تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 190 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام
    من تازه يكش رو تموم كردم...ميشه بگيد چه جوري سيوها رو منتقل كنم كه كاراكترم بياد اينور؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به Level 30 رسیدم اما یادم نیست دقیقا حاصل دور اول بود یا نه. فکر کنم همون بار اول و بدون Import رسیدم.
    والا من ندیدم کسی بتونه به لول 30 برسونه اگه برای اولین بار شروع کرده. نهایتش میشه 25 یا 26.
    اون طور که من خودم دیدم یکضرب به لول 30 میشه رسید به شرطی که بازی قبلی با لول 60 تموم شده باشه و سیوشو وارد کنیم. نتیجه اینکه این بازی با لول 5 شروع میشه...

شرکت Bioware اعلام کرده که اگه توی نسخه 2 بمیرید سیوهاتون توی نسخه 3 کار نمیکنه و باید از اول شروع کنید ( خب اینکارشون منطقیه نمیشه که دو بار شپرد رو زنده کنند)

ولی اگه زنده بمونید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

راستی کسی تا حالا شده آخر بازی بمیره ؟
      محتوای مخفی: مرگ شپرد 
    مرگ شپرد وقتی رقم میخوره که همه اعضای تیم کشته شده باشن... ژوکر خودشو به ورودی نرماندی میرسونه و منتظر شپرده. شپرد به سمت نرماندی میپره و لبه ورودی رو میگیره اما ژوکر زورش نمیرسه که شپرد رو بالا بکشه. در این بین شلیک های کولکتور ها وضعیت رو ناجورتر میکنه. شپرد به ژوکر میگه که بهشون خبر بده. تعداد بیشتری میان. شپرد بعد دستشو ول و سقوط میکنه و نرماندی هم از مهلکه فرار میکنه... جلوتر ژوکر به روی تابوت یکی از نه تابوت اعضای تیم دست میکشه و خودشو به اتاق ارتباطات میرسونه و به Illusive Man گزارش میده... صحنه آخر هم با قرار گرفتن دوربین روی ژوکر تموم میشه.

من لول 15 هستم همه رو هم ازاد کردم توی معموریت پیدا کردن پسر Thane و دختر او شخصیت که تو امگا هست مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون مشم
    در آخر ماموریت Thane بعد از اینکه اهداف رو دنبال کردین به قرار ملاقاتشون رسیدین فوری راهتون رو ادامه میدین و با نگهبان رو به رو میشین... (مورد خاصی نداره)
    در ماموریت Samara فکر می کنم سر صحبت کردن با دخترش Morinth مشکل دارین. با اون فقط در مورد Music و Art و Travel صحبت کنین و گزینه های پایین دست چپ رو انتخاب کنین... اینطوری به آپارتمانش دعوت میشین.
    سلام
    من تازه يكش رو تموم كردم...ميشه بگيد چه جوري سيوها رو منتقل كنم كه كاراكترم بياد اينور؟؟؟
    در آدرس زیر توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

نوشته شده توسط Guts مشاهده تاپيک
    آقا یکی بگه این DLC چطوری نصب کنیم، همش اول بازی ارور میده میگه Unable to Authorize ... این کرکی که دوستان قرار داده بودن هم استفاده کردم بی فایده بود، باید چیکار کنم؟ راهی چیزی داره؟
    من نصب کردم بدون هیچ مشکلی فقط باید همه فایلهای موجود در پوشه DLC
    رو نصب کنی بعدشم اون کرک رو در محلی که فایل Mass Effect 2 Launcher.exe
    قرار داره رو کپی فقط یک بار همون کرک رو اجرا تا کار خودشو بکنه بعدشم وارد بازی
    میشید در قسمت ترمینال جایی که مسج های که نخوندین رو باز مشاهده میکنید بازی
    برای هر آیتم یک پیغام از طرف Illusive Man براتون اومده بعدشم در کابین تجهیزات میتونید
    اون گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
    من هم مشکل این دوستمون رو دارم، همه کارها رو انجام میدم، ولی بعد از ورود به بازی با ارور Unable to Authorize... مواجه میشم.
    کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
    البته 100% مشکل از این نسخه های مزخرف Boysteam است.
    ممنون میشم اگه کسی DLC رو روی نسخه Boysteam نصب کرده، شرح بده که چیکار کرده که تونسته بازی کنه!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

