ولا من نمیدونم شما چطور با اتصال گوشی به کامپیوتر مشکل دارید من با همون پی سی سوئیت 7 که داخل سی دی گوشی بود وصل میشم و راحت میشناسه
ولا من نمیدونم شما چطور با اتصال گوشی به کامپیوتر مشکل دارید من با همون پی سی سوئیت 7 که داخل سی دی گوشی بود وصل میشم و راحت میشناسه
دوستان یکم همکاری کنین این جا رو فعال تر کنیم مطمئنن خیلی سوال ها هست که در مورد گوشیمون بخوایم بدونیم
دوستان نظر بدین:
1- موقعی که از یه تم دیگه استفاده میکنین و گوشی قفله موقع باز کردن گوشی یه لحظاتی هنگ میکنه و با تم اصل میاد بالا و بعد تم جدید اجرا میشه؟!نظر بدین برا شما پیش اومده؟
2- نام و نام خانوادگی اگه فارسی بنویسین در مخاطبین با حتی نوشتن تعداد کمی مثلا بیش از 6کارکتر موقع سیو میگه نام طولانی است؟!برا شما چی؟
3- کسی تونسته برنامه ای که با شتاب سنج گوشی کار کنه نصب و اجرا کنه؟
4- بالای گوشی جای یو اس پی محافظ نداره که مطمئنن بعد مدتی اشغال پر میشه راهی براش پیدا کردین؟
5- مشکل لکه ها رو با چی پاک میکنین رو هم که دوستمون امیر جان نوشتن؟
6- کلید وسط چهار جهته کمی به نظر نمیاد داره کنده میشه؟
دوستان اگه کد فعال سازی بازی انگیج رو که تو جعبه بوده دارن و ازش رو گوشیشون استفاده کردن بدن شاید رو گوشی ما هم اجرا بشه و کار کنه!
دانلود کردم مرسی
گوشی من فارسی ندارهعربی هم نداره
![]()
تایید میشه![]()
1.من همچین مشکلی نداشتم.اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده.
2.گوشیم فارسی نداره.عربی هم ندارهعوضش کلی زبان جک و جونوری داره
3.هنوز نه
4.طی این 2 هفته که گوشی رو دارم هموز پر نشده
5.نوکرتم داشی.من با همون پارچه ی LCD سامسونگم مشغولم.
6.کند نشده ولی یکم سخت کار میکنه.تازه خیلی هم صدا میده
![]()
اسلاید من بعد از دو هفته شروع کرده به لق زدن![]()
منظورم هنگ کردنه! من تم های دیگه ای رو دانلود کردم و نصب کردم حالا مقعی که گوشی رو اسکرین سیوره و استفاده نمیشه وقتی گوشی رو قفل رو باز میکنی یه لحظه هنگ میکنه و یه زمان کوتاهی طول میکشه که صفحه بالا بیاد انگار کم میاره
تم های مختلف امتحان کردم همینجوریه
راستی یه نرم افزار قران رایگان نوکیا تو سایتش گذاشته توپه
فعلا دارم صوتش رو دانلود میکنم که حجم خیلی بالاست اما خود نرم افزار 1.9m
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-دقیقا یک همچین اتفاقی می افته
2-اینو قبول ندارم(من می تونم بیشتر از 6 تا بنویسم
3-من نتونستم
4-نه
5-باشامپو گلرنگ(شوخی کردم) با دستمال Lcd
6-آره از حالتش خوشم نمی یاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)