سلام
من خودم تست کردم . همه چی رو نشون میده SRT رو هم نشون میده فقط کلماتی که توش گ چ پ ژ داره حروفش رو جداگانه نشون میده که اونم اصلا مشکلی نیست و به راحتی خونده میشه . دستگاه فوق العاده ایه . حتی پسوند flv. رو هم نشون میده .
سپاس![]()
سلام
من خودم تست کردم . همه چی رو نشون میده SRT رو هم نشون میده فقط کلماتی که توش گ چ پ ژ داره حروفش رو جداگانه نشون میده که اونم اصلا مشکلی نیست و به راحتی خونده میشه . دستگاه فوق العاده ایه . حتی پسوند flv. رو هم نشون میده .
سپاس![]()
سلام دوستان:
اگه ممكنه لينك قابل دانلود اخرين فريمور دستگاه WD LIVE رو با نحوه ريختنش بگذارين
من يه usb وايرلس براي سيستم گرفتم و يه مودم اكسترنال و لپتاپ چطوري بايد لپ تاپ رو با اين دستگاه به هم شبكه كنم
در صورت امكان ميخوام فيلمها رو از روي هارد شبكه كنم روي wd live تا برام بخونه
اگه ممكنه پله پله برا يه مبتدي در اين زمينه توضيح بدين
يا علي- اديب
دوستان این مدل live صدای AC3 را هم پخش میکنه که در اکثر فیلم های Mkv است ؟؟؟؟؟؟
من نمیتونم با کابل HDMI این دستگاه رو به tv وصل کنم . آیا تنظیماتی برای اینکار داره؟
سلام بهزاد جان خوبي آقا؟
منظورت چيه هر دوشون لازمه؟من اگه بلوري پلير بگيرم بايد برم زير بار بلوري اورجينال و بدم برام بيارن.ميخوام كمتر پول خرج كنم و دل رو بزنم به اين ايمجهاي خالص كه داره زياد ميشه.منتها من هنوز نفهميدم كه بابا اين WD يا همون نواترون 83 و ....كلا اين HD پليرها آخرين تكنولوژي صدا روي فيلمهاي بلو ري كه همون DTS-HD Master Audio
هست رو ثاپورت ميكنه يا نه؟
يعني تو اين فروم به اين بزرگي هيچكس نيست كه يه فيلم درس درمون با حجم واقعي(بالاي 45 گيگ)رو روي يه A/V Reciver داراي كدينگ DTS-HD چك كرده باشه؟!!!!!!
بابا فقط فكر كانال بازي و ... با اين دستگاهها نباشيد. كمي هم به تصوير و صداي فيلمها دقت كنيد.![]()
كسي پاسخگو نبود؟
يا علي- اديب
1.Go to http://support.wdc.com to download the latest firmware update compressed file for
your WD TV Live Media Player.2.Click "Downloads" then the product name (or photo).3.Extract the three files (.BIN, .VER, and .FFF files) to the root (top level) of a portable
USB drive.4.Connect the USB drive to the WD TV Live Media Player's USB port.5.Press HOME, and then select the Settings bar.6.Select the firmware upgrade icon, and press ENTER.7.You are prompted to perform the firmware upgrade.8.Select OK on the firmware update prompt, and then press ENTER. This will restart the
system.9.After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode.10.Once the update process is completed, the WD TV Live HD Media Player will restart
again.11.Once the WD TV Live HD Media Player restarts, the new firmware is automatically
loaded.
از اينجا بخر فريمورش هم آپديته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان این مدل ساخت کجا هست ؟ آمریکا یا چین تحت لیسانس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)