چه تفاوتي بين اين هست كه سيوهاي قبلي رو بياريم يا اصلا به كل از اول شروع كنيم؟؟؟؟
    كجاي بازي تفاوت مي كنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

شرکت Bioware اعلام کرده که اگه توی نسخه 2 بمیرید سیوهاتون توی نسخه 3 کار نمیکنه و باید از اول شروع کنید ( خب اینکارشون منطقیه نمیشه که دو بار شپرد رو زنده کنند)

ولی اگه زنده بمونید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

راستی کسی تا حالا شده آخر بازی بمیره ؟
    مال من همه به جز جوکر مردن...
    ولی اونجا خیلی ضایع درست شده بود مردن افراد!
    یکی سرش خرد تو دیوار مرد
    شپرد هم که از در سفیه پرت شد...
    یکی دیگه هم که با صد تا از اون تیرا تو مخش نمی مرد اونجا با یه تیر مرد...
    همه همینجوری ضایع مردن...
    الان هم دارم دوباره میرم...
    یه سوال اونایی که سیو نسخه یک رو استفاده کردن چه تغییری ایجاد شده؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حیف نیست Jack رو بعدا نداشته باشی؟ باز Thane با بیماری بدون درمانش مخصوصا اگر مرحله نجات پسرش رو Fail کنی با دیالوگ های غمگینی که میگه و اینکه دیگه چیزی برای زندگی نداره, مرگش در مرحله پایانی خیلی زیبا خواهد بود. اما Jack رو از دست بدی با اون همه تجربه ناخوشایندی که از زندگی داشته و اینکه تازه داره طعم بعضی چیزای خوب رو می چشه, حس پشیمونی بدی بهت دست میده.

ویرایش: من به Level 30 رسیدم اما یادم نیست دقیقا حاصل دور اول بود یا نه. فکر کنم همون بار اول و بدون Import رسیدم.
    اتفاقا دقیقا یه حس ناراحتی عجیبی بهم دست و همین هم باعث شد بازی برام خیلی جذاب و زیبا باشه
    کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
    با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
    بعلاوه اینکه همونطور که اگه شخصیتی رو توی شماره اول از دست داده باشی تاثیری توی روند نسخه دوم نمی زاره قطعا شماره بعدی هم همینطوری میشه و کاراکتر های جدیدی جایگزین می شن
    مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم
    تایید میشه.

چه تفاوتي بين اين هست كه سيوهاي قبلي رو بياريم يا اصلا به كل از اول شروع كنيم؟؟؟؟
    كجاي بازي تفاوت مي كنه؟؟؟
    یه سوال اونایی که سیو نسخه یک رو استفاده کردن چه تغییری ایجاد شده؟
    کلیه روابطی که تو بازی قبلی داشتیم کارهایی که کرده بودیم در اینجا اثر خودش رو به خوبی نشون میده:

- اگه در بازی قبلی Wrex زنده بمونه در اینجا اونو به عنوان رهبر قبیله کروگان ها در سیاره Tuchanka می بینم (رو به رو شدن با اون واقعا تاثیر گذار بود) در غیر اینصورت کروگان دیگه ای رو به اسم Wreav ملاقات می کنیم.
    - اگه در بازی قبلی سیاره Feros اون آساری پوست سبز رنگ (اسمش فعلا یادم نیست) زنده بمونه اینجا در سیاره Illium میبینیمش در غیر این صورت شخصیت دیگه ای رو میبینم یعنی یکی از مهاجرانی که تو همون سیاره Feros بود.
    - اگه در بازی قبلی Fist که تو دژ (Citadel) دیدیمش, زنده بمونه اینجا تو سیاره Omega زیارتش میکنیم.
    - اگه تو بازی قبلی رابطه داشتیم با Tali یا Ashley یا Kaidan عکسشو تو نرماندی رو میز کابینمون می بینیم در غیر اینصورت خیر...

و موارد دیگه...

در مورد سیو هم گفته بودم که اگه سیو بازی قبلی رو وارد کنیم با یه تعداد منابع معدنی و اعتبار بازی رو شروع میکنیم.

9. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان اونجایی رو که اشلی رو میبینیم رو تموم کردم و اشلی قبول نکرد بیاد توی تیمم.
    خواستم بدونم که من سوتی دادم یا اینکه کلا اونجاش همینطوریه و نمیاد توی تیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

من الان اونجایی رو که اشلی رو میبینیم رو تموم کردم و اشلی قبول نکرد بیاد توی تیمم.
    خواستم بدونم که من سوتی دادم یا اینکه کلا اونجاش همینطوریه و نمیاد توی تیم.
    کلا نمیاد تو تیم.ناراحت نباش

12. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا دقیقا یه حس ناراحتی عجیبی بهم دست و همین هم باعث شد بازی برام خیلی جذاب و زیبا باشه
    کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
    با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
    بعلاوه اینکه همونطور که اگه شخصیتی رو توی شماره اول از دست داده باشی تاثیری توی روند نسخه دوم نمی زاره قطعا شماره بعدی هم همینطوری میشه و کاراکتر های جدیدی جایگزین می شن
    در مورد اینکه از دست دادن شخصیتها در شماره قبلی در این شماره تاثیر نداره درسته شاید در داستان اصلی بازی تاثیر زیاد نداره ولی همون طور که havas_1980 گفتش مثلا اگر Wrex در شماره قبلی نکشته باشید در سیاره Tuchanka رهبر قبیله هستش که به نظر من هم ملاقات با او خیلی زیبا و جذاب هستش و اگه کشته باشید برادر اون رئیس قبیله هست و از کشتن Wrex توسط شما بسیار راضی هست! چون باعث شده که سرپرست خانواده و رئیس قبیله باشه. همین طور اگر Ashley یا Kaiden مرده باشن در این شماره اونا رو نمی بینیم. کلا بازی جوری ساخته شده که از دست دادن افراد در شماره قبلی در کل داستان بازی تاثیر نداره و بیشتر مسائل فرعی تاثیر داره.
    در مورد Level تا 30 رسیدن خیلی سخته ولی کلا برای شماره بعدی شاید Level 30 با Level 26 شاید فرق نداشته باشه همون طور که مثلا در شماره قبلی کسی که تا 60 رسیده بود تا در این شماره از Level 5 بازیو شروع می کنه که خیلی به نظرم زیاد نیستش. کلا Level در این شماره خیلی اهمیت بالای نداره چون مولفه های نقش آفرینی بازی کم شده و مثل شماره قبلی که مولفه های نقش آفرینی نسبتا زیاد و خوبی داشت نیستش که به نظرم در شماره سوم اگه به این مورد سازندگان دقت کنن بازی از این که الان هست هم بهتر میشه.همون طور که دوستان قبلا گفتن بیشتر بازی اکشن هست تا نقش آفرینی. شرکت Bioware که در زمینه بازی های نقش آفرینی سابقه خیلی خوبی داره و دو بازی شاهکار یعنی Baldur's Gate و Dragon Age ساخته فکر کنم حداقل مثلا نصف بازی Dragon Age در بازی mass effect3 مولفه های نقش آفرینی بذاره بازی موفق تر میشه و برای کسانی که مثل من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن این بازی فوق العاده تر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •