عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن
عزیز حتما سری به پستای قبلی من بزن....حتما پیش یه روانپزشک برو واصلا خجالت نکش و احساس راحتی کن
دقیقا میدونم چه دردی رو الان داری میگذرونی شما بهتره از داروهای گیاهی که پست های قبلیم گفتم استفاده کنی، حالت رو خیلی بهتر میکنه یا به توصیه دوستان برو روانپزشک و رک و راست مشکلت رو بهش بگو به خانوادت هم بگو که چه مشکلی داری نگران حرفاشون هم نباش به زودی درکت می کنند باور کن خیلی ها هر روزِ برا همین مشکلات و حتی خیلی بدتر از این ها به دکترا مراجعه میکنن و اصلا هم بابت مشکلت ناراحت نباش
بهتر که شدی بیا اینجا خبرش رو بده خوشحال شیم
شما خوب شدی؟
چند وقته که میری پیش روانپزشک؟
قرص هایی که میخوری خواب آورن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان حتما جواب بده مطمئنم بدرد خیلی ها میخوره
دوستان مشكل شكم چه ربطي به روانپزشك داره؟ حداقل يه راه حلي بديد صبح قبل از صبحانه برم دستشويي!!!
سلام دوستان من 18 ساله که دارم با این بدبختی سر میکنم اما یه فکر مثل معجزه توی ذهنم اومده که من چون شهرستانم نمیتونم پیگیری کنم من تمام پستهای خارجی در این زمینه رو هم مطالعه کردم هیچ درمانی نیست اما فقط اگه از این تکنولوژیهای جدید وسایل پوشیدنی یه گن که تا بالای شکم رو بپوشونه و صدا یی که از بدن صادر میشه رو به بیرون مانع بشه فکر میکنم حتی از لحاظ روانی هم منجر به درمان کامل بشه اگه کسی رو تو خارج دارید یا پزشک خوبی رو میشناسید میتونید باهاش مطرح کنید الان خیلی روی این مبحث دارن کار میکنن به اسم خودش هم ثبت میشه ویه منبع درآمد براش میشه یا علی بچه ها شروع کنید شاید ما بتونیم خودمون وخیلی ها رو تو سراسر دنیا نجات بدیم.
بیشتر مشکلات گوارشی، مخصوصا روده ای، مربوط به استرس میشه... استرس رو دور کنید(بطور واقعی) جواب خوبی میگیرید.
قبل از صبحانه حتما باید رفت؟ دو تا ترکیب میشناسم که شکم رو خوب راه میندازن ولی نه اسهالی:
یکی آب خام(یعنی جوشیده نشده) به همراه نبات(آب نبات سرد) بعد از اینکه بیدار شدید یه لیوان بخورید
و یکی هم شربت عسل و آبلیمو...
من اینجوری بودم، اونموقع که IBS داشتم خیلی صداش شدید بود ولی بعدش که بدتر شد و به دلیل سهل انگاری خودم به IBD تبدیل شد و مجبور شدم برم دکتر، از وقتی که داروهام رو میخورم، دیگه اینجوری نیستم و شکمم اصلا صدا نمیده.![]()
هیجده ساله!!! شما بهتره مثل خیلی از دوستان به روانپزشک مراجعه کنید و با قرص و دارو حلش کنید
هر چند خودم به قرص و دارو اعتقاد ندارم اما برای شما که 18 ساله داری با این موضوع سر میکنی توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی در ضمن دارو های گیاهی و عرقیات اصل برای ارامش اعصاب و نفخ رو هم حتما تهیه کن، مصرفشون خالی از لطف نیست
این هم سایت هایی که فکر کنم برات مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چای ریشه زنجبیل برای رفع صدای شکم عالیه
من دو چیز رو هیچوقت ترک نکردم تو خوردنی های طبیعی...
یکی هر روز 1 سیب
و دیگری همیشه چای با آبلیمو و عرق نعنا(نعناع)...
البته بعضی ها هم دایمتیکون می نویسن برای نفخ که من بازم تاثیر چای با عرق نعناع و آبلیمو رو بیشتر حس کردم.![]()
منم ibs دارم .از توع اسهالی
هر وقت اسهال میگیرم خوردن دو عدد کلیدینیوم سی کارم رو راه میندازه اما مشکلی تا حالا برام درست نکرده بزرگترین مشکلی که ایجاد کرده صدای شکم هست .من دو نوع صدا از شکمم میاد یکی قار و قور که فقط وقتی که گرسنم بشه صداش درمیاد و بلند هست و همه میشنون اما چون طبیعیه یعنی همه افراد هنگام گرسنگی معدشون صدای قار و قور میده اهمیتی بهش نمیدم .صدای دوم صدایی هست که شبیه نفخ میمونه اما نفخ نیست اینم باعث سرافکندگی من شده معمولا وقتی روده هام رو خالی کنم کمتر این صدا رو میده یا اینکه اصلا صدای نفخ نمیده .یه صدای سومی هم هست و اون فقط مال وقتیه که به کمر میخابم چند ثانیه بعد از معده ام صدای تکون خوردن اب میاد مثل کسی که یه پارچ اب خورده و توی معدش تکون میخوره در صورتی که من هیچ ابی توی معدم نیست .البته اگه شکمم کاملا پر از غذا باشه وقتی میخابم هیچ صدایی نمیده خلاصه نمیدونم دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه اما هر دکتری رفتم گفتن عصبیه ولی توی خونواده ما 3 چهار نفر که عصبی نیستن هم همین مشکل رو دارن و من فکر میکنم ارثیه .حالا به نظر شماها من چه خاکی توی سرم باید بریزم تا دیگه ابروم نره ؟
راستی من هر وقت دایمتیکون میخورم معده ام مثل صدای رعد و برق صدا میده و صدای نفخ خیلی شدید ازش درمیاد و خیلی بلنده .شماها هم وقتی میخورین صداهای عجیب و غریب از معدتون میاد یا فقط من اینطوریم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)