنگين نيست؟ البته من فعلا تا 2 -3 هفته ديگه قصد خريد لپ تاپ ندارم.اميدوارم تا اون موقع قيمتها بياد پايين تر

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.اين K42Jk dh K52Jk جز در LED فرق ديگه اي هم دارند؟ كلا براي كارهاي گرافيكي نه چندان سنگين چطور هستند؟سرعتشون خوبه؟ ضمنا K52 برا خانمها سنگين نيست؟ البته من فعلا تا 2 -3 هفته ديگه قصد خريد لپ تاپ ندارم.اميدوارم تا اون موقع قيمتها بياد پايين تر
    بله تو گرافیک و هارد.در ضمن مدل خوبی اگه نخوای بازی سنگین روش نصب کنی برای موارد کاربردی دیگه خیلی خوبه.در ضمن برای خانمها هم به نظر من سنگین نیست.

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله تو گرافیک و هارد.در ضمن مدل خوبی اگه نخوای بازی سنگین روش نصب کنی برای موارد کاربردی دیگه خیلی خوبه.در ضمن برای خانمها هم به نظر من سنگین نیست.
    ممنون. جناب Vaiman.من 1 سوال دیگه بپرسم امیدوارم اخریش باشه..شما با توجه به توضیح من کدوم یک از این مدل ها را توصیه می کنید؟(قیمت مهم نیست.)
    K42(52)Jr-K42(52)Jk-N61JV-N61JVJx116
    ممنون از این که صبوری پیشه می کنید.
    Last edited by kosar1; 07-06-2010 at 11:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه
    قابل توجه اون دوستمون که دنبال لپ تاپ یک میلیونی می گشت
    من asua n61 jv خریدم با 2سال گارانتی ویستا قیمت 1070000 تومان با مشخصات زیر
    Ram 4 G DDR3
    VGA Nvidia 1G DDR3
    HDD 500 G
    "LCD 16
    CPU i3
    Wimax-bloth-wifi-webcam 2mg
    بنظرم نسبت به امکانات مدل خوبی هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. جناب Vaiman.من 1 سوال دیگه بپرسم امیدوارم اخریش باشه..شما با توجه به توضیح من کدوم یک از این مدل ها را توصیه می کنید؟(قیمت مهم نیست.)
    K42(52)Jr-K42(52)Jk-N61JV-N61JVJx116
    ممنون از این که صبوری پیشه می کنید.
    خواهش میکنم شما هر سوالی که داشته باشید بپرسید و اینجا هر کسی که بتونه جواب بده حتمآ کمک میکنه.
    اما من یه سوال بپرسم بعد جواب شما رو بدم.شما لطف کن و سقف بوجه ای که برای این کار در نظر گرفته ای رو بگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید یک سوال دیگه. به نظرتون ارزش داره من 400-500 تومان بذارم (من تهران نیستم.).روش و N61-JQ بخرم؟ یکی از همونا رو بخرم.با توجه به این که کارمن مثل شما نیست. و قرار نیست کار سنگین گرافیکی یا بازی کنم.البته نمی خوام تا چند سال عوضش کنم.

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

خواهش میکنم شما هر سوالی که داشته باشید بپرسید و اینجا هر کسی که بتونه جواب بده حتمآ کمک میکنه.
    اما من یه سوال بپرسم بعد جواب شما رو بدم.شما لطف کن و سقف بوجه ای که برای این کار در نظر گرفته ای رو بگو.
    خب.1100 حالا کمی بیشتر یا کمتر.البته میتونم بیشتر هم هزینه کنم. اما فکر میکنم لازم نیست.راستی گفتید N61Jv وN61JQ رنگ سفید هم داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •