تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 97 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان كمكم كنيد كه سه ساله به اين مشكل دچار شدم.داشتم پستاي اولو ميخوندم البته همشو وقت نكردم ولي به نتيجه خاصي نرسيده بودند.دوستان پس فردا ١ مهره و من اظطراب گرفتتم با اين مشكل شكم چيكار كنم..دقيقا مشكل دوستان اول پستو دارم.٢٤ ساعت (ببخشيد) ولي نفخ دارم.دست ميزارم زير شكم هي تغ تغ احساس ميكنم و صدا هم داره.اصلا صداي راه رفتن باد احساس ميكنم.انگار همش داره حركت ميكنه.بازم بگم بعد از دستشويي هم ممكنه ٢٠ دقيقه راحت باشم ولي بعدش شروع ميشه.٢ بار دكتر رفتم از اين قرص ها مثلا دايمتيكون و مترونيدازل يا سيلاكس و .. قطره.. بار. اول امتحان كردم به مدت يه ماه فرقي نكرد باره دومم ١٥ روز ولي باز فرقي نكرد.يعني بگم همش باد شكم در رفتو امده.باور كنيد روم نميشه كنار دوستام بشينم يا خونه كسي برم بخوابم.يا اصلا مهمون بياد خونمون.حتي سره كلاس درس منتظرم تا زنگ بخوره برم تو هواي ازاد!!!!!!!!!دوستان چيكار كنم.خواهش ميكنم جواب بديد بازم ميگم خواهش ميكنم راه حلي بديد.لطفاا. اين مشكل چيه اخه.داغون شدم.ابرو نزاشته برامون.هي مهمون مباد خونمون ميگن بيا بشين ميگم كار دارم اونا هم ناراحت ميشن فك ميكنن بدم مياد كه اومدن.هيمن الانم كه دارم مينويسم زير شكم هي داره تغ تغ ميكنه انگار داخل هي داره نفخ درست ميشه !!! سيلاكس هم چند روز ميبردم هي دستشويي ولي بعدش ديگه كار نميكرد
    عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

دوستان كمكم كنيد كه سه ساله به اين مشكل دچار شدم.داشتم پستاي اولو ميخوندم البته همشو وقت نكردم ولي به نتيجه خاصي نرسيده بودند.دوستان پس فردا ١ مهره و من اظطراب گرفتتم با اين مشكل شكم چيكار كنم..دقيقا مشكل دوستان اول پستو دارم.٢٤ ساعت (ببخشيد) ولي نفخ دارم.دست ميزارم زير شكم هي تغ تغ احساس ميكنم و صدا هم داره.اصلا صداي راه رفتن باد احساس ميكنم.انگار همش داره حركت ميكنه.بازم بگم بعد از دستشويي هم ممكنه ٢٠ دقيقه راحت باشم ولي بعدش شروع ميشه.٢ بار دكتر رفتم از اين قرص ها مثلا دايمتيكون و مترونيدازل يا سيلاكس و .. قطره.. بار. اول امتحان كردم به مدت يه ماه فرقي نكرد باره دومم ١٥ روز ولي باز فرقي نكرد.يعني بگم همش باد شكم در رفتو امده.باور كنيد روم نميشه كنار دوستام بشينم يا خونه كسي برم بخوابم.يا اصلا مهمون بياد خونمون.حتي سره كلاس درس منتظرم تا زنگ بخوره برم تو هواي ازاد!!!!!!!!!دوستان چيكار كنم.خواهش ميكنم جواب بديد بازم ميگم خواهش ميكنم راه حلي بديد.لطفاا. اين مشكل چيه اخه.داغون شدم.ابرو نزاشته برامون.هي مهمون مباد خونمون ميگن بيا بشين ميگم كار دارم اونا هم ناراحت ميشن فك ميكنن بدم مياد كه اومدن.هيمن الانم كه دارم مينويسم زير شكم هي داره تغ تغ ميكنه انگار داخل هي داره نفخ درست ميشه !!! سيلاكس هم چند روز ميبردم هي دستشويي ولي بعدش ديگه كار نميكرد
    دقیقا میدونم چه دردی رو الان داری میگذرونی شما بهتره از داروهای گیاهی که پست های قبلیم گفتم استفاده کنی، حالت رو خیلی بهتر میکنه یا به توصیه دوستان برو روانپزشک و رک و راست مشکلت رو بهش بگو به خانوادت هم بگو که چه مشکلی داری نگران حرفاشون هم نباش به زودی درکت می کنند باور کن خیلی ها هر روزِ برا همین مشکلات و حتی خیلی بدتر از این ها به دکترا مراجعه میکنن و اصلا هم بابت مشکلت ناراحت نباش
    بهتر که شدی بیا اینجا خبرش رو بده خوشحال شیم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن
    شما خوب شدی؟
    چند وقته که میری پیش روانپزشک؟
    قرص هایی که میخوری خواب آورن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان حتما جواب بده مطمئنم بدرد خیلی ها میخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مشكل شكم چه ربطي به روانپزشك داره؟ حداقل يه راه حلي بديد صبح قبل از صبحانه برم دستشويي!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان من 18 ساله که دارم با این بدبختی سر میکنم اما یه فکر مثل معجزه توی ذهنم اومده که من چون شهرستانم نمیتونم پیگیری کنم من تمام پستهای خارجی در این زمینه رو هم مطالعه کردم هیچ درمانی نیست اما فقط اگه از این تکنولوژیهای جدید وسایل پوشیدنی یه گن که تا بالای شکم رو بپوشونه و صدا یی که از بدن صادر میشه رو به بیرون مانع بشه فکر میکنم حتی از لحاظ روانی هم منجر به درمان کامل بشه اگه کسی رو تو خارج دارید یا پزشک خوبی رو میشناسید میتونید باهاش مطرح کنید الان خیلی روی این مبحث دارن کار میکنن به اسم خودش هم ثبت میشه ویه منبع درآمد براش میشه یا علی بچه ها شروع کنید شاید ما بتونیم خودمون وخیلی ها رو تو سراسر دنیا نجات بدیم.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان مشكل شكم چه ربطي به روانپزشك داره؟ حداقل يه راه حلي بديد صبح قبل از صبحانه برم دستشويي!!!
    بیشتر مشکلات گوارشی، مخصوصا روده ای، مربوط به استرس میشه... استرس رو دور کنید(بطور واقعی) جواب خوبی میگیرید.
    قبل از صبحانه حتما باید رفت؟ دو تا ترکیب میشناسم که شکم رو خوب راه میندازن ولی نه اسهالی:
    یکی آب خام(یعنی جوشیده نشده) به همراه نبات(آب نبات سرد) بعد از اینکه بیدار شدید یه لیوان بخورید
    و یکی هم شربت عسل و آبلیمو...
    سلام دوستان من 18 ساله که دارم با این بدبختی سر میکنم اما یه فکر مثل معجزه توی ذهنم اومده که من چون شهرستانم نمیتونم پیگیری کنم من تمام پستهای خارجی در این زمینه رو هم مطالعه کردم هیچ درمانی نیست اما فقط اگه از این تکنولوژیهای جدید وسایل پوشیدنی یه گن که تا بالای شکم رو بپوشونه و صدا یی که از بدن صادر میشه رو به بیرون مانع بشه فکر میکنم حتی از لحاظ روانی هم منجر به درمان کامل بشه اگه کسی رو تو خارج دارید یا پزشک خوبی رو میشناسید میتونید باهاش مطرح کنید الان خیلی روی این مبحث دارن کار میکنن به اسم خودش هم ثبت میشه ویه منبع درآمد براش میشه یا علی بچه ها شروع کنید شاید ما بتونیم خودمون وخیلی ها رو تو سراسر دنیا نجات بدیم.
    من اینجوری بودم، اونموقع که IBS داشتم خیلی صداش شدید بود ولی بعدش که بدتر شد و به دلیل سهل انگاری خودم به IBD تبدیل شد و مجبور شدم برم دکتر، از وقتی که داروهام رو میخورم، دیگه اینجوری نیستم و شکمم اصلا صدا نمیده.

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

هیجده ساله!!! شما بهتره مثل خیلی از دوستان به روانپزشک مراجعه کنید و با قرص و دارو حلش کنید
    هر چند خودم به قرص و دارو اعتقاد ندارم اما برای شما که 18 ساله داری با این موضوع سر میکنی توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی در ضمن دارو های گیاهی و عرقیات اصل برای ارامش اعصاب و نفخ رو هم حتما تهیه کن، مصرفشون خالی از لطف نیست
    این هم سایت هایی که فکر کنم برات مفید باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چای ریشه زنجبیل برای رفع صدای شکم عالیه

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

هیجده ساله!!! شما بهتره مثل خیلی از دوستان به روانپزشک مراجعه کنید و با قرص و دارو حلش کنید
    هر چند خودم به قرص و دارو اعتقاد ندارم اما برای شما که 18 ساله داری با این موضوع سر میکنی توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی در ضمن دارو های گیاهی و عرقیات اصل برای ارامش اعصاب و نفخ رو هم حتما تهیه کن، مصرفشون خالی از لطف نیست
    این هم سایت هایی که فکر کنم برات مفید باشه
    چای ریشه زنجبیل برای رفع صدای شکم عالیه
    من دو چیز رو هیچوقت ترک نکردم تو خوردنی های طبیعی...
    یکی هر روز 1 سیب
    و دیگری همیشه چای با آبلیمو و عرق نعنا(نعناع)...

البته بعضی ها هم دایمتیکون می نویسن برای نفخ که من بازم تاثیر چای با عرق نعناع و آبلیمو رو بیشتر حس کردم.

10. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بیشتر مشکلات گوارشی، مخصوصا روده ای، مربوط به استرس میشه... استرس رو دور کنید(بطور واقعی) جواب خوبی میگیرید.
    قبل از صبحانه حتما باید رفت؟ دو تا ترکیب میشناسم که شکم رو خوب راه میندازن ولی نه اسهالی:
    یکی آب خام(یعنی جوشیده نشده) به همراه نبات(آب نبات سرد) بعد از اینکه بیدار شدید یه لیوان بخورید
    و یکی هم شربت عسل و آبلیمو...

من اینجوری بودم، اونموقع که IBS داشتم خیلی صداش شدید بود ولی بعدش که بدتر شد و به دلیل سهل انگاری خودم به IBD تبدیل شد و مجبور شدم برم دکتر، از وقتی که داروهام رو میخورم، دیگه اینجوری نیستم و شکمم اصلا صدا نمیده.
    منم ibs دارم .از توع اسهالی

هر وقت اسهال میگیرم خوردن دو عدد کلیدینیوم سی کارم رو راه میندازه اما مشکلی تا حالا برام درست نکرده بزرگترین مشکلی که ایجاد کرده صدای شکم هست .من دو نوع صدا از شکمم میاد یکی قار و قور که فقط وقتی که گرسنم بشه صداش درمیاد و بلند هست و همه میشنون اما چون طبیعیه یعنی همه افراد هنگام گرسنگی معدشون صدای قار و قور میده اهمیتی بهش نمیدم .صدای دوم صدایی هست که شبیه نفخ میمونه اما نفخ نیست اینم باعث سرافکندگی من شده معمولا وقتی روده هام رو خالی کنم کمتر این صدا رو میده یا اینکه اصلا صدای نفخ نمیده .یه صدای سومی هم هست و اون فقط مال وقتیه که به کمر میخابم چند ثانیه بعد از معده ام صدای تکون خوردن اب میاد مثل کسی که یه پارچ اب خورده و توی معدش تکون میخوره در صورتی که من هیچ ابی توی معدم نیست .البته اگه شکمم کاملا پر از غذا باشه وقتی میخابم هیچ صدایی نمیده خلاصه نمیدونم دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه اما هر دکتری رفتم گفتن عصبیه ولی توی خونواده ما 3 چهار نفر که عصبی نیستن هم همین مشکل رو دارن و من فکر میکنم ارثیه .حالا به نظر شماها من چه خاکی توی سرم باید بریزم تا دیگه ابروم نره ؟

12. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستی من هر وقت دایمتیکون میخورم معده ام مثل صدای رعد و برق صدا میده و صدای نفخ خیلی شدید ازش درمیاد و خیلی بلنده .شماها هم وقتی میخورین صداهای عجیب و غریب از معدتون میاد یا فقط من اینطوریم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